Αυτά δεν ειναι απλά χαρούμενα νεα, ειναι τελεια νέα!!! Ειδικά για την φιλοξενια!!!Χαρούμενα νέα!! εγινε η στείρωση της, ξυπνησε είναι καλά και είναι με τον ορό της.
Η γιατρός μας είπε ότι πανω κατω ειχε 7-8 κουτάβια μέσα της αλλα ήταν ακόμα πολύ μικρά και ασχημάτιστα.
Δεύτερο χαρούμενο νέο είναι ότι βρέθηκε προσωρινό σπίτι φιλοξενίας και δεν θα έχω το άγχος ότι έχω διορία μέχρι την Πέμπτη που θα βγει απο το κτηνιατρείο ότι θα μείνει μόνη της στο δρόμο πάλι.
Τώρα χωρίς να πιέζει ο χρόνος μπορεί να βρει ένα όμορφο σπίτι που να θέλουν να την υιοθετήσουν!
Σας ευχαριστώ όλους και για τη υποστήριξη και το ενδιαφέρον σας γιαυτο το αστερακι!
*Φωτεινή η κτηνίατρος που την πήγαμε μας το είπε αυτό, αλλα όντως για εμένα δεν έχει απολύτως καια σημασια.
Είναι kurzhaar καφέ δεν είναι vizla.*Φωτεινή η κτηνίατρος που την πήγαμε μας το είπε αυτό, αλλα όντως για εμένα δεν έχει απολύτως καια σημασια.
Να ενημερώσω οτι την Ηρα την πήρα απο το προσωρινο σπιτι φιλοξενιας που την πηγα γιατι την ειχε μονιμα δεμενη στην αυλη με πολυ κοντη αλησυδα και δεν την εβλεπαν με καλο ματι τα δικα του τσοπανοσκυλα με αποτελεσμα το κυριαρχο θηλυκο να της επιτεθει ευτυχως μονο με μικρα σχισιματα στο πρόσωπο και το μπροστινο ποδαρακι της να κοτσαινει ελαφρα αλλα μετα το κατεβασε τελειως. ολο αυτο οτ διαστημα που εμενε εκει εγω της πηγαινα καθημερινα φαγητο και μια μεγαλη βολτα για να ξεμουδιαζει. με πολυ αγωνα την εφερα για 2η φορα στο σπιτι οπου το πρωι την ειχα στην αυλη δεμενη με μεγαλη αλυσηδα για να μην επιτεθει στα δικα μας με δικο της σπιτακι και το βραδυ κοιμαται στο καναπε του δωματιου μου για να μην φωναζουν τα σκυλια μας και να μην μενει εξω στην αυλη μονη της.Χαρούμενα νέα!! εγινε η στείρωση της, ξυπνησε είναι καλά και είναι με τον ορό της.
Η γιατρός μας είπε ότι πανω κατω ειχε 7-8 κουτάβια μέσα της αλλα ήταν ακόμα πολύ μικρά και ασχημάτιστα.
Δεύτερο χαρούμενο νέο είναι ότι βρέθηκε προσωρινό σπίτι φιλοξενίας και δεν θα έχω το άγχος ότι έχω διορία μέχρι την Πέμπτη που θα βγει απο το κτηνιατρείο ότι θα μείνει μόνη της στο δρόμο πάλι.
Τώρα χωρίς να πιέζει ο χρόνος μπορεί να βρει ένα όμορφο σπίτι που να θέλουν να την υιοθετήσουν!
Σας ευχαριστώ όλους και για τη υποστήριξη και το ενδιαφέρον σας γιαυτο το αστερακι!
*Φωτεινή η κτηνίατρος που την πήγαμε μας το είπε αυτό, αλλα όντως για εμένα δεν έχει απολύτως καια σημασια.
Τα παει καλα με τα αλλα σκυλια μονο οταν ειμαστε και εμεις μπροστα αλλα παντα κανει κουμαντο στο φαγητο. Βασικα το προβλημα δεν ειναι με ολα τα σκυλια μας αλλα μονο με 2 απο αυτα και πιο πολυ με το ενα απο αυτα τα 2.την βλεπω καρδαμωμενη και μες το σπιτι. να υποθεσω πως πλεον τα παει καλα και με τα υπολοιπα σκυλια σου? αν ναι να το ξεκαθαρισεις, γιατι αν ειναι πλεον και με τα υπολοιπα σκυλακια φιλικη, θα ειναι ευκολοτερο να βρεθει ενα σπιτι