τρωει τα κακα της!!!!

5 Οκτωβρίου 2015
14
0
48
το πιο εκνευριστικο ειναι οταν κανει την αναγκη της στην ακρη της πανας!! στριφογυριζει μυριζει και τελικα τα μισα πανω στην πανα και τα υπολοιπα εξω!!! οταν την πιανω επ αυτοφορο την μαλωνω. ξερω οτι αν την μαλωσω μετα δεν καταλαβαινει...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
το πιο εκνευριστικο ειναι οταν κανει την αναγκη της στην ακρη της πανας!! στριφογυριζει μυριζει και τελικα τα μισα πανω στην πανα και τα υπολοιπα εξω!!! οταν την πιανω επ αυτοφορο την μαλωνω. ξερω οτι αν την μαλωσω μετα δεν καταλαβαινει...
Ναι αλλά πώς την μαλώνεις..... έχει μεγάλη σημασία.

5 Οκτωβρίου 2015
14
0
48
φωναζω ,χτυπαω το ποδι μου κανω θορυβο και τρομαζει. δεν την χτυπαω εννοειται!!! και την διωχνω.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
φωναζω ,χτυπαω το ποδι μου κανω θορυβο και τρομαζει. δεν την χτυπαω εννοειται!!! και την διωχνω.
ουτε να φωνάζεις εχει νόημα ουτε να τη τρομάζεις εχει νόημα... Το κουτάβι πρεπει να μάθει το μη το οποίο πρέπει να το λες με αυστηρό τόνο (οχι φωνάζοντας) Κανένα νόημα επίσης δεν εχει να τη διώχνεις. Να θυμασαι οτι το κουτάβι ειναι ενα μωρό που θελει υπομονή, σταθερότητα και συνέπεια. Εσυ θα το καθοδηγήσεις στο τι περιμενεις αυτό αυτό...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Λοιπόν, ήδη τα είπε η Αλίκη....
είναι 3.5 μηνών, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ακόμα πού πρέπει να κάνει πάντα την ανάγκη της και είναι λογικό να έχει ατυχήματα. Εδώ λοιπόν θέλει υπομονή να της δείξεις ξανά και ξανά. Δεν κοπανιέσαι όταν κάνει λάθος, την στρεσάρεις και την τρομάζεις. Της λες ΜΗ ορθά κοφτά και προσπαθείς να την μεταφέρεις στο σωστό μέρος.
Αν έχει ολοκληρώσει εμβόλια, βγάλε την πάνα και άρχισε τις βόλτες έξω να μάθει να κάνει την ανάγκη της στη βόλτα. Εννοείται ότι επειδή δεν κρατιέται πολλές ώρες όπως τα ενήλικα, θα πρέπει και ο αριθμός βολτών να είναι αντίστοιχος.
Ενδεχομένως, να έχει τρομάξει και να θέλει να κρύψει από εσένα ότι έκανε λάθος με τα κακα της και γι'αυτό τα τρώει.

5 Οκτωβρίου 2015
14
0
48
τα κακα της τα κανει εξω στον κηπο....και καμια φορα στο πατακι της εξωπορτας οταν δεν την προλαβαινω. αυτο με το ΜΗ...εχετε δικιο. το προσπαθω. ειχα συνηθισει με σκυλια εξω απο το σπιτι ομως,αλλα η αληθεια ειναι οτι ζοριζομαι αρκετα με την μικρη μεσα. σφουγγαριζω και σκουπιζω μερα παρα μερα .Ολοι μου λενε οτι θα χαλαρωσω καποια στιγμη και οτι πρεπει ν αλλαζω την φιλοσοφια μου ¨περι καθαριοτητας". Ειδωμεν.....

5 Οκτωβρίου 2015
14
0
48
καποιες λιγες φορες τα κανει και μεσα....εχει μια βδομαδα που τα κανει μονο εξω. ζοριστηκα σημερα με αυτο που ειδα...που τα ετρωγε, και γενικως ζοριζομαι με το θεμα της καθαριοτητας,αλλα θα συνηθισω καποια πραγματα.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
χαλαρωσε και απολαυσε τη κουταβοπερίοδο που κρατάει τόσο λιγο...... να θυμασαι ειναι μωρακι

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
και πέτα τα μωρομάντηλα ακόμα και αν είναι για σκυλια.....
του επηρεάζεις τη λιπαρότητα και μπορεί να το κάνεις και πιο ευαίσθητο σε δερματικά.