...τόση ώρα διαβάζω okay έχω βγάλει φλύκταινες...

Status
Κλειδωμένο θέμα

roula18

New Member
10 Σεπτεμβρίου 2010
1
0
Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν από ΕΔΩ. admin

............................................................................................................................................................................

Λοιπόν επειδή τόση ώρα διαβάζω okay έχω βγάλει φλύκταινες πήρα την απόφαση να γίνω μέλος μονο okay μονο γι αυτό....
Το αγόρι m αγόρασε ένα malamute αλάσκας (ελπίζω να το γνωρίζετε :p ) okay το πλήρωσε 1000 ευρώ...από ελληνικό εκτροφέα στα γιάννενα με petigree βεβαια...okay αυτά τα λεφτά μονο okay μονο επειδή ο "πατέρας" του σκυλιού είχε πάει σε κάποιες εκθέσεις... (πληρωμένες άντρα), okay αν δείτε που μεγάλωναν τα κουτάβια θα παθαίνατε πλακα... ΒΡΩΜΑ okay ΑΠΛΥΣΙΑ.... τέσσρα...
Αλλα να σας πω την αλήθεια μου εμενα αυτό μου φαίνεται η πιο μεγάλη εκμετάλλευση που υπάρχει στον κόσμο....
Διότι επειδή ο άλλος έχει την τρελα του να πάει να αγοράζει από την ιταλία okay από την αμερική σκυλιά μονο okay μονο για την δικια του κα@$la,εγώ δεν μπορώ να του την πληρώσω... Ούτε τα έξοδα που είχε κάνει για να τον πάει σε εκθέσεις....
okay τώρα όσο για την κυρια ξανά τα σκυλιά μεγαλώνουν με τις καλύτερες προδιαγραφές...εγώ αυτό πιστεύω! έχουν δη έχουν χαρτιά....
γιατί αυτό μετράει... okay τίποτα άλλο.... ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ!!

Τώρα αν κάποιος έχει tooooosa λεφτά να πάει να τα πάρει απέξω μονος του κανένα πρόβλημα..ας πάει...
Αλλα από pet shop δεν υπάρχει περίπτωση να ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΓΩ (προσωπικά) ΠΟΤΕ σκυλί.... διότι τα σκυλιά αυτά όσο okay να λένε ότι έχουν χαρτιά έρχονται από βουλγαρία.... (ελπίζω να καταλαβαίνετε...)
Επίσης,ήθελα να σας τονίσω ότι..... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΜΑΛΤΕΖΕ..... όσο okay αν το έχω ψάξει...
okay συνήθως ακούω κάτι τιμές...500 ευρώ,600 ευρώ.... Τι θα πάρω?? Μηχανάκι??? :p Πραγματικά έχει γίνει εκμετάλλευση αυτό το πράγμα...okay το έχω σιχαθεί...θέλω τόσο πολύ ένα μαλτέζε okay με κάνουν να μη μπορώ να το πάρω.... :/
Δεν με ενδιαφέρει αν θα μου απαντήσετε... :p απλά ήθελα να ακουστεί okay κάποιος "ΛΟΓΙΚΟΣ" εδώ μέσα.... :/ :p
Ευχαριστώ!!

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Okay..ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες...

Θα ήθελες να κοιτάξεις λιγό το υπόλοιπο forum ..ή μπήκες να μας "διαφωτίσεις" με την λογική σου ..μόνο?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Λοιπόν επειδή τόση ώρα διαβάζω okay έχω βγάλει φλύκταινες πήρα την απόφαση να γίνω μέλος μονο okay μονο γι αυτό....
Το αγόρι m αγόρασε ένα malamute αλάσκας (ελπίζω να το γνωρίζετε :p ) okay το πλήρωσε 1000 ευρώ...από ελληνικό εκτροφέα στα γιάννενα με petigree βεβαια...okay αυτά τα λεφτά μονο okay μονο επειδή ο "πατέρας" του σκυλιού είχε πάει σε κάποιες εκθέσεις... (πληρωμένες άντρα), okay αν δείτε που μεγάλωναν τα κουτάβια θα παθαίνατε πλακα... ΒΡΩΜΑ okay ΑΠΛΥΣΙΑ.... τέσσρα...
Κι αφου είδε τις συνθηκες τοτε γιατι το "πηρε";

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
okay πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα? ποίο είναι το πρόβλημα? και τι σχέση έχει με το greenisland? okay είμαι ξανθιά!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
okay πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα? ποίο είναι το πρόβλημα? και τι σχέση έχει με το greenisland? okay είμαι ξανθιά!
Πότε έγινες ξανθιά; okay
Εγώ μελαχρινή σε άφησα την τελευταία φορά...okay

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Okay, βασικά, okay, όντως γιατί να πληρώνεις okay την κ@#$@# του καθενός okay, επειδή okay ήθελε να πάει το σκυλί του okay σε μια κ@λοέκθεση okay? Δίκιο έχεις, okay, να πω ότι δεν έχεις;okay

:flip::flip::flip::flip::flip::flip:

](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Παιδιά το "okay" έχει μπει στη θέση του "και" - δεν το έγρψε "ok"...
Ρε δεν με ακούτε/διαβάζετε! Κατά λάθος έχει μπει το okay! Ξαναδιαβάστε το βάζοντας στη θέση το "okay" το "και". Ξανθιές - ε ξανθιές!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Okay έβαλα το και στην θέση του okay.... και??? τι σχέση έχει το greenisland με το malamute από τα Γιάννενα????

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το χαρτι που σας έδωσε έλεγε πανω peTigree;;

Χμμμμ...

Δάρκνες ευχαριστώ για τη διορθωση
:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Υπάρχει όντως εκτροφέας Alaskan Malamute στα Γιάννενα και μάλιστα θεωρείται και καλός. Δεν ξέρω όμως αν επιτρέπεται να παραθέσω τη σελίδα του δεδομένου ότι τον κατηγορεί στο ασυνάρτητο μήνυμά της η Ρουλίτσα. Προσωπικά δεν έχω γνώμη για τον τύπο διότι δεν τον γνωρίζω, θα μου έκανε εντύπωση όμως αν ήταν βρώμικος κλπ. αφού έχει πρωταθλήματα και κάνει τη δουλειά αυτή καιρό.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν