φωτογραφίες/album

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, η ρύθμιση για συγκεκριμένο αριθμό φωτογραφιών δεν έγινε από την αρχή (το φόρουμ εξάλλου "στήνεται" ακόμα και οι αλλαγές που γίνονται είναι καθημερινές ακόμα και αν δεν είναι εμφανείς στους χρηστές) και γι’ αυτό και κάποιοι έχουμε παραπάνω φωτογραφίες στα albums.

Οι 5 φωτογραφίες ανά μέλος είναι ένας λογικός αριθμός σε σχέση με τα ενεργά μέλη του φόρουμ (222 προς το παρόν). Όπως και να χει, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το αίτημα σας θα ληφθεί υπ’ όψιν! :)

ΣΗΜ. Οι off topic δημοσιεύσεις θα σβηστούν όπως και αυτές που πιθανόν να ακολουθήσουν, χωρίς προειδοποίηση.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
να ρωτησω κατι ασχετο εδω, για να μην ανοιγω νεο θεμα..
νομιζω-εαν δεν κανω λαθος- οτι η ενοτητα αυτη των σχολιων, δεν διαβαζεται απο επισκεπτες.
μπορει να υπαρξει καποιος τροπος, να μην διαβαζεται και καποια ενοτητα που μπορει να θελουμε να βαλουμε φωτογραφιες μας, τις οποιες δεν θελουμε να "μοιραζομαστε" αδιακριτως? πχ , μπορει ενα σημειο στην εικονικη βιβλιοθηκη να μην φαινεται στους επισκεπτες ωστε να εχουμε την δυνατοτητα οσοι θελουμε να τις βαζουμε εκει?
εαν το εχω σκεφτει μονο εγω αυτο, ενταξει, δεν υπαρχει λογος να δημιουργηθει μονο για μενα, εννοειται:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ο επισκέπτης θέλει γύρω στα... 3 λεπτά για να γίνει μέλος και να κοιτάξει όπου θέλει? Κακά τα ψέματα γαλάζια, όταν βάζεις φωτογραφίες οπουδήποτε στο ίντερνετ στερείς κάτι απ' την ανωνυμία σου...
Εμένα θα μου άρεσε και μια ενότητα με φωτογραφίες μόνο (ορατή για επισκέπτες ή όχι), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα άντεχε το σάιτ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Galazio, εάν κάποιος θέλει να μην φαίνονται οι φωτογραφίες του, μπορεί να φτιάξει ένα private album! Τα private albums μπορούν να τα δουν μόνο όσοι έχουν οριστεί ως «φίλοι» από το χρηστη και όχι όλα τα μέλη. ;):)

Για «φίλουs» : Πίνακας έλεγχου χρήστη, «επαφές»
Για Album: Add Album, Private - Only visible to contacts and moderators

Σημ. Το θεμα των Album έχει συζητηθεί στα σχόλια και προτάσεις και έχετε λάβει επίσημες απαντήσεις από τον Admin σε θεμα που έχει κλειδωθεί διότι θεωρήθηκε λήξαν.

Last edited:

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Επιτέλους, τα κατάφερα!!!

Εντάξει είμαι “λίγο” άσχετη :(
το παραδέχομαι :p,
αλλά επιτέλους κατάφερα σήμερα να φτιάξω photo album!! :D:D:D
Δεν είναι γλύκας?? :p:):D:):p

http://www.dogforum.gr/v2/album.php?albumid=187

Νομίζω εδώ έπρεπε να βάλω το θέμα ε?:rolleyes:

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Από αυτή την στιγμή όλα τα μέλη μπορούν να έχουν 45 φωτογραφίες στο άλμπουμ τους.

Καλή διασκέδαση! :)