χαιρετισμός σε όλους (weightpull)

Peter

Active Member
5 Ιουνίου 2009
38
0
Χαιρετώ όλα τα μέλη του Forum. Ονομάζομαι Παναγιώτης και λατρεύω τα εργασιακά σκυλιά. Είμαι και ο ιδρυτής της Ε.Λ.Ε.Β ( Ελληνικής Λέσχης Έλξης Βαρών ή weightpull club) στην Ελλάδα. Είμαι ιδιόκτητης 2 σκυλών ( ένα Pitbull και ένα Presa Canario) τα οποία συμβιώνουν υπέροχα μεταξύ τους. Απλά θέλω να πω σε όλα τα μέλη ότι η έλξη βαρών είναι ένα καταπληκτικό σπόρ για όλα τα σκυλιά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.weightpull.gr . Θα προσπαθήσω να αναρτήσω φωτογραφίες όταν μαθω πως γίνετε . Αυτά προς το παρών .

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
στο λινκ που μας εχεις δωσει εχει κ αγγελιες
τις φιλτραρεις η οποιος θελει βαζει μια ας πουμε και πουλαει αερα ....
γιατι εχει πολυ πραμα !!!

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Καλοσωρισες Παναγιωτη!!! Το site σου το εχω κανει bookmark εδω και μηνες.... Χαιρομαι που εισαι κοντα μας εσυ και τα κουκλια σου!!!!

Landser

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
74
0
Μαραθωνας
Καλως ηρθες!
Δεν γνωριζα γι αυτην την λεσχη και φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα.:)
Ειναι σημαντικο πιστευω να ενθαρρυνονται τα σκυλια ειδικα οι ρατσες πιτμπουλ κ.α. να διοχετευουν την ενεργητικοτητα τους σε αυτο το σπορ.

dongarido

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2010
43
0
Πειραιας
Γεια σου Παναγιωτη και καλωσορισες...
Προσπαθω να καταλαβω ,ενας μελλοντικος ιδιοκτητης Γερμανικου Ποιμενικου Εργασιας απο γονεις πρωταθλητες σε αγωνες εργασιας στη Γερμανια, και με δραστηριοτητες του τυπου μαραθωνιου βουνου και πεζοπορος, γιατι να φερω το σκυλο μου να σερνει καποια αντικειμενα ανουσια και να μην τον παω στην ΕΟΔ(Ελληνικη Ομαδα Διασωσης) , να γινει σκυλος διασωστης και ιχνηλατης(που αυτο σημαινει πολλες ωρες εκπαιδευσης για το σκυλο και πολυ παιχνιδι και σαφως θελει δυναμη , σωματικη και ψυχικη , γερα νευρα που λενε) που αν μη τι αλλο θα προσφερει και στην κοινωνια καποιο εργο.
Στην σελιδα σου Στον τομεα "για εμας" γραφεις,

Η Ε.Λ.Ε.Β δημιουργήθηκε από αγάπη για τα σκυλιά ανεξαρτήτου ράτσας. Πιστεύουμε ότι για να δει κάποιος εάν είναι δυνατός ο σκύλος του δεν είναι ανάγκη να τον βάλει στην αρένα και να κατακρεουργηθεί ή να σκοτώσει για να ικανοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του.

Δηλαδη η επιλογη ειναι , ή τον βαζεις να σκοτωθει με αλλα σκυλια ή τον φερνεις εδω να σερνει βαρια αντικειμενα για να δεις ποσο γερος ειναι????
Τιποτε αλλο??? Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο??
Τους μποντιμπιλντεραδες που σηκωνουν τα αμετρητα κιλα και θελουν να λεγονται οτι ειναι και αθλητες.
Βεβαια δεν ειναι τυχαιο που το συγκεκριμενο "αθλημα" δεν ειναι Ολυμπιακο.

Ειλικρινα θελω να με βοηθησεις να καταλαβω το γιατι , με το να μου αναπτυξεις την συγκεκριμενη ασχολια σας. Πιθανοτατα να ειμαι ενα μελλοντικο μελος σας.
Ευχαριστω εκ των προτερων....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Φιλε dongarido!

Θα σου πω γιατι!

Για να κανεις την πλακα σου και να περασεις καλα και εσυ και ο σκυλος!

Δεν εχει γιατι και πως!

Ειναι ενα αθλημα που ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ και αν θελεις το κανεις!

Γιατι δηλαδη να παω εκει που λες?

Δεν εχω δικιαωμα επιλογης?

Για να παει ο σκυλος σε Ομαδα Διασωσης πρεπει να πληρει καποιες προδιαγραφες και να ειναι απο κουταβι υπο αυτες τις συνθηκες που μας λες!Δεν παει ο καθε σκυλος και γινεται διασωστης!

Δεν καταλαβαινω γιατι δημιουργουμε θεμα απο εκει που δεν υπαρχει!:confused:

dongarido

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2010
43
0
Πειραιας
Γεια σου Στελιο...
Αν και αναμενω την απαντηση του Παναγιωτη μιας και ειναι εκεινος που διαφημησε-προτεινε τη συγκεκριμενη ενασχοληση , και επετρεψε μου , οχι αθλημα, θα απαντησω και σε σενα.
Σαφως κατ αρχας να ξεκαθαρισω οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει και οι επιλογες του σεβαστες.
Παμε λοιπον.
Η τοποθετηση μου ηταν ξεκαθαρη κι αν διαβασεις παλι το κειμενο μου θα το καταλαβεις. Ειπα ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ιδιοκτητης Γερμανικου Ποιμενικου Εργασιας , με γονεις πρωταθλητες, που αυτο σημαινει οτι εχω το κουταβι απο 9 βδομαδων στα χερια μου, ΕΧΕΙ τις προδιαγραφες να κανει , απο αγωνες εργασιας, μεχρι διασωσεις και ιχνηλασιες. Αρα δεν ανηκω στην κατηγορια , του να εχω ενα σκυλο χωρις δυνατοτητες και 5,6,8,10 μηνων, ωστε να ψαχνω εναλακτικες ασχολιες.
Στο site του μιλαει για ολα τα σκυλια, οχι μονο τα συγκεκριμενα που εχει ο Παναγιωτης, που σημαινει οτι απευθυνεται και σε μενα.
Ακομα μιλαει (με κανεις και επαναλαμβανομαι, γι αυτο σου ειπα ξαναδιαβασε το κειμενο μου) οτι αντι να τα βαζεις να σκοτωνονται ελα σε μενα να δεις τη δυναμη τους, τραβοντας βαρια αντικειμενα. Οι επιλογες που δινει στο site στην αρχη εκει που λεει "για εμας" (που κατ ουσιαν ειναι και το ποιο σημαντικο κομματι ,γιατι εκει γνωριζεις τον αλλον), ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.
Τωρα αν το site εχει κενα, δεν φταιω εγω.
Εγω πες οτι ειμαι ενας ενδιαφερομενος και βλεπω το site. Mου δημιουργουνται αποριες απο τα γραφομενα του.( του site)
Κανει μια προταση και περιμενει πελατες, δεν πρεπει να εξηγησει??
Το μονο που αναφερει(ψαχνοντας το site) και αναφερεται και στην αρχαιοτητα σαν Ολυμπιακο Αθλημα και να το δεχτω σαν αθλημα ειναι η διελκυστινδα.
Και προσπαθω να καταλαβω την ψυχοσυνθεση του ατομου που πηγαινει το σκυλο του να διαγωνιστει στην διελκυστινδα, για να δω αν μου ταιριαζει.
Λοιπον οι κυνομαχιες και η διελκυστινδα εχουν ενα κοινο. Θελεις να στο πω ή να το σκεφτεις λιγο?
Θα στο πω. Και τα δυο στηριζονται στο παθος και την ενταση, στο ενα φωναζεις ορμα του , παρτον , φατον και στην δευτερη φωναζεις τραβα, τραβα αγορι μου ή κοριτσι μου τελος παντων. Σαφως και δεν υπαρχει κατι το επιληψημο για τον σκυλο στην δευτερη περιπτωση, και στους αγωνες εργασιας υπαρχει ενταση και στρες.
To οτι μπορει να γυμναζεται ο σκυλος ειναι προφανες. H ερωτηση μου ειναι η εξης: Μηπως δια μεσου του σκυλου ικανοποιουνται και ενισχυονται τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ επιθετικα ενστικτα , με το τραβα αγορι μου κατα το φατον αγορι μου!!!!!
Κι ο νοων νοητο!!!!
Ευχαριστω και παλι που μου δινεται το λογο....

Peter

Active Member
5 Ιουνίου 2009
38
0
Φίλε dongaridο , συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου αλλά δεν μπαίνω πολύ συχνά στο Forum. Έχεις παρεξηγήσει ορισμένα πράγματα. Ποτέ δεν είπα και όυτε αναφέρεται πουθενά στην ιστοσελίδα ότι ή έλξη βαρών για σκυλιά ‘’ αναφέρεται και στην αρχαιότητα σαν Ολυμπιακό Άθλημα’’ όπως λες εσύ. Εάν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι λέει’’ Το Weight Pull είναι ένα άθλημα που χρονολογείται από πολύ παλιά……….’’ Μεγάλη διαφορά από αυτό που αναφέρεις εσύ. Όσο για τις επιλογές , σαφέστατα δεν είναι μόνο σκυλομαχίες ή η έλξη βαρών . Αυτές όμως πρέπει να τις ανακαλύψει ο καθένας μόνος του. Εγώ δεν έκανα διαφήμιση απλά θέλησα να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται ( ενημερώνω με διαφημίζω έχει τεράστια διαφορά) . Για το body building που ανέφερες , καμία σχεση με την έλξη βαρών . Το body building δεν είναι Ολυμπιακό άθλημα διότι στηρίζεται στα αναβολικά και σε στεροειδή για ανάπτυξη των μυών και της δύναμης . Εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα σε τέτοια συμπληρώματα . Ελπίζω να σε κάλυψα
[FONT=&quot][/FONT]

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
γεια σου παναγιωτη!χαιρομαι που θα τα λεμε κ απο δω!παιδια προτεινω να μην γινει θεμα στο καλωσορισμα.ας ανοιχτει ενα θεμα για την ελξη βαρων κ να συζητησουμε εκει οτι θελουμε χωρις να κατακρινουμε με το καλημερα.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Καλα, τώρα το είδα κι εγώ.

Γεια σου Παναγιώτη και καλως ήρθες!
Πολύ ενδιαφέρουσα η ιστοσελίδα σου. Ειλικρινά αυτό το σπορ είναι που με κάνει να τα χαζεύω και να τα θαυμάζω.

Έχω κι εγώ ένα πιτάκι. Αλλά δεν θα τη βάλω ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο λόγω ατυχήματος που είχε μικρή με την μέση της. Περιοριζόμαστε μόνο στο παίχνιδι.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
προβλημα ο σκυλος μπορει να παθει?
απο τα κιλα που τραβαει?
θα υπαρχουν σταδια αλλα λεω μηπως πρωτα πρεπει
να κανεις καποιες εξετασεις

Peter

Active Member
5 Ιουνίου 2009
38
0
Φίλε “lawrence-gr” και εγώ χαίρομαι που θα τα λέμε από εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω εσένα και τα υπόλοιπα μέλη του forum για το θερμό καλωσόρισμα. Είμαι πρόθυμος να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία έχει κάποιος σχετικά με την έλξη βαρών (αν και πιστεύω ότι εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά την ιστοσελίδα www.weightpull.gr είναι όλα ξεκάθαρα).
Φίλε “duaz’’ αν και καθυστερημένα σου απαντώ ,όλες οι αγγελίες φιλτράρονται και πολλές κόβονται για ευνόητους λόγους.
Φίλε “zouzounos” Tο άθλημα της Έλξης Βαρών είναι εντελώς ακίνδυνο και αναίμακτο. Γίνεται καθαρά για εκγύμναση και ενδυνάμωση του σκύλου . Ποτέ δεν εξασκείτε βία και εξαναγκασμός στο σκύλο. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον σκύλο μας να ανακαλύψει τις ικανότητές του και να ζήσουμε μια αρμονική ζωή μαζί του.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
καλως ήρθατε, πως μπορώ να φτάξω κάτι τέτοιο για τα ροτάκια μου? ή κάτι ανάλογο?

Peter

Active Member
5 Ιουνίου 2009
38
0
Οι επιλογές είναι αρκετές. 1) μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον σιδερά να του δείξεις την φωτογραφία και να στο φτιάξει.
2) μπορείς να το κατασκευάσεις και μόνος/η σου εφόσον έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και ‘’πιάνουν’’ τα χέρια σου.
3) Εάν ψάξεις στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις έτοιμα .