ψάχνει σπίτι...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Μια κούκλα κάνει εδώ και 2 μέρες τις βόλτες της στη γειτονιά μου. Φαίνεται κουτάβι περίπου 6-7 μηνών και μεσαίου μεγέθους. Είναι πολύ φιλική,παιχνιδιάρα και καλόπροαίρετη με ανθρώπους και άλλα σκυλιά. Ζει προς το παρόν έξω από το κήποθέατρο της Νίκαιας και βρίσκει καταφύγιο στο χαλάκι του αστυνομικού τμήματος. Της αξίζει κάτι καλύτερο δεν νομίζετε??? Δεν έχω Facebook κλπ οπότε αν μπορείτε προωθήστε και εκεί. Για πληροφορίες [email protected].20140710_113439.jpg20140710_113423.jpg 20140710_113428.jpg

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.250
3.086
ανέλαβε κανείς την αγγελία της στο φβ?αν όχι μάρθα γράψε μου κάποιο κειμενάκι να το κάνω κόπυ πέιστ και να τις φτιάξω αγγελία.(αν θες , δώσε κάποιο τήλ ή μέιλ)

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Δεν ξέρω δεν έχω καθόλου κοινωνική δικτύωση... Πάρε αυτό το κειμενάκι που έχω βάλει εδώ. Δεν μπορώ δυστυχώς να την φιλοξενήσω οπότε και η φιλοξενία χρειάζεται εάν κάποιος μπορεί... βάλε και το mail μου και θα δίνω εγώ εκεί τηλέφωνο.φαίνεται πραγματικά ένα υπέροχο πλάσμα!!! Εαν μπορούσα θα ζούσε ήδη εδώ... Ιωάννα σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια θέλω να βρει ένα καλό σπίτι...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Ευχαριστώ πολύ!!!μακάρι δεν λες τίποτα...Είμαι στη δουλειά και τη σκέφτομαι συνέχεια και τρέχουν τα μάτια μου για κάποιο λόγο...κάτι μου έκανε αυτό το σκυλί...κάτι έχει το ξεχωριστό...

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.250
3.086
τίποτα. είναι όμως νωρίς ακόμα.(βγάλε και άλλες φωτογραφίες αν μπορείς . )

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.250
3.086
καθάρισέ της λίγο το προσωπάκι και βγάλε και άλλες φωτό με γλυκούλι φόντο. (γρασίδι , λουλουδάκια οτιδήποτε) αν σου περισσευει φόρεσέ της κάποιο όμορφο κολάρο απλώς και μόνο για να βγει φωτογραφία. κάντην να "χαμογελάσει" για την φωτογραφία - ξέρεις αυτήν η έκφραση που παίρνουν τα σκυλιά και σου λιώνει την ψυχή? αυτή.
ούτε άσπρη-μικρόσωμη-φουντωτή είναι ούτε μωρό. πρεπει να την προωθήσουμε πονηρά.
μίλα με κάποια φιλοζωική της περιοχής να την έχει στα υπ όψην της και να την προωθήσουν και αυτοί.
βγάλ την αγγελία της φωτοτυπίες και κόλλησέ τες σε πέτ-σοπ και κτηνιατρεία. αυτό βοηθάει πολύ.
μην διστάξεις να μιλήσεις σε φίλους και γνωστούς για αυτήν . και αυτό βοηθάει πολύ.
υπομονή , θέλει χρόνο.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.250
3.086
ά και το αποπαρασιτικό ίσως να πρέπει να της το σφίξεις λίγο για να κάνει καλύτερα την δουλειά του