αστα να πανε...πολυυυυυ τριχα και το δικο μου!!! κι ειχα την εντυπωση οτι τα κοντοτριχα δεν μαδανε....Τελικά όλα τα κοντότριχα είναι βάσανο
αστα να πανε...πολυυυυυ τριχα και το δικο μου!!! κι ειχα την εντυπωση οτι τα κοντοτριχα δεν μαδανε....Τελικά όλα τα κοντότριχα είναι βάσανο
αυτο παλι που το πας? κ καλα τα δικα σας που εχουν μαλακη τριχα κ κανεις ενα περασμα με την ηλεκτρικη κ μπορεις να πεις οτι καθαρησες, τα δικα μου που οι τριχες τους ειναι καρφια κανονικα κ μονο με το χερι μια μια τις βγαζεις απο τα ρουχα , τους καναπεδες κ το αυτοκινητο τι κανεις?.....Όχι μόνο μαδάνε, αλλά κι η &(%()&^%$ τρίχα καρφώνεται παντού κι άντε να τη μαζέψεις..........
σε καταλαβαινω κ γω το ιδιο κανω αλλα μηπως ξερεις κανα τροπο να το μεταδωσουμε κ στους γυρω μας?Εχμ.... Και η δικιά μας έτσι είναι....
Αλλά τώρα τελευταία έχω πάθει μια επιλεκτική δυσλειτουργία στην όραση, με την οποία το μάτι δεν εστιάζει στη σκυλότριχα!
Τί να πείς κι εσύ ....
Αφού μπορείς να βρείς τον υπολογιστή καλά είσαι ακομα
και ενας φιλος με τσιορνι καλα κρατει.Καθεσαι εξω στον κηπο και βλεπεις μπαλες απο τριχες να κοβουν βολτες σαν κουταβια.
αυτο το κανουν σκυλια που εχουν ανεπτυγμενο το ενστικτο κυνηγιου κ χρησιμοποιουν οποιαδηποτε δυσαρεστη μυρωδια για καλυψη στο κυνηγι,για να μην γινονται αντιληπτα απο τα θυραματα.χαιρομαι που ακουω οτι ειναι φυσιολογικο γιατι τρομαξα πολυ,
επειδη πολυ συχνα κυλιεται κατω σαν να 8ελει να ξυσει το λεμο της, το κανει συνηθως οχι στο τσιμενο αλλα σε βουρκοδη μερη και δεν ξερω τον λογο,μια φορα την πετυχα στην βολτα να κυλιετε στο γρασιδι αλλα στο συγκεκριμενο μερος ηταν σαν λασπη.
αλλη φορα μου ερχετε πασαλιμενη στο λεμο,σαν ξερατα και βρωμοκοπαει,οποτε μπανιο και με σαμπουαν πολυ συχνα!!!
φοβηθηκα μην χανει τριχωμα απο τα μπανια....αλλα τι να κανω!!!
αν ξερει καποιος γιατι το κανει αυτο ας μου εξηγηση το λογο