ROTTIE said:
Αντώνη, δεν καταλαβαίνω ποιον θα ωφελήσει αυτή η συζήτηση και που ακριβώς θα χρησιμεύσει η αντιπαράθεση. Έγραψες :
amangos said:
Οι άνθρωποι, πολλές φορές διαφωνούν επί προσωπικού, η συζήτηση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
Διαφωνώ. Αυτή η συζήτηση βλάπτει τα ζώα που δίνονται για υιοθεσία για λόγους που εξήγησα, παρ’ όλο που τους θεωρώ ευκόλως εννοούμενους.
Θεωρείς ότι η διαφωνία σου με την ellif, θα βοηθήσει στο να βρουν ευκολότερα σπίτια τα κουτάβια?
Ναι, γιατί εαν καταλάβει τι με ενόχλησε στην αγγελία της, και εαν η ίδια ή κάποιος άλλος με τις ίδιες (προφανώς) αγνές προθέσεις προβληματιστεί επ αυτού, πιθανόν σε επόμενη παρόμοια αγγελία, θα αποφύγουν τις παραπλανητικές πληροφορίες και τις υπερβολές, που θα ενοχλήσουν ορισμένους, όπως κι εμένα.
Εαν θίχτηκε, και θεωρεί ότι θα καταφέρει να με προσβάλλει γράφοντας αστειότητες, φυσικά δεν θα αλλάξει κάτι. Μπορεί όμως κάποιος άλλος να καταλάβει, οπότε κάτι θα κερδηθεί.
Θέλεις να πεις πως όλοι θεωρήσατε φυσιολογικό ένα κουταβάκι, ενάμιση μηνός, να έχει πιστοποιητικά υγείας και να είναι ιδανικός φύλακας?
(συγνώμη για το ιδανικός, αλλά δεν γνωρίζω τι σημαίνει ειδανικός, και υποθέτω ότι εννοούσε ιδανικός...)
Δεν αμφισβήτησα τα κίνητρα ή τις προθέσεις της ellif, αυτή βέβαια είναι βέβαιη για τις δικές μου προθέσεις... αλλά τι να πω, πιθανόν να έχει ικανότητες που εγώ αγνοώ, και να μπορεί τόσο εύκολα και γρήγορα να βγάζει συμπεράσματα.
Σε τι βλάπτει τις υιοθεσίες των ζώων, ότι κάποιος διαφωνεί για τον τρόπο που έχει συνταχθεί η συγκεκριμένη αγγελία?