χμμμμμ κακα της

ΛΕΞΟ2020

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2016
61
11
42
Καβαλα
καλημερα... μια εροτισι χθες η μηκρι tzacki εκανε τα κακα της με μετα πηγε να τα φαει. πως μπορω να το εξιγισω αυτο?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
καλημερα... μια εροτισι χθες η μηκρι tzacki εκανε τα κακα της με μετα πηγε να τα φαει. πως μπορω να το εξιγισω αυτο?
χαχα, ότι είαι νόστιμα...
πέρα από την πλάκα να τα μαζεύεις αμέσως να μη τα προλάβει, μερικοί προσθέτουν και λίγο ανανά στην τροφή για να το κόψει το κουτάβι

• Like
Reactions: Kodagoshe

ΛΕΞΟ2020

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2016
61
11
42
Καβαλα
δεν θελω να τα μαζεβω κατευθιαν γιατι αμα τα δει θα νομιζι οτι επιδι τα καθαριζω εγω το ιδιο πρεπι να τα κανει και αυτη και ετσι το καθαριζω μολισ φιγι και δεν βλεπη.

ΛΕΞΟ2020

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2016
61
11
42
Καβαλα
χαχα, ότι είαι νόστιμα...
πέρα από την πλάκα να τα μαζεύεις αμέσως να μη τα προλάβει, μερικοί προσθέτουν και λίγο ανανά στην τροφή για να το κόψει το κουτάβι
δηλαδη ανανας τι ακριβος κανει

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
έχει πάρει το μάτι μου και λιχουδιές με ανανά, γι αυτό τον σκοπό. Δεν ξέρω κατά ποσο ειναι καλές όμως

• Like

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Αν ρωτάς εμένα, δεν ξέρω πολλά απο τροφές..θα σου απαντήσουν οι εμπειρότεροι. Αυτο που ξέρω ειναι οτι ειναι καλό η τροφή να μην έχει καλαμπόκι και κρεαταλευρα, τουλάχιστον όχι ως πρώτα συστατικά. Υπάρχουν και άπειρα θέματα στο φόρουμ σχετικά με τροφές, ρίξτε μια ματιά :)

• Like

ΛΕΞΟ2020

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2016
61
11
42
Καβαλα
Αν ρωτάς εμένα, δεν ξέρω πολλά απο τροφές..θα σου απαντήσουν οι εμπειρότεροι. Αυτο που ξέρω ειναι οτι ειναι καλό η τροφή να μην έχει καλαμπόκι και κρεαταλευρα, τουλάχιστον όχι ως πρώτα συστατικά. Υπάρχουν και άπειρα θέματα στο φόρουμ σχετικά με τροφές, ρίξτε μια ματιά :)
οκ ευχαριστωωωω

• Like
Reactions: bat-iris

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
δεν θελω να τα μαζεβω κατευθιαν γιατι αμα τα δει θα νομιζι οτι επιδι τα καθαριζω εγω το ιδιο πρεπι να τα κανει και αυτη και ετσι το καθαριζω μολισ φιγι και δεν βλεπη.
Τι εννοεις;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αμα σε βλεπη το κουταβι οτι τα μαζεβις μετα νομιζι οτι αυτο που εκανε δεν ειναι καλο και πρεπι να το καθαριζι και αυτη και ετσι τηα της τρωει
Δε νομίζω πως ο σκύλος είναι σε θεση να κανει τέτοιο συσχετισμό.

ΛΕΞΟ2020

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2016
61
11
42
Καβαλα
Δε νομίζω πως ο σκύλος είναι σε θεση να κανει τέτοιο συσχετισμό.
μακαρι να κανω λαθος αλλα το εχω διαβασι καπου και ειχε και μια εξιγισι. και γενικα εχει διαφορους λογους αν φαει τα κακα της ενα κουταβι

• Like

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Ναι, διότι όλα αυτά τα καλαμπόκια και τα κρεατάλευρα είναι άγνωστης προέλευσης, καλό να τα αποφεύγεις (π.χ. μπορεί αν είναι αλεσμένα νύχια)..

• Like
Reactions: bat-iris

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
  • Like
Reactions: Attax

Attax

Member
10 Ιανουαρίου 2016
14
33
Ιωάννινα
www.facebook.com
Μήπως την αφήνεις πολλές ώρες μόνη της και είναι ένδειξη ανίας;

ουπσ ...σόρυ με πρόλαβε ο Kodagoshe

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie