τροφη

nickgiat

Member
9 Ιανουαρίου 2013
20
0
ναι...δεν εχει κατι μου εχει πει παθολογικο..τωρα δυο μερες εχω ξεκινησει να τον χτενιζω τουλαχιστον μια φορα τη μερα κ εχω δει διαφορα..προς το καλυτερο φυσικα...ελπιζω με την καινουρια τροφη κ το λαδι σολωμου να μειωθει κι αλλο η τριχοπτωση..απλα με εβαλε σε σκεψεις αυτο που ειπα πιο πανω...για τη μυρωδια...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα απο την τριχοπτωση ενας χαμος φτιαχνεις χαλι,,, αλλα ξαφνικα σταματησε,,, δεν αλλαξε η διατροφη,, απλα καποια εποχα μαδανε καποιες ρατσες αλλες εντονα και αλλες λιγοτερο,,, οχι αλλα ψαρια ελεος δωστε τα στις γατες ==))

nickgiat

Member
9 Ιανουαρίου 2013
20
0
ναι καποια εποχη..οπως λες...οχι ομως ολες τισ εποχες και ολους τους μηνες οπως ο δικος μου...οποτε μαλλον ειναι μονοδρομος το ψαρι...

kepitu

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2013
69
0
Πτολεμαϊδα
Παιδια καλημερα...μου ειπε ο κτηνιατρος οτι η τροφη η fish4dogs ειναι πολυ καλη αλλα μυριζει μετα ψαριλα ο σκυλος κ κατ'επεκταση ολο το σπιτι μετα αφου τον εχω μεσα...ισχυει κατι τετοιο???

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση,

Ο σκύλος ΔΕΝ μυρίζει, καθόλου. Μόνο όταν την ώρα που τρώει μυρίζει το στόμα του, όπως και το δικό σου όταν τρως μπιφτέκι μυρίζει μπικτέκι, όταν τρώς παστίτσιο μυρίζει παστίτσιο. Αφού πιεί νερο και μετα απο μισή ώρα δεν μυρίζει τίποτα.

Οσο για το σπίτι, επειδή αυτή η τροφή γίνεται απο φρέσκα ψάρια έχει έντονη μυρωδιά ψαριού, όμως εγω που τώρα μένω σε μια γκαρσονιέρα 60τμ και την έχω σε ένα αποθηκάκι εντός σπιτιού , το σπίτι ΔΕΝ μυρίζει καθόλου. Το αποθηκάκι έχει μια μικρη μυρωδιά , αλλα μικρή. Η ένταση της μυρωδιάς είναι η ίδια και με τις Proplan, RC που έιχα παλαιότερα.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Η αιτία που χάνει τρίχες ένας σκύλος είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.
Δεν μας είπες πως χάνει τρίχες,τοπικά η ομοιόμορφα σε όλο το σώμα του?Ξεκινάει με κυλίδες και εηαπλώνεται?Τις αλλεργίες πως τις απέκλεισες(αφού είναι το πιο δύσκολο)?
Αυτό που κάνει συνήθως ένας κτηνίατρος είναι να πάρει ξέσμα κ να δει για δεμόδηκα.Το έκανε?
Ο δεμόδηκας μπορεί να είναι κ ύπουλος να μη φαίνεται με το πρώτο ξέσμα,να χρειαστεί πολλά και βαθιά..
Μπορεί επίσης να χρειαστεί κ βιοψία για στο δέρμα για να αποφανθεί ο γιατρός.Έκανε ο δικός σου κάτι από αυτά?
Αν αποκλειστεί κ ο δεμόδηκας πάντως μάλλον θα είναι αλλεργική αντίδραση.Όχι απαραίτητα σε τροφή.
Μπορεί σε 1002 πράγματα,από το μασουλητήρι μέχρι και τα χόρτα στις βόλτες!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.732
7.230
οχι αλλα ψαρια ελεος δωστε τα στις γατες ==))
Το ξέρεις ότι στα σκυλιά αρέσουν το ίδιο, μπορεί και περισσότερο τα (μαγειρεμένα) ψάρια από ότι στις γάτες? Και ότι τις γάτες τις τραβάει η μυρωδιά του ωμού ψαριού (όπως και κάθε έντονη μυρωδιά*) και όχι του μαγειρεμένου γι'αυτό και τρέχαν πίσω από τους ψαράδες και βγήκε αυτός ο μύθος ότι οι γάτες τρώνε ψάρια? Πώς και οι γάτες σε μαγειρεμένο τρώνε και χρειάζονται εξίσου το κρέας και το ψάρι? Και πώς τα ψάρια πρέπει να βρίσκονται στη διατροφή των σκυλιών όπως και των γατιών όπως και των ανθρώπων σε ανάλογη για τις ανάγκες του κάθε είδους δοσολογία γιατί τα στοιχεία που έχουν σε αφθονία (φώσφορος, Ω3 κτλ) δε βρίσκονται αλλού στην αναγκαία ποσότητα?

*Δεν έχω δει γάτα μέχρι τώρα που να μην κάνει σα μανιακή να φάει ελιές ας πούμε. Μην κολλάς σε στερεότυπα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog