1η Μερα στο σπιτι!!!Απο αυριο.

greekart

Member
24 Ιανουαρίου 2008
16
0
Καλησπερα παιδεια θα ηθελα την γνωμη σας,στο θεμα:

Αυριο παιρνω το σκυλακι,εχει ερθει με αεροπλανο απο το σαββατο αλλα το κρατησαν 2 μερες για να το εξετασουν και δεν ξερω τι αλλο,(ετσι μου ειπαν ετσι σας λεω)τεσπα αυριο θα το εχω παντως.

Σαν πρωτη μερα εκτος απο τι θα το παω στον κτηνιατρο(η μηπως οχι?),θα ηθελα γνωμες για το τι να του κανω.

Δεν θα ειναι φοβισμενο μετα απο τρεις μερες ταλαιπωριας?

Απο χαρτια τι μπορω να κοιταξω για την γνησιοτητα τους?
Πριν το παραλλαβω,για να αρχισω το κραξιμο απο τωρα οχι μετα εορτης.
Μου εχουν πει οτι θα μου δωσουν βιβλιαριο υγειας και Pedigree.

Και οτι αλλο νομιζετε οτι πρεπει να ξερω δεκτο.

Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Εγώ μόνο μία μικρή συμβουλή να δώσω με τη μικρή μου πείρα..μην πέσεις με τα μούτρα πάνω του, πχ. μην το ταράζεις άδικα, αν δείς οτι χαλαρώνει μη το σηκώνεις για να παίξετε και τέτοια..Να σου ζήσει!! :D

greekart

Member
24 Ιανουαρίου 2008
16
0
Καλημερα εκτροφεας αλλα εξωτερικου δεν μπορουσα να παω να τα δω κρατηθηκα στα λογια(εμπιστοσυνη).

Ευχαριστω malamatenia(+denis)εσενα πιο πολυ γιατι κατι ειπες. :D

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Με το καλό να το δεχτείς και καλή υπομονή .
Αρχικά θα έλεγα αν εργάζεσαι να προσπαθήσεις να πάρεις άδεια και να είσαι μαζί του συνεχεία τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα.
Φοβισμένο κουρασμένο θα είναι αλλά όλα θα περάσουν γρήγορα με την φροντίδα σου .
Σε κτηνίατρο θα έλεγα ότι πρέπει να πας την πρώτη εβδομάδα με το βιβλιάριο υγείας .
Που θα μένει , μέσα στο σπίτι ,έξω η συνδυασμό των δυο ?
Από ποια χώρα το έφερες τι φυλή , αρσενικό η θηλυκό ?
Σχετικά με τα χαρτιά θα δεχτείς αυτά που θα σου στείλουν αφού όπως είπες τους έχεις εμπιστοσύνη…
Όσο το επιτρέπουν γνώσεις μας σίγουρα θα βοηθήσουμε ……

greekart

Member
24 Ιανουαρίου 2008
16
0
Δυστηχως μονο μια βδομαδα μπορεσα και πηρα απο την δουλεια,ηθελα περισσοτερο :( .

Θυληκο ειναι, Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ τεριέ.

Μεσα και εξω,ολο δικο του θα ειναι μην φτσει σε σημειο να γινω επισκεπτης στο σπιτι μου(μιλαμε για τρελα με τα ζωα).

Για το κτηνιατρο λεω απλως να το καθυστερησω 1-2 μερες για να ηρεμησει
πρωτα.

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Μια εβδομάδα μια χαρά ,καλύτερα από το τίποτα
Για τον κτηνίατρο δεν παίζει τίποτα πως δεν θα πας αμέσως , χαλαρά απλά να πας..
Για το μέσα έξω είναι στο χέρι σου να ρυθμίσεις τα πάντα , καθαρές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους
:lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
θα σου πούμε να σου ζήσει όταν θα το πάρεις αγκαλιά :wink: Προς το παρόν για πες μας πώς βρήκες τον εκτροφέα,πώς διάλεξες το κουτάβι,πώς σε εμπιστεύτηκε ο εκτροφέας κτλ για να μαθαίνουμε κιόλας.Από ποια χώρα ήρθε?Πού το κράτησαν για εξετάσεις?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπητέ φίλε,
ξεκινά διαβάζοντας αυτά τα θέματα που σου προτείνω για αρχή. Όλο το forum είναι γεμάτο με πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να έχεις αρμονική συμβίωση με το σκύλο σου. Κάνε ένα κόπο και διάβασε παλαιότερες συζητήσεις.
Να σου ζήσει το κουτάβι. Εύχομαι να είναι πάντα καλότυχο. :)

Mεγαλωνοντας ενα κουταβι

Crate-Κλουβί

αλλαγή χώρου για την ανάγκη του

Πως θα κανουμε πιπι εξω???

Βοήθεια παρακαλώ

Δεν αντέχω άλλο!!!!

Κάνει την αναγκη του όπου βρεί...

Κουτάβι στο σπίτι!

Pedigree για σκυλακι απο Ουγγαρία

Αγορα σκυλου με Pedigree

Pedigree

puppy mill e-shop

puppy mills Αν.Ευρωπη

PUPPY MILLS

κουταβι απο pet shop

Ζητούνται 2 αρσενικά κουτάβια

greekart

Member
24 Ιανουαρίου 2008
16
0
Καλησπερα φιλε ROTTIE μου φενεται εσενα σε εχουν βαλει για <<δικηγορο του διαβολου>> φιλικα παντα.

Τα εχω διαβασει η τουλαχιστον οσα πιστευω με ενδιαφερουν.

Σαν πρωτη μερα μιλησα,και καποιοι ηταν ευγενικοι και μου απαντησαν δεν ανοιξα θεμα συγκεκριμενα διοτι ειναι γενικο κ΄αοριστο(πιστευω).

Τωρα αν εχεις καποιο θεμα του <<κουταβι την πρωτη μερα στο σπιτι>> ,δεκτο θα ειναι και δεν ξαναμιλαω αν ειναι να σε θιγει τοσο.
Οπως ειπα παντα φιλικα :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Greekart ,
σίγουρα η ROTTIE με τοις επεμβάσεις της πάντα βοηθά ,
σε αυτά που σου πρότεινε θα βρεις πράγματα χρήσιμα, αν δεν σου χρειαστούν άμεσα θα σε βοηθήσουν σίγουρα στο μέλλων .
Τι έγινε ήρθε το φιλαράκι σου ??
Μην ξεχάσεις ότι η εκπαίδευση ξεκινά από την στιγμή που θα περάσει το κατώφλι του σπιτιού σου ,
Ότι μάθει στραβά θα αγανακτήσεις να το διορθώσεις…
Πάμε χαλαρά και πάντα με χαρά εδώ ήμαστε να βοηθήσουμε σε ότι μπορούμε

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
greekart said:
Καλησπερα φιλε ROTTIE μου φενεται εσενα σε εχουν βαλει για <<δικηγορο του διαβολου>> φιλικα παντα.

Τα εχω διαβασει η τουλαχιστον οσα πιστευω με ενδιαφερουν.

Σαν πρωτη μερα μιλησα,και καποιοι ηταν ευγενικοι και μου απαντησαν δεν ανοιξα θεμα συγκεκριμενα διοτι ειναι γενικο κ΄αοριστο(πιστευω).

Τωρα αν εχεις καποιο θεμα του <<κουταβι την πρωτη μερα στο σπιτι>> ,δεκτο θα ειναι και δεν ξαναμιλαω αν ειναι να σε θιγει τοσο.
Οπως ειπα παντα φιλικα :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Είμαι φίλη, και όχι φίλος, φίλε μου και οι πραγματικά χρήσιμοι φίλοι συνήθως δεν «χαϊδεύουν» αφτιά. Θα το διαπιστώσεις, εάν επιλέξεις να μείνεις στην παρέα μας.

Πάντα φιλικά, φίλε greekart!

greekart

Member
24 Ιανουαρίου 2008
16
0
Συγνωμη φιλη rottie παντα δεκτη η γνωμη του καθενος και κυριως καποιου σαν εσενα που σιγουρα ξερει κατι περισσοτερο

απλως αν το θεμα ειναι λαθος μου το λες και μαθαινω.

Οταν ξαναγραψω θα γραψω αλλου για να σας πω πως ειναι και την συνεχιζουμε την κουβεντουλα μας.

Σας ευχαριστω ολους.

Radix

Member
1 Φεβρουαρίου 2008
11
0
Thessaloniki
ROTTIE said:
Pet shop και συ...
Που το κακό? μην μου αρχίσεις τα φιλοζωικά ok? γιατί θα σου αρχίσω και εγώ τα κοτόπουλα και τα κατσίκια που απολαμβάνεις κάθε πάσχα.

ένταξη αλλα μην ορμάτε κατευθείαν.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Radix said:
ROTTIE said:
Pet shop και συ...
Που το κακό? μην μου αρχίσεις τα φιλοζωικά ok? γιατί θα σου αρχίσω και εγώ τα κοτόπουλα και τα κατσίκια που απολαμβάνεις κάθε πάσχα.

ένταξη αλλα μην ορμάτε κατευθείαν.
δεν υπάρχει κακό.

μόνο καλά

καλή επιτυχία

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ναι τρώμε κοτόπουλα και κατσικάκια και όχι μόνο το Πάσχα ΚΑΙ νιώθω τύψεις αλλά αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο να μη βλέπω την πραγματικότητα,την αισχρή πραγματικότητα που κρύβεται πίσω ΚΑΙ από αυτη την βιομηχανία των πετ σοπ.Αν θέλετε να καταδικάσουμε και τα αίσχη που συμβαίνουν στα κοτόπουλα και στα κατσίκια no problem....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
1oν δεν όρμηξε ...

αν όρμαγε θα έγραφε

ΚΙ ΕΣΥ PET-SHOP ?????

έγραψε

pet-shop κι εσύ ....

Εδώ μέσα γράφουμε και επειδή γράφουμε, και δεν μιλάμε, πρέπει να προσέχουμε ΠΩΣ γράφουμε ... και όπως εμείς έχουμε κάνει κόπο να μάθουμε να γράφουμε, αν θές να συμμετέχεις κάνε κόπο να μάθεις να διαβάζεις ... τα forum έχουν κανόνες στο γράψιμο ΚΑΙ στο διάβασμα. :wink:

2ον) Είπε κανείς ότι δεν είναι φιλόζωος όποιος παίρνει από pet-shop ζώο ???

Από πού το έβγαλες αυτό??

Είναι Η ανενημέρωτος Η ηλίθιος ...

... επειδή είσαι μάλλον ανενημέρωτος, διάβασε καλά τα θέματα που του έδωσε η Rottie ... και μετά το ξανασυζητάμε ...