τραβάει στην βόλτα

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
αφού δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις καρφιά τότε αδίκως τσακώνεστε.

Για να επιστρέψω στο θέμα και ο δικός μου ψιλοτραβάει στη βόλτα αλλά μετά από φωνές, τράνταγμα του λουριού και λίγη εξάσκηση στο δίπλα (δυστυχώς το εκτελεί μόνο όταν μυρίζει πάνω μου λιχουδιά) το έχει ελαττώσει αισθητά, όταν το παρακάνει τον βάζω στο κάτσε και ξαναξεκινάμε (πράγμα το οποίο τώρα το πετυχαίνουμε άριστα ακόμα και σε περίπτωση γάτας όπου κανονικά λυσσάει στο τράβηγμα).

Ειδικά εργαλεία μέχρι στιγμής δεν έχω δοκιμάσει γιατί μιλάμε για μεγάλη καψούρα και κάτι τέτοια με τρομάζουν.

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Χαιρετίσματα....

Εχω μεγάλη αγωνία να δω τι θα κανει ο φιλος μας με το προβλημα που αντιμετωπιζει....

ΥΓ
Kirki - Amirah Χρόνια Πολλα!!!!

Last edited:

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
αυτό που ειπώθηκε ότι τα χάσκυ αν ξέρουν ένα πράγμα καλά είναι το να τραβάνε, ισχύει ότι δυσκολεύει στο να το μάθεις να μην τραβάει στη βόλτα;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δεν είστε υποχρεωμένοι να σέβεστε ο ένας τον άλλον...
Μπορείτε άνετα να κανονίσετε να σφαχτείτε στο σπίτι με την αυλή μετά καφεδιάς, στο σπίτι της γιαγιάς, στον στίβο, στα μαρμαρένια αλώνια ή δεν με ενδιαφέρει που άλλού.
Όχι εδώ όμως!
Γιατί είστε υποχρεωμένοι να σεβαστείτε τους αναγνώστες του θέματος που θα μπουν να διαβάσουν πληροφορίες για τους σκύλους που τραβάνε στη βόλτα, τους mods που σπαταλούν προσωπικό τους χρόνο για να καθαρίζουν το κοντό και το μακρύ του καθενός, τον χώρο που σας προσφέρεται τόσο καιρό και αν δεν σας ενδιέφερε και δεν τον εκτιμούσατε δεν θα βρισκόσασταν καν εδώ.
Αρκετά πια...! :mad:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καπου υπάρχει ένα πολύ ωραίο post της Dr. Ζhivago για το τράβηγμα αλλα ψαχνω ψάχνω και δεν το βρίσκω.

(xotikouli το έχεις παραθέσει παλαιότερα κι εσύ, αν θυμασαι πιο λέω).

Θυμαται καποιος που βρίσκεται ή να προσπαθησω να το πω με δικά μου λόγια;

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
αυτό που ειπώθηκε ότι τα χάσκυ αν ξέρουν ένα πράγμα καλά είναι το να τραβάνε, ισχύει ότι δυσκολεύει στο να το μάθεις να μην τραβάει στη βόλτα;
Ειναι αρκετα αυτα που μπορει να σε δυσκολεψουν σε μια τετοια φυλη. Μια γενικοτητα που επικρατει ειναι οτι απλα δεν εκπαιδευονται. Φυσικα αυτο ειναι πολυ σχετικο, γιατι ειναι θεμα δουλειας και επιμονης. Και φαντασιας φυσικα.

Ωστοσο σε συζητηση που εκανα χθες επι του θεματος με φιλο μου, ιδιοκτητη Husky, μου ειπε οτι το εχει κοψει το πολυ τραβηγμα η δικια του. Η οποια ομως βαδιζει το 12ο ετος της ζωης της. Μου ειπε και για κοινο μας γνωστο (εδω της περιοχης) που ελιωσε στην εκπαιδευση, με επαγγελματια εκπαιδευτη, για αρκετους μηνες με το δικο του πριν απο 10-12 χρονια επισης. Μαλιστα επιχειρησανε να εκπαιδευσουν και σε καθηκοντα προστασιας το σκυλο. Το αποτελεσμα στην υπακοη ηταν ικανοποιητικο, αλλα η προσπαθεια ηταν δυσαναλογα μεγαλη , συμφωνα παντα με τα λεγομενα του φιλου μου. Η φυλαξη ηταν απλα φιασκο, ο σκυλος δεν γαυγισε ποτε..

@ xotikouli

δεν εχεις αδικο, αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.

@ VasBar

ευχαριστω πολυ!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Υβριστικά και λοιπά off topic ποστ διεγράφησαν!
Παρακαλούνται όλα τα μέλη του forum να φροντίζουμε ώστε οι δημοσιεύσεις μας να είναι κόσμιες κι εντός θέματος!

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Ειναι αρκετα αυτα που μπορει να σε δυσκολεψουν σε μια τετοια φυλη. Μια γενικοτητα που επικρατει ειναι οτι απλα δεν εκπαιδευονται. Φυσικα αυτο ειναι πολυ σχετικο, γιατι ειναι θεμα δουλειας και επιμονης. Και φαντασιας φυσικα.

Ωστοσο σε συζητηση που εκανα χθες επι του θεματος με φιλο μου, ιδιοκτητη Husky, μου ειπε οτι το εχει κοψει το πολυ τραβηγμα η δικια του. Η οποια ομως βαδιζει το 12ο ετος της ζωης της. Μου ειπε και για κοινο μας γνωστο (εδω της περιοχης) που ελιωσε στην εκπαιδευση, με επαγγελματια εκπαιδευτη, για αρκετους μηνες με το δικο του πριν απο 10-12 χρονια επισης. Μαλιστα επιχειρησανε να εκπαιδευσουν και σε καθηκοντα προστασιας το σκυλο. Το αποτελεσμα στην υπακοη ηταν ικανοποιητικο, αλλα η προσπαθεια ηταν δυσαναλογα μεγαλη , συμφωνα παντα με τα λεγομενα του φιλου μου. Η φυλαξη ηταν απλα φιασκο, ο σκυλος δεν γαυγισε ποτε..
επιτέλους τα κατάφερες μετά από 5 post είπες και κάτι επί του θέματος bravo προοδεύεις...δηλαδή πρέπει να προσπαθώ 10 χρονια για να μάθω στο σκύλο να μη τραβάει ?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αυτο καταλαβες ρε ροναλντο κ εσυ?οτι σου ειπε 10 χρονια?θελει πολυ δουλεια!!!!!με λιγα λογια αυτο σου λεει!παρα πολυ δουλεια γιατι εχεις να κανεις κ με ξεροκεφαλο ζωο.ζωο που σε κοιταει,του λες κατσε κ αυτο σε ξανακοιταει κ λεει ,α τον μαλ@@@@ μου λεει να κατσω κ γυρναει απο την αλλη.ειναι πανεξυπνα κ αδιαφορα πολλες φορες για την εντολη σου.πρεπει να δεις εναν επαγγελματια κ να σε βοηθησει με καποια θεματα.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
επιτέλους τα κατάφερες μετά από 5 post είπες και κάτι επί του θέματος bravo προοδεύεις...δηλαδή πρέπει να προσπαθώ 10 χρονια για να μάθω στο σκύλο να μη τραβάει ?
χχαχααχχχχαα . . . μεγαλη και ατελειωτη πλακα εχεις μικρε.

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
χχαχααχχχχαα . . . μεγαλη και ατελειωτη πλακα εχεις μικρε.
Παναγιώτη στα είπα και από κοντά μην κάθεσαι και ασχολείσαι………=;
Άτομο που αντί να κάτσει να μάθει πέντε πράγματα από κάποιους που του δίνουνε συμβουλές ειρωνεύεται αστον στην τύφλα του.:gafas2:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97