χαρίζεται η Ρια !! επείγον!

dpantos

New Member
10 Μαϊου 2016
3
3
37
καλησπέρα σε όλους

βρέθηκε προ λίγων ήμερων η Ρια!

απο πληροφορίες έμαθα οτι την άφησε μαζί με τα άλλα αδέρφια της ένας κυγηγος λόγο οτι δεν του βγήκε έτσι όπως ήθελε !

απο την επίσκεψη στον γιατρό μας είπε ότι είναι 3 μηνών περίπου

έχει κάνει τα βασικά εμβόλια κτλ..

θα γίνει περίπου 20 κιλά, σαν ράτσα πρέπει να έχει μέσα της κυνηγόσκυλο...

δυστυχώς λόγο οτι μένω σε διαμέρισμα και λείπω πολλές ώρες δεν μπορώ να την κρατήσω ...

ψάχνω οικογένεια που να διαθέτει αυλή για να είναι ποιο άνετη !

θα δοθεί μαζί με τροφές, αλυσίδα και ενα συμβολικό ποσό απο εμένα για τα πρώτα έξοδα της

σινδος
θεσσαλονικη
δημητρης

Attachments

Last edited:

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
ολα καλα το συμβολικο ποσο για τα πρωτα εξοδα δεν το καταλαβαινω, σαν επιδοτηση του επιδοξου κηδεμονα ακουγεται.

και το επειγον επισης μου χτυπαει καπως σε αγγελιες αλλα οκ....

dpantos

New Member
10 Μαϊου 2016
3
3
37
επειδή ξέρω ότι οι εποχές είναι δύσκολες προσπαθώ να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ τον επόμενο κηδεμόνα ! καμία σχέση με επιδότηση !! προς θεού ! και λεω επείγον γιατί λείπω πολλές ωρες απο το σπίτι ! και είναι μονή της !!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν πειράζει να είναι μόνη της.
Αυτό που θα πειράξει, θα είναι να μην δοθεί σε σωστό σπίτι, λόγω βιασύνης.
Η προυπόθεση αυλής επίσης, δεν μου αρέσει.
Αυτό που πρέπει όμως οπωσδήποτε να φροντίσεις, είναι για συμβόλαιο υιοθεσίας και τοποθέτηση microchip.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Κατανοητο αλλα πιστεψε με δεν θελεις τον κηδεμονα που υπο οποιεσδηποτε συνθηκες θα δελεαστει απο την οικονομικη βοηθεια. Νομιζω οτι αν το σκεφτεις και εσυ θα συμφωνησεις.

Τουλαχιστον ειναι μονη της σε σπιτι ασφαλης και με τροφη νερο στη διαθεση της. Αν ηταν στον δρομο θα ηταν υπερεπειγον?

• Like
Reactions: mareco

dpantos

New Member
10 Μαϊου 2016
3
3
37
λέω για αυλή, επειδή διάβασα λίγο για την καταγωγή της και έλεγε ότι αυτά τα σκυλιά πρέπει να τρέχουν και να κινούνται συνεχεία ! είναι στην φύση τους ! οσο για την οικονομική βοήθεια έχεις δίκιο ! για κανένα μα κανέναν λογο δεν θελω να την πάρει ο αλλος για αυτό ! για το συμβόλαιο υιοθεσίας δεν γνωρίζω κατι θα το ψάξω πάντως !

ευχαριστώ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν μπορείς να ξέρεις τις καταβολές της.
Είναι μια κλασσική γλυκύτατη, κοπριτοκουταβόφατσα. Αυτό! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο :)