χαβανεζ?

μαρια82

Member
27 Μαϊου 2010
8
0
καλημερα!!υπαρχει ρατσα χαβανεζ?πηγα σε ενα εκτροφειο και μου εδειξαν μερικα σκυλακια που εμοιαζαν με μαλτεζ και η διαφορα τους ηταν οτι δεν ηταν ολολευκα,ηταν λευκα με καφε 'η μαυρο!τα βιβλια με ρατσες που εχω δεν γραφουν για χαβανεζ...γνωριζει καποιος γι αυτο?

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Αν πάτε στο σιτε της FCI, www.fci.be και μετα πάτε στα πρότυπα φυλών, μετα ομαδα 9, μετα θα δειτε στο section 1 ολα τα bichons
Ειναι πολύ συγκενεις φυλές, bichon maltese, bichon havanais, bichon a poil frise, bolognese, coton de tulear, και ακομα το petit chien lion, εκει διαβάζοντας αυτά θε δείτε και τίς διαφορές τους

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ ωραία
υπάρχει και εκτροφέας χαβανέζ στην Ελλάδα λοιπόν

τώρα μένει να μας πεί η κοπέλα σε ποιόν απευθύνθηκε-μπάς και την προλάβουμε ε...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
θεωρώ ότι για να λέει το μέλος TheogoniaKennel "ένα ζευγάρι έχει η τάδε κυρία"
εννοεί ότι κάνει εκτροφή

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Εκτρέφει golden, και εχει και ζευγάρι havanaise, αυτά, μπρεί να αποφάσισε να κάνει μια γέννα, μάλιστα είχε κανει και μια παρουσίαση στο παρατρίχα, και κουταβοπαραγωγός σίγουρα δεν είναι, αν μιλάμε για τη συγκεκριμένη κυρία

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κουταβοπαραγωγος ειναι η κυρια με τα μαλτεζακια,shih tzu κλπ,που αναφερθηκε η εκτροφεας των Golden?

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Και εχει goldens πολυ πριν γεννηθούν οι περισσότεροι εδώ , ειναι γιαγιά με εγκόνια και γερμανίδα, αρά δεν τη λές και τόσο ευκολα κουταβοπαραγωγό, απο τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα που συνεχίζουν στο χώρο των εκθέσεων.

μαρια82

Member
27 Μαϊου 2010
8
0
παιδια καλα καταλαβατε..μιλαω για την γνωστη κυρια που αναπαραγει μαλτεζ σιχτσου και χαβανεζ...δεν θελω να ονομασω.κατι δεν μου αρεσε παντως....

μαρια82

Member
27 Μαϊου 2010
8
0
προσοχη ...δεν αναφερομαι στη κυρια που λεει η θεογονιακενελ,και ειμαι σιγουρη γιατι δεν ειχε γκολντεν καθολου...για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις..