χάθηκε ο magik

15 Δεκεμβρίου 2009
21
0
ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ
χάθηκε το σάββατο πρωί στην περιοχή τούμπας θεσσαλονίκη.δεν είχε λουρί ή αλισίδα.είναι φιλικός με τον κόσμο είναι ντογκο αρτζεντινο διασταύρωση με πρέσα κανάριο.

027.jpg

Last edited by a moderator:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βάλε τηλέφωνο, mail κάπως να μπορεσει κανείς αν μάθει κάτι να επικοινωνήσει!

Μακάρι να τον βρείτε!:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα βρεθει φιλος!

Να σαι σιγουρος!

Ειμαι Τουμπιωτης!

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες και κυριως τηλεφωνο...

Που χαθηκε,Κατω Τουμπα,Ανω Τουμπα,περιοχη Αγ.Θεραπωντα,περιοχη γηπεδο ΠΑΟΚ?

Θα πεσει συρμα!

Κουραγιο!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να πατε να ψαξετε στο αναχωμα που χωριζει την Κατω απο την Ανω Τουμπα και γυρω απο την εκκλησια του Αγιου Χριστοφορου!

Επισης μην ξεχασετε να περασετε να ρωτησετε και απο το Καταφυγιο της Πυλαιας που ειναι το πιο κοντινοτερο μηπως και τον εχουν βρει και τον εχουν μεταφερει εκει!

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)
το σαββατο μετα τις 2 που πηγα βολτα τον σκυλο δεν ειδα τπτ γιατι τον βολταρα απο το γηπεδο μεχρι τον αγιο θεραποντα και απο εκει μεσω ρεματος στον αγιο χριστοφορο!κυρια ελενη να κανω download την φωτο για να την αναρτησω εξω απο το μαζαζι που δουλευω στην τουμπα ειναι κεντρικο πανω στην λαμπρακη...αν δεν τον δω εγω η καπιος αλλος απο εδω μεσα..ισος το δει καπιος αλλος

andreou eleni

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
69
0
ευχαριστώ

Nα κάνεις!Και αν θέλεις κάνε και τη δική μου αφίσα που έχω στο προφίλ μου.Έχω χάσει και εγώ το σκυλί μου!
Σ'ευχαριστώ!

Last edited by a moderator:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Την Τουμπιτσα την ξερεις?Πισω απο την Nissan Κεχαγια?Εκει γυρω εχω δει πολλα αδεσποτα να περιφερονται!

Λεω μερη διαφορα απο οπου περναω και παρατηρω αδεσποτα γι αυτο τα αναφερω και μπορει να προσελκυει και αλλα σκυλια!

15 Δεκεμβρίου 2009
21
0
ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ
χάθηκε το σάββατο πρωί στην περιοχή τούμπας θεσσαλονίκη.δεν είχε λουρί ή αλισίδα.είναι φιλικός με τον κόσμο είναι ντογκο αρτζεντινο διασταύρωση με πρέσα κανάριο.

View attachment 1225
6973496120