Γεια σου Στελιο...
Αν και αναμενω την απαντηση του Παναγιωτη μιας και ειναι εκεινος που διαφημησε-προτεινε τη συγκεκριμενη ενασχοληση , και επετρεψε μου , οχι αθλημα, θα απαντησω και σε σενα.
Σαφως κατ αρχας να ξεκαθαρισω οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει και οι επιλογες του σεβαστες.
Παμε λοιπον.
Η τοποθετηση μου ηταν ξεκαθαρη κι αν διαβασεις παλι το κειμενο μου θα το καταλαβεις. Ειπα ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ιδιοκτητης Γερμανικου Ποιμενικου Εργασιας , με γονεις πρωταθλητες, που αυτο σημαινει οτι εχω το κουταβι απο 9 βδομαδων στα χερια μου, ΕΧΕΙ τις προδιαγραφες να κανει , απο αγωνες εργασιας, μεχρι διασωσεις και ιχνηλασιες. Αρα δεν ανηκω στην κατηγορια , του να εχω ενα σκυλο χωρις δυνατοτητες και 5,6,8,10 μηνων, ωστε να ψαχνω εναλακτικες ασχολιες.
Στο site του μιλαει για ολα τα σκυλια, οχι μονο τα συγκεκριμενα που εχει ο Παναγιωτης, που σημαινει οτι απευθυνεται και σε μενα.
Ακομα μιλαει (με κανεις και επαναλαμβανομαι, γι αυτο σου ειπα ξαναδιαβασε το κειμενο μου) οτι αντι να τα βαζεις να σκοτωνονται ελα σε μενα να δεις τη δυναμη τους, τραβοντας βαρια αντικειμενα. Οι επιλογες που δινει στο site στην αρχη εκει που λεει "για εμας" (που κατ ουσιαν ειναι και το ποιο σημαντικο κομματι ,γιατι εκει γνωριζεις τον αλλον), ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.
Τωρα αν το site εχει κενα, δεν φταιω εγω.
Εγω πες οτι ειμαι ενας ενδιαφερομενος και βλεπω το site. Mου δημιουργουνται αποριες απο τα γραφομενα του.( του site)
Κανει μια προταση και περιμενει πελατες, δεν πρεπει να εξηγησει??
Το μονο που αναφερει(ψαχνοντας το site) και αναφερεται και στην αρχαιοτητα σαν Ολυμπιακο Αθλημα και να το δεχτω σαν αθλημα ειναι η διελκυστινδα.
Και προσπαθω να καταλαβω την ψυχοσυνθεση του ατομου που πηγαινει το σκυλο του να διαγωνιστει στην διελκυστινδα, για να δω αν μου ταιριαζει.
Λοιπον οι κυνομαχιες και η διελκυστινδα εχουν ενα κοινο. Θελεις να στο πω ή να το σκεφτεις λιγο?
Θα στο πω. Και τα δυο στηριζονται στο παθος και την ενταση, στο ενα φωναζεις ορμα του , παρτον , φατον και στην δευτερη φωναζεις τραβα, τραβα αγορι μου ή κοριτσι μου τελος παντων. Σαφως και δεν υπαρχει κατι το επιληψημο για τον σκυλο στην δευτερη περιπτωση, και στους αγωνες εργασιας υπαρχει ενταση και στρες.
To οτι μπορει να γυμναζεται ο σκυλος ειναι προφανες. H ερωτηση μου ειναι η εξης: Μηπως δια μεσου του σκυλου ικανοποιουνται και ενισχυονται τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ επιθετικα ενστικτα , με το τραβα αγορι μου κατα το φατον αγορι μου!!!!!
Κι ο νοων νοητο!!!!
Ευχαριστω και παλι που μου δινεται το λογο....