τροφή beagle

Rallis

Member
16 Μαϊου 2016
14
4
55
Κως
καλημερα............ εχω ενα beagle 2 χρονων και μεχρι τωρα του εδινα την royal canin... εχει αρχισει να μην την τρωει με ορεξη και του εδωσα την happy dog και την τρωει με μεγαλη ορεξη.... επειδη δεν ξερω και πολλα απο τροφες , ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλη επιλογη...... ευχαριστω

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Αν και δεν ξεκαθαρίζεις κωδικό με μια αναζήτηση που έκανα δεν θεωρώ ότι είναι η καλύτερη τροφή,πολύ μέτρια θα την έλεγα.

Πρώτο συστατικό καλαμπόκι ειδα,σκόνη κρέατος πουλερικών δευτερο ρυζαλευρο τρίτο κλπ.

Στα λεφτά της royal +- υπάρχουν πολύ καλές επιλογές.
Δηλαδή brit care,taste of the wild,n&d και αλλες.

Προσπάθησε το πρώτο συστατικό,και το δεύτερο κλπ αν γινεται να ειναι ζωικής προέλευσης.

Κάνε και μια αναζήτηση στο φόρουμ,έχουν συζητηθει παρά πολλές τροφές.

• Like
Reactions: Rallis

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
καλημερα............ εχω ενα beagle 2 χρονων και μεχρι τωρα του εδινα την royal canin... εχει αρχισει να μην την τρωει με ορεξη και του εδωσα την happy dog και την τρωει με μεγαλη ορεξη.... επειδη δεν ξερω και πολλα απο τροφες , ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλη επιλογη...... ευχαριστω
Οχι, δεν είναι καθόλου καλή τροφή. Για να δεις αν μια τροφή είναι αποδεκτή θα κοιτάς τα συστατικά. Πρώτο πρέπει να είναι το κρέας και μετά όλα τα άλλα. Κοιτάς να μην έχει πολλά δημητριακά, αν γίνεται και καθόλου.
Απο εκεί και πέρα βλέπεις τι ταιριάζει καλύτερα στο σκύλο σου.
Το κόστος δεν είναι και τεράστιο. Με ένα 15κιλο τσουβάλι βγάζεις περίπου τρεις μήνες για το σκυλάκι σου.

• Like
Reactions: Rallis

Rallis

Member
16 Μαϊου 2016
14
4
55
Κως
σας ευχαριστω πολυ για την ενημερωση..... δεν ειναι το θεμα χρηματικο!!! θελω μια τροφη που να κανει καλο στον Θορ (το σκυλακι μου) και να εχει οτι χρειαζεται για να ειναι υγιεις και δυνατος........

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Το κόστος δεν είναι και τεράστιο. Με ένα 15κιλο τσουβάλι βγάζεις περίπου τρεις μήνες για το σκυλάκι σου.
Ώρες ώρες ζηλεύω τόσο πολύ αυτούς που έχουν μικρόσωμα σκυλιά ή ένα σκύλο.... Εμένα το 15κιλο μιας μέσης τροφής με το ζόρι φτανει τις 20-25 μέρες:cry:.

ThodorisV

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2016
87
19
38
Ώρες ώρες ζηλεύω τόσο πολύ αυτούς που έχουν μικρόσωμα σκυλιά ή ένα σκύλο.... Εμένα το 15κιλο μιας μέσης τροφής με το ζόρι φτανει τις 20-25 μέρες:cry:.
Εμενα που η δικια μου ειναι 3600γρ θελει λιγο πανω απ τα 20€ το μηνα για τροφη.
Εγω δινω την
brit care mini grain frre sensitive venision
Με κοστος περιπου 20€ τα δυο κιλα και απ τα συστατικα της που εχω διαβασει πρεπει να ειναι πολυ σουπερ