χαρίζονται κουταβακια

xristosdid

Active Member
29 Νοεμβρίου 2009
38
0
39
patra
βαζω αυτη την αγγελια εκ μερους ενος φιλου μου...

Στο εργοτάξιο στο οποιο δουλευει μια σκυλιτσα που ειναι εκει γεννησε 7 κουταβακια .το ενα το πηρε ηδη εργαζομενος,τα αλλα 6 ψαχνουν οικογγενεια να ζησουν ευτιχησμενα καθως το εργοτάξιο ειναι επικύνδηνος χωρος για κουταβακια.ειναι 2 μηνων αυτη την στιγμη και ειναι πολυ παιχνιδιαρικα και ζωηρα με ολους τους εργαζομενους!!!θα ακολουθησουν φωτος απο τα σκυλακια καθως και φωτο της μαμας τους .οποιος ενδιαφέρεται ας τηλεφωνήσει στον φιλο που δουλευει εκει.τα κουταβακια ειναι στην Πατρα Σωτήρης 6944359973

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλο θα ηταν να τα περιορισετε λιγο γιατι ειδικα το βραδυ μπορει να ξεφυγουν και την επομενη μερα που θα πατε στην δουλεια να μην τα βρειτε!Γι αυτο ταιζετε την μητερα εκει στο εργοστασιο για να μην φυγει και να μην φυγουν και τα κουταβακια!

Καλοτυχα να ειναι και καντε οτι μπορειτε!

xristosdid

Active Member
29 Νοεμβρίου 2009
38
0
39
patra
ναι απο οτι ειδα τα εχουν περιορισει απο τις φωτος που μου εστειλε ο φιλος μου,θα το δειτε και εσεις μολις μαθω πως ανεβαζουν φωτος :) .μακαρι να ειναι καλοτυχα!!!!!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ειναι πανεμορφα!

Αυτος ο καφε με την ασπρη ριγα στο μετωπο ειναι ολα τα λεφτα!!!

Μακαρι να βρεθουν σωστες οικογενεις να υιοθετηθουν!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πωπωωωω... κουκλιά είναι! Εμένα (που είμαι του ενήλικου) μ'αρέσει κι η μανούλα!!

Φτιάξε ένα άλμπουμ στο facebook να τα προωθήσουμε κι απο κει. (βάλε το λινκ εδώ)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog