φόβος...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
δεν διαφωνουμε τοτε στην ουσια κατερινα...
από το πρωτο ποστ λεω ότι το σιντι κανει δουλια αλλά τονιζω οτι δεν πρεπει να περιοριστουμε σε αυτο..... και το δικαιολογω κιολας....

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
βασικα,αυτο που προτεινα εγω ειναι για ΜΗ κροτοφοβικα σκυλια.(μια απο πολλες μεθοδους).

οταν εγραψα για ξαφνικους ηχους,ειπα (υπονοησα μαλλον) σιγα σιγα...οχι με την μια να του "σκασεις το κομπρεσερ" στο κεφαλι...αργα αλλα σταθερα...

τωρα για την περιπτωση της Μερεντας το πιο σωστο -κατα την γνωμη μου- ειναι μονο ενα..."ενας σωστος εκπαιδευτης".

:)

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
ευχαριστώ όλους για της πληροφορίες σας :)

πιστεύω οτι είναι κοινωνική γιατί στο σπίτι μας πάντα είχε κόσμο (κέντρο διερχομένων ένα πράγμα)Την είχα πάντα μαζί μου στην καφετέρια για καφέ, εκδρομές, σε παραλίες που ήμασταν σαν σαρδέλες και όσο για την μηχανή έχει συναντήσει και στο χωριό αλλά με εξάτμιση...
μήπως τελικά φταίει η αλαγή ; αλλά έχουν περάσει 2 χρόνια.
θα δοκιμάσω το cd, δεν θα επιχειρήσω κάποια άλλη μέθοδο για να μην έχω τα αντίθετα αποτελέσματα και φυσικά όχι αγκαλιές. όσο για εκπαιδευτή εκτός κομμάτι δύσκολο :(

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κοίτα, αν δεν πανικοβάλεται υπερβολικά ώστε να κηνδυνεύει να χτυπήσει ή κάτι τέτοιο εγώ απλά... δεν θα έκανα τίποτα. (όπως και δεν κάνω, γιατί ο δικός μου όταν φυσάει ή βροντάει κουλουριάζεται σε μια γονιά στο μπάνιο -που δεν έχει παράθυρα- και εκεί τη βγάζει τη νύχτα).

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Κοίτα, αν δεν πανικοβάλεται υπερβολικά ώστε να κηνδυνεύει να χτυπήσει ή κάτι τέτοιο εγώ απλά... δεν θα έκανα τίποτα. (όπως και δεν κάνω, γιατί ο δικός μου όταν φυσάει ή βροντάει κουλουριάζεται σε μια γονιά στο μπάνιο -που δεν έχει παράθυρα- και εκεί τη βγάζει τη νύχτα).

να τον φέρεις σε εμένα για μια βδομάδα και ή θα του φύγει η κροτοφοβία ή θα μείνει απο καρδιακό (πέφτουν 100 πυροβολισμοί την ημερα απο κυνηγούς) :D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ασε Amalthea, τωρα που τις βγαλαμε τις γιορτες με τους πυροβολισμους μη μας βαζεις σε αλλα βασανα! :rolleyes:
Παντως καλα παμε, μιας και μενουμε αναμεσα σε δυο ποδοσφαιρικα γηπεδα :maria:

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
την ονειρούπολη απο το σπίτι μου την χωρίζει ένας δρόμος. στην έναρξη και λήξη αλλά και σε κάποιες εκδηλώσεις είχε πυροτεχνήματα και κάθε απόγευμα συγκροτήματα. έπαθε μεγάλη ζημιά ο σκύλος...

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Απλα με το cd, ο σκυλος σου δεν εχει εικονα του τι προκαλει το θορυβο για να τον ουδετεροποιησει απο μονη της. Στην Αμερικη για να εκπαιδευσουμε σκυλους στην κροτοφοβια ξεκινουσαμε απο αποσταση τουλαχιστον 200μ και πλησιαζαμε στην πηγη ανα 10 βηματα σε καθε κροτο! Ο ηχος προηγειται της εικονας. Αλλα ο συνδυασμος φερνει αποτελεσμα. Για να πετυχεις ιδια ενταση ηχου σε ηχοσυστημα θα πρεπει να ξερει ποσα db ειναι ο ηχος στα 200μ και να αυξανεις σταδιακα.Καλυτερα οι ηχοι σε χαμηλη ενταση να χρησιμευσουν σαν μια μορφη υπνοπαιδειας ή/και κατα την ωρα του φαγητου.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
να τον φέρεις σε εμένα για μια βδομάδα και ή θα του φύγει η κροτοφοβία ή θα μείνει απο καρδιακό (πέφτουν 100 πυροβολισμοί την ημερα απο κυνηγούς) :D
Πλάκα πλάκα, εμένα το flooding δούλεψε για την φοβία του δικού μου (προς τους ανθρώπους, όχι τους ήχους, αλλά δεν εχει σημασία). Εγινε αναγκαστικά όταν έπρεπε να μπει στο καράβι... τωρα μπορείς να τον πας και σε συναυλία και για την ακρίβεια έχω παρατηρήσει ότι οταν είναι πολύς κόσμος γύρω και δεν έχει τη δυνατότητα να τον αποφύγει, φοβάται λιγότερο απο όταν πχ μπαίνει ένας μόνο άνθρωπος στο σπίτι (οπου όλη η προσοχή του είναι στον καινούριο άνθρωπο).

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Απλα με το cd, ο σκυλος σου δεν εχει εικονα του τι προκαλει το θορυβο για να τον ουδετεροποιησει απο μονη της. Στην Αμερικη για να εκπαιδευσουμε σκυλους στην κροτοφοβια ξεκινουσαμε απο αποσταση τουλαχιστον 200μ και πλησιαζαμε στην πηγη ανα 10 βηματα σε καθε κροτο! Ο ηχος προηγειται της εικονας. Αλλα ο συνδυασμος φερνει αποτελεσμα. Για να πετυχεις ιδια ενταση ηχου σε ηχοσυστημα θα πρεπει να ξερει ποσα db ειναι ο ηχος στα 200μ και να αυξανεις σταδιακα.Καλυτερα οι ηχοι σε χαμηλη ενταση να χρησιμευσουν σαν μια μορφη υπνοπαιδειας ή/και κατα την ωρα του φαγητου.
Γιατι τον κεραυνό τον βλεπει???

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
den ειναι σκετη κροτοφοβία είναι γενικα και συνηθως παρουσιαζεται ως ελλειπης κοινωνικοποιηση και φοβια νεου περιβαλλοντος....
η κοινωνικοποιηση δεν εινΑΙ απλα να ειναι κοινωνικό το σκυλακι και να τα παει καλα με ανθρωπους... παρατηρουμε τον σκυλο σε διαφορετικα και μαλιστα καινουρια περιβαλοντα και βλεπουμε τις αντιδρασεις τους....
με τον συνδιασμο και σταδιακή απευαισθητοποιηση μπορουν και σωζονται πολλες περιπτωσεις...
οτι περιγεραψε ο τεο ειναι σωστο αλλα συνηθως το ξεκινανε σε μικρη ηλικια οι εκτροφεις και το συνεχιζει σταδιακα ο ιδιοκτητης..... αν το ξεκινησεις παραδειγμα σε σκυλι ηλικιας εννεα μηνων περιοου συνηθως εχεις χασει το παιχνιδι....(κανεις περισσοτερο κακο παρα καλο)
κροτοφοβικα σκυλια εκ γενετης δυσκολα θεραπευονται τα υπολοιπα χρειαζονται κοινωνικοποιηση....

συμφωνώ 100% με μιλντεκοι

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul