χαζοέρωτησεις

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
1) έχει δοκήμασει κανείς ξήρα τροφή ??? με έχει φάει η πέριεργεια !!! αχαχαχαχαχαχ
2) μια μέρα μου χυθηκε μπύρα και ο Ατταλος την κάθαρησε όλη !!! και έκανε και κέφαλι , από τότε όπου δει μπύρα γουρλωνει ( φύσικα και δεν του δίνω πότε πότε λόγικα το οινοπνευμα θα τους κάνει κάκο ) αλλά τι τον έχει πίασει ??

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ξηρά τροφή εννοείς σκυλίσια? Το δικό μου Άτταλο τέτοια τον ταΐζω και την κάνει μια χαψιά. Μπύρα δεν έχει πιει, ούτε πρόκειται. Δεν αμφιβάλλω ότι θα την έπινε ευχαρίστως και θα ζήταγε κι άλλη, αλλά πραγματικά το αλκοόλ βλάπτει τα σκυλιά οπότε δεν πρόκειται που να χτυπηθεί χάμω. Όταν μου πέφτει κάτι κάτω/χύνεται πηγαίνει φυσικά να τα καταβροχθίσει, αλλά άμα ήταν κάτι επικίνδυνο θα του έμπηγα τις φωνές και θα τον κλείδωνα σε κανά δωμάτιο. Καλύτερα να κλαίει αυτός παρά εγώ. Το χειρότερο που έχει κάνει ποτέ του ήταν η φορά που άφησα βλακωδώς τη φακή πάνω στην κουζίνα. Το μικρό κάθαρμα βούτηξε την κατσαρόλα την ώρα που έκανα μπάνιο, την έρριξε στο πάτωμα και μετά την καθάρισε όλη ΚΑΙ το πάτωμα ΚΑΙ την κατσαρόλα. Εννοείται ότι μετά βγήκε έξω για βιολογικές ανάγκες πολλές φορές, αλλά τουλάχιστον έμαθα να μην αφήνω κατσαρόλες έξω ούτε για αστείο.

Όσο για το δικό σου Άτταλο, έμαθε ότι η μπύρα κάνει κακό, αν εννοείς δηλαδή ότι τον τρομάζει, οπότε έχει φοβηθεί το μάτι του. Αν όμως θέλει να ξαναπιεί είναι διότι οι σκύλοι όλο τέτοια κάνουνε, δηλαδή ό,τι δεν τους συμφέρει.

Last edited:

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
XXAAXXAXAXAXAA έχουν μέγαλη αφάσια τα σκασμένα !! !αχαχαχ

Οχι ξήρα τροφή αν δοκίμασε κανείς να την φάει :D:D:D:D:D:):):) Να μας πει τι γέυση έχει !!! χαζό τελείως ςςςς !!!!

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
εχει δοκιμασει ενας φιλος μου,οταν ειχα σκυλο,ειναι μου ειπε πολυ αλμυρη....ο δικος μου σκυλος προτιμουσε τη βοτκα:p

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
εχω δοκιμασει εγω ,μια χαρα είναι ,νοστιμότατη ,ισως λιγο πικρή

αλλά έχω δοκιμασει μονο orijen για άλλες δεν ξέρω:)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
αγευστη κ καθολου αλμυρη,θα συμφωνισω επισης ως προς το πικρη.απο αρωμα ειναι πολυ καλες αλλα η γευση χαλια.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
εχω δοκιμασει εγω ,μια χαρα είναι ,νοστιμότατη ,ισως λιγο πικρή
αλλά έχω δοκιμασει μονο orijen για άλλες δεν ξέρω:)
εχεις αποψη για την large breed?:D να τη δοκιμασω, ετσι για αλλαγη, ολο αστακο και φιλετο ,μπουχτησα :p

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Καλά παιδιά, είπαμε, Αύγουστος είναι , 40 βαθμοί ζέστη, εμείς εδώ και δουλεύουμε αλλά σαν να παρασαλτάραμε μου φαίνεται... άκου να δοκιμάζουμε την ξηρά τροφή:confused::eek::eek::eek:

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
μμμμ...μηπως δε θυμαμαι καλα? ειχα κι ενα γατο,μαλλον ειχε δοκιμασει τη γατοκροκετα:p

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
κάλα κατάλαβα βάσω τον είχες κάνει πόνυ τον Χριστιανο !!! αχαχχαχαχααχχα:maria::maria::paja1::):):):D:D:D Τι τράβαν για σας τα αγόρια τι τραβάν για σας τα αγόρια !!

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
αχαχαχαχαχα εγω:D? μπαααα....τι φταιω εγω που δεν ειχα καμια περιεργεια για τη γευση της κροκετας,ας μην ειχε κι αυτος:rolleyes:
αλλα οχι,καλυτερα ετσι,καποιος επρεπε να δοκιμασει,τι, να διναμε στο ζωντανο οτι να'ναι:D:D:D

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Δοκιμαζω ολες τις ξηρες πριν τις δωσω στο σκυλο μου.
Μα να μην ξερω τι γευση εχουν???:rolleyes::D

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Κάθε πρωί που ξυπνάω και βλέπω το μαμούνι μου μες στην καλή χαρά να ξεχυλίζει από ενέργεια, μπαίνω στον πειρασμό να δοκιμάσω την ξηρά τροφή του...

Δεν μπορεί... ΚΑΤΙ τρώνε και είναι έτσι!!!!!:confused::confused::confused:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αναλατες και οι κροκετες αλλα και τα μπισκοτα τους.
Μπλιαχ, να δω ποιος ειναι ο σεφ και να του τα πω ενα χερακι :maria:

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Η μαμά της κουμπάρας μου, κοτσονάτη γιαγιούλα, έρχεται απότο Κιάτο στην Αθήνα. Μπαίνει στο σπίτι της κόρης της-λείπαν όλοι στις δουλειές τους-ανοίγει το ψυγείο,δεν καλοβλέπει κιόλας, παίρνει μια ανοιγμένη κονσέρβα με πατέ-νομίζει!-αλείφει σε μία φέτα ψωμί και την τρώει. ΄Ερχεται μετά απ΄το γραφείο μας και λέει στην κόρη της..
'Νόστιμα αυτά που τρώτε βρε παιδί μου αλλά λύσσα αλμυρά, πως τα μπορείτε?"
Φυσικά είχε φάει την κονσέρβα του σκύλου:D:D:D
Εμείς πάλι στο γραφείο οι μαντάμες, πάντα σε "δίαιτα', σχολιάζουμε τα διάφορα 'αδυνατιστικά" που κυκλοφορούν και που χλαπακιάζουμε και λέμε...σαν σκυλοτροφή είναι αυτό!!!
Μου βάλατε ιδέα πάντως για τα μπισκοτάκια, να τα δοκιμάσω???

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Βρε τη γιαγιά τι έπαθε...

Καλά, είναι αλμυρό το φαγητό του σκύλου? Και μάλιστα λύσσα? Ανάλατο δεν έπρεπε να είναι? :confused: