Με την φιλοζωική, μην τσατίζεσαι, είναι λίγο άδικο. Δεν ξέρω τι νομίζεις ότι είναι μια φιλοζωική, αλλά συνήθως πρόκειται για πέντε, δέκα Στεργιάννες που κάνουν ότι μπορούν με δικούς τους πόρους
θα σου πω για πιο λογο τσαντιζομαι γιατι εγω που δεν ξερω πως να το κανω ολο αυτο γιατι δεν μου ξαναεχει τυχει σε ρωταω εσενα που μου λες οτι εχεις εμπειρια και ξερεις και μου λες δωσε χαπια και αμα δεν την πιασεις εγω δεν μπορω να βοηθησω οποτε κανε τον σταυρο σου και δωσε τα κουταβια ε καταλαβαινεις οτι δεν ειμαι τρελη..και οταν μου λενε κιολας θα ερθω να δουμε τον χωρο να σκεφτουμε κατι και δεν ερχεσαι ποτε και δεν απαντας σε τηλεφωνα και μιλας μονο αν θες κατι να με ρωτησεις αλλα εξαφανιζολ γενικα εκει εχω προβλημα..Ξερω πως λειτουργει το συστημα αλλα για να γινουμε περισσοτεροι με γνωση και να βοηθαμε και να υπαρχουν περισσοτερα χερια βοηθειας πρεπει αυτοι που ξερουν και τους εχουν ξανατυχει περιστατικα να δινουν τα φωτα τους τις γνωσεις τους οταν τους ζητουνται ετσι ωστε και εγω με την σειρα μου να μην παιρνω 10 τηλεφωνα αλλα και οταν τυχει σε εμενα παλι η σε καποιον αλλον να ξερω πως να το χειριστω και πως να βοηθησω γιαυτο τσαντιζομαι οχι γιατι περιμενω να τρεξουν