υπερβολικα φιλικος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Και τι θα σου εξασφαλίσει, ότι ο μικρόσωμος [αλήθεια, γιατί μικρόσωμος και ποιάς ράτσας; ], θα έχει την επιθυμητή κατ' εσέ συμπεριφορά και δεν θα είναι ακόμη πιο γιούχου;

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αδερφε απλα ο σκυλος μπορει να μη το χει.
πειραματα για να τον τονωσεις υπαρχουν πολλα και για να τσεκαρεις αλλα αν δεν ξερεις μπορει ο σκυλος σου να γινει απο καχυποπτος εως επικινδυνος.το θεμα ειναι τι σκυλο θες.

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλησπερα κι απο μενα!!! φιλε μου το σκυλι προβλημα δεν εχει απλα ισως να μην εχει παρει καποια σωστα ερεθισματα!! ακολουθησε τις συμβουλες των παιδιων παραπανω και εχω να σου πω πως εμεις που εχουμε και ενα μποξερ 10 μηνων με τη σωστη καθοδηγηση ειναι ηδη αψογος σε ολα!!! απλα αφιερωσε περισσοτερο ποιοτικο χρονο μαζι του και απευθυνσου και σε εναν εκπαιδευτη που σαφως θα σε βοηθησει πολυ....!!!! αα...και και να ξερεις πως ποτε δεν ειναι αργα για να εκπαιδευτει........!!!!!

308win

Member
7 Μαϊου 2011
11
0
σας ευχαριστω ολους
θα συμβουλευτω επαγγελματια το συντομοτερο δυνατον και θα δοκιμασω τις συμβουλες σας απο σημερα κιολας
πιστευω οτι η συμπεριφορα του ειναι απο δικα μου λαθη γιατι οι γονεις του και τα αδερφια του ειναι μια χαρα τα εχω δει πολλες φορες

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλημέρα,

Ότι και να κάνεις, όπου και να απευθυνθείς, με όποιο τρόπο, να έχεις στο νου σου αυτό:

ο σκύλος σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ......

(καλή επιτυχία σου εύχομαι....)

308win

Member
7 Μαϊου 2011
11
0
Kαλησπέρα σας
Ξεθάβω το τόπικ για να σας ενημερώσω μετά από σχεδόν 2 χρόνια.

Λοιπόν έχω να σας πω ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή ο σκύλος μεταμορφώθηκε, στο καλύτερο σκυλί που θα μπορούσα να έχω. Βέβαια δεν έχω καταφέρει να τον κάνω 100% όπως θέλω αλλά δεν πειράζει.
έχουμε και λέμε
1.Δεν τραβάει καθόλου (για μπόξερ) στη βόλτα.
2.Δεν κάνει σαν χαζοχαρούμενο και δεν πηδάει πάνω σε ανθρώπους από τη χαρά του.
3. Δεν κυνηγάει γάτες τουλάχιστον μπροστά μου.
4.Δεν τραβάει σαν μουλάρι στη θέα άλλων σκυλιών.
5. Ακούει σχεδόν όλες τις εντολές , χωρίς να μου δημιουργεί πρόβλημα.

Όσον αφορά το θέμα φύλαξης και υπερβολικής φιλικότητας με ξένους, έχει αλλάξει πολύ από τότε που τον άφησα ελεύθερο στην αυλή τον τελευταίο καιρό. Έρχεται και κοιμάται στην πόρτα και ίσως να διώθει πιο προστατευτικός απέναντι στο σπίτι , επειδή είναι πολύ κοντά. Δεν του ξεφεύγει ούτε κουνούπι, φυσικά για γαύγισμα μόνο μιλάμε, δεν χρειάστηκε ποτέ να επέμβει κάπου.
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας να ασχοληθώ πιο πολύ με το σκυλί.

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Kαλησπέρα σας
Ξεθάβω το τόπικ για να σας ενημερώσω μετά από σχεδόν 2 χρόνια.

Λοιπόν έχω να σας πω ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή ο σκύλος μεταμορφώθηκε, στο καλύτερο σκυλί που θα μπορούσα να έχω. Βέβαια δεν έχω καταφέρει να τον κάνω 100% όπως θέλω αλλά δεν πειράζει.
έχουμε και λέμε
1.Δεν τραβάει καθόλου (για μπόξερ) στη βόλτα.
2.Δεν κάνει σαν χαζοχαρούμενο και δεν πηδάει πάνω σε ανθρώπους από τη χαρά του.
3. Δεν κυνηγάει γάτες τουλάχιστον μπροστά μου.
4.Δεν τραβάει σαν μουλάρι στη θέα άλλων σκυλιών.
5. Ακούει σχεδόν όλες τις εντολές , χωρίς να μου δημιουργεί πρόβλημα.

Όσον αφορά το θέμα φύλαξης και υπερβολικής φιλικότητας με ξένους, έχει αλλάξει πολύ από τότε που τον άφησα ελεύθερο στην αυλή τον τελευταίο καιρό. Έρχεται και κοιμάται στην πόρτα και ίσως να διώθει πιο προστατευτικός απέναντι στο σπίτι , επειδή είναι πολύ κοντά. Δεν του ξεφεύγει ούτε κουνούπι, φυσικά για γαύγισμα μόνο μιλάμε, δεν χρειάστηκε ποτέ να επέμβει κάπου.
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας να ασχοληθώ πιο πολύ με το σκυλί.
Αυτα ειναι καλα νεα και μπραβο σου!Καλως ηρθες ξανα λοιπον!

Οταν λες
από τότε που τον άφησα ελεύθερο στην αυλή
Εννοεις τον εβγαλες να μενει μονιμα στην αυλη;

308win

Member
7 Μαϊου 2011
11
0
Αυτα ειναι καλα νεα και μπραβο σου!Καλως ηρθες ξανα λοιπον!

Οταν λες

Εννοεις τον εβγαλες να μενει μονιμα στην αυλη;
Ναι
Τώρα που καλυτέρεψε ο καιρός τον έβγαλα έξω. Ουσιαστικά μόνο το βράδυ μένει απ'έξω τη μέρα μπαινοβγαίνει.

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Ναι
Τώρα που καλυτέρεψε ο καιρός τον έβγαλα έξω. Ουσιαστικά μόνο το βράδυ μένει απ'έξω τη μέρα μπαινοβγαίνει.
Δεν φοβασε μηπως κανας "καλος γειτονας" που "του αρεσουν" τα γαυγισματα του σκυλου σου,παει και τις πεταξει καμια πειραγμενη λιχουδια;Εν ολιγης δεν φοβασαι τις φολες;;;

308win

Member
7 Μαϊου 2011
11
0
Μην μου λες τέτοια θα τον ξαναβάλω μέσα. Από το γείτονα δεν υπάρχει θέμα καθώς δεν είναι ενοχλητικό το σκυλί στο γαύγισμα και έχει και ο γείτονας σκύλο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Και πριν δυό χρόνια, που σε προβλημάτιζε η συμπεριφορά του, ο σκύλος ζούσε στην αυλή;

308win

Member
7 Μαϊου 2011
11
0
Ναι έμενε στην αυλή αλλά σε περιορισμένο χώρο δεν τον αφήναμε ελεύθερο, πηγαινε τις βόλτες του έξω και μετά κάθονταν στο χώρο του. Τις περιόδους με κρύο έμενε πρωί-βράδυ μέσα στο σπίτι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Και αναρωτιόσουν γιατί δεν τελούσε χρέη φύλακα και ήταν φιλικός με τον κόσμο; :confused:
Και τι μεσολάβησε αυτά τα δύο χρόνια, για να τον κάνεις τελικά φύλακα;

308win

Member
7 Μαϊου 2011
11
0
Ακριβώς.
Αυτό που έκανα ήταν η βασική εκπαίδευση και από πλευράς εκπαιδευτή και πολύς ακόμα χρόνος δικός μου.
Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο όσον αναφορά το ένστικτο φύλαξης, υποθέτω ότι ωρίμασε επιτέλους και σε συνδυασμό ότι μένει τώρα μόνιμα είτε μέσα είτε έξω από την πόρτα ίσως έβγαλαν το ένστικτο φύλαξης.
Φυσικά δεν μιλάμε φύλαξη σαν τσομπανόσκυλο που κόβει, αλλά πιστεύω το μέγιστο που θα μπορούσα να πάρω από αυτή τη ράτσα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul