υπουλο pit bull

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
και που λετε συμφουριτες το διαολακι σχεδον 4μηνων καθε βραδυ με το που κοιμαμαι, ανεβαινει στο κρεβατι και κουρνιαζει στα ποδια μου(δεν ενοχλει καθολου, κυριος), τον κατεβαζω και με το που ξανα κοιμαμαι τσουπ παλι ο διαβολακος ανεβαινει! τι με το καλο... τι με φωνες..τι κανα 2 στο κωλο που τ εριξα(δεν το σκοτωσα εννοειται) δεν καταλαβαινει τιποτα! με το που με ξανα παιρνει ο υπνος σηκώνεται και ερχεται στο κρεβατι παλι! οταν δεν ειμαι στο κρεβατι, παει κανονικα στο δικο του! εχουμε καμμια ιδεα τι να του κανω?

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Να επιμείνεις και χωρίς κανα δυό στον κώλο. Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Εννοεις οτι θες να ειναι στο υπνοδωματιο μαζι σου αλλα οχι πανω στο κρεβατι καλα καταλαβα;; κρειτ μεσα στο υπνοδωματιο;;

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Κοψε το αυτο το συνηθειο , δοκιμασε να τον κλεινεις στο crate η αν δεν εχεις παρε ενα ειναι πολυ χρησιμο

Last edited:

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Απ ό,τι κατάλαβα, η διόρθωση γίνεται αφού έχει ανέβει, όταν εσύ το καταλαβαίνεις. Έτσι όμως δεν γίνεται καμιά ουσιαστική παρατήρηση. Η διόρθωση (μη και κατέβασμα) πρέπει να γίνει ή με το που ανέβει ή με το που πάει να ανέβει για να το καταλάβει. Το καλύτερο εφόσον δεν το θες να ξαπλώνει στο κρεβάτι (αν δεν θες τη ζεστασιά που φέρνει), είναι να ξαπλώνεις κανονικά, να σβήνεις τα φώτα κλπ, και να κάνεις ότι κοιμάσαι. Έτσι θα αντιληφθείς αμέσως την κίνηση. Ένα αυστηρό μη και ένα απλό κατέβασμα αρκούν. Μετά από λίγο θα το καταλάβει

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Γιατι αν τον βρει επανω κ τον μαλωσει δεν θα καταλαβει;;

Δλδ πρεπει να μαλωσεις τον σκυλο οταν παει να παρει την παντοφλα για να την φαει η την στιγμη που την πιανει, ενω αν τον βρεις να την μασουλαει κ τον μαλωσεις δεν θα ειναι ουσιαστικη η παρατηρηση;;;

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Παντως υπουλο δεν το λες , απλα εξυπνο ειναι
Γιατι αν τον βρει επανω κ τον μαλωσει δεν θα καταλαβει;;

Δλδ πρεπει να μαλωσεις τον σκυλο οταν παει να παρει την παντοφλα για να την φαει η την στιγμη που την πιανει, ενω αν τον βρεις να την μασουλαει κ τον μαλωσεις δεν θα ειναι ουσιαστικη η παρατηρηση;;;
Μια χαρα θα καταλαβει

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Περαν του χαριτωμενου της υποθεσης,
εφοσον πραγματικα δε τον θες μαζι σου,
πρεπει να του το κοψεις με συνοπτικες διαδικασιες.
Δεν πρεπει να σε "κερδισει" ουτε μια φορά,
αλλιως κλαφτα Χαράλαμπε
οπως σου ειπαν
κανε οτι κοιμάσαι κ με το που παει να κανει κινηση αυστηρο "ΜΗ",
μια δυο τρεις θα το πιασει!

Ταδε εφη σκυλομανα που χει να απλωθει στο κρεββατι της για πανω απο 4 χρονια!

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
@east49 καλά ναι και στις δυο περιπτώσεις θα καταλάβει. Απλά στη δικιά μου τουλάχιστον το μήνυμα περνούσε πιο εύκολα και γρήγορα όταν τη διόρθωνα επιτοπου,εννοώ ότι ήθελε λιγότερες επαναλήψεις για να καταλάβει τι δεν ήθελα να κάνει.

• Like
Reactions: bat-iris and nas

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Γενικά φαντάζομαι ότι ακόμα και το θέμα διόρθωση και τάιμινγκ είναι ανάλογα με το σκύλο. Συγκεκριμένα για την παντόφλα, ναι στην αρχή που τις επαιρνε,της έλεγα μη και όταν δεν την έπιανα όταν την έπαιρνε και απλά τη μασουλαγε. Αποτέλεσμα; σταμάτησε να τη μασουλαει αλλά συνέχισε να την παίρνει. Όταν πια της έλεγα μη με το που την έπαιρνε ,μετά από λίγο σταμάτησε να την βουτάει γενικά. Και από τότε προσπαθώ όσο μπορώ και οπότε χρειάζεται να τη σταματώ και να τη διορθώνω με το που πάει να κάνει κάτι ανεπιθύμητο.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Η ιδεα μου ειναι το κρειτ :)
Οτι κανεις κανε το τωρα ομως!

Απο εκει και περα και χωρις να θελω να φανω ξινος και μουχλας, ο τιτλος του θεματος δεν μου αρεσει καθολου
:unsure:
ο τιτλος ειναι καθαρα χαριτολογοντας τη κατασταση γιατι περιμενει να κοιμηθω και μετα ανεβαινει! οσο αναφορα το κρειτ, εχω, αλλα επειδη οταν λειπω για δουλεια τον αφηνω εκει δεν θελω να κ το βραδυ να εχει το αισθημα της φυλακης

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
ο τιτλος ειναι καθαρα χαριτολογοντας τη κατασταση γιατι περιμενει να κοιμηθω και μετα ανεβαινει! οσο αναφορα το κρειτ, εχω, αλλα επειδη οταν λειπω για δουλεια τον αφηνω εκει δεν θελω να κ το βραδυ να εχει το αισθημα της φυλακης
Αν εχει την αισθηση της φυλακης οποιαδηποτε ωρα της ημερας ή της νυχτας κατι εχεις κανει λαθος ή εστω δεν εχεις ενημερωθει σωστα. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ ή δωσε κανενα χαρτζιλικι στην @Orilis να σε φτιαξει........

Εφοσον εχεις κρειτ σου λειπουν απλα οι πληροφοριες που ειναι και τζαμπα. Ψαξου λιγο :)

Οσο για τον τιτλο προφανως και καταλαβα τι θελεις να πεις και εξακολουθει να μη μου αρεσει, στη συγκεκριμενη φυλη παιζει εκτος απο το ματι να παρακαλουσε να της βγουν δοντια σπληνες αντερα απο το τοσο που της εχει βγει το ονομα. Γιαυτο το λεω

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Είναι απλό. Το βάζεις να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο και κόβεις την πρόσβαση στο υπνοδωμάτιο.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Είναι απλό. Το βάζεις να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο και κόβεις την πρόσβαση στο υπνοδωμάτιο.
Καλυτερα στο crate στο ιδιο υπνοδωματιο για να αποφυγει κλαμματα. Τουλαχιστον σε εμενα αυτο λειτουργησε καλα και δεν ειχαμε κλαματα και τα σχετικα μη ευχαριστα

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Εικαζω στο μυαλο του σκυλου σου το "οχι"ειναι για αυτο "ισως"
ετσι λοιπον δυο λυσεις απο μενα:
1) κρεητ
2) μαθε του τι σημαινει πραγματικα το "οχι" και ποιες οι συνεπειες, ενισχυεις το "οχι" σου λυνεις πολλα προβληματα μεσα και εξω απο το σπιτι..

Moly Maria

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2017
43
3
28
και που λετε συμφουριτες το διαολακι σχεδον 4μηνων καθε βραδυ με το που κοιμαμαι, ανεβαινει στο κρεβατι και κουρνιαζει στα ποδια μου(δεν ενοχλει καθολου, κυριος), τον κατεβαζω και με το που ξανα κοιμαμαι τσουπ παλι ο διαβολακος ανεβαινει! τι με το καλο... τι με φωνες..τι κανα 2 στο κωλο που τ εριξα(δεν το σκοτωσα εννοειται) δεν καταλαβαινει τιποτα! με το που με ξανα παιρνει ο υπνος σηκώνεται και ερχεται στο κρεβατι παλι! οταν δεν ειμαι στο κρεβατι, παει κανονικα στο δικο του! εχουμε καμμια ιδεα τι να του κανω?
Αρχικά ξυλο μην του ρίχνεις τσαμπα κοποοος ,οσες φορες έριξα κανα δυο στο κώλο της δικιας μου για να την μαλώσω ειναι σαν να μην το κανω και χαίρεται κιόλας γιατί νομιζει θα παίξουμε τωρα το ιδιο θεμα ειχα και εγω και εκανα οτι είπαν και τα παιδιά με το που ανέβαινε μηη και την κατέβαζα κατω. Το σταμάτησε πλεον δεν ανεβαίνει η τουλάχιστον δεν ανεβαίνει για να κοιμηθει απλα πηρε αρκετο καιρο σε μενα τουλάχιστον