εχω ενυδρεια με ψαρακια γλυκου νερου και η Ιωαννα θελει φωτο απο την Vida μαζι με τα ενυδρεια!Σε ευχαριστώ..
ποια λίτρα λέτε?
1 Πανέμορφη
μεγαλώνουμε και ομορφαινουμε!!!! ελπιζω να μην προκαλεσω παλι "φασαρια" για αλλες 14 σελιδες σχολιων....
χαχαχα δεν μας σταματανε μας βλεπουν και γελανε ή σκανε ενα χαμογελο απο το αυτοκινητο ή φωναζουν...."αρχοντισα σε εχουν!!!!" εχει πολυ πλακα το διασκεδαζουμε και εμεις οταν βγαινουμε βολτα!!! σκοπος μας ειναι το καλοκαιρι να το εχουμε "τελειοποιησει" στην εκπαιδευση το μοντελακι μας ωστε να ειναι συνεχεια χαλαρο στο δικο του ποδηλατο!!!και πως βολτάρετε δηλαδή; δεν σας σταματάει όοοοοολος ο κόσμος;;
σε ευχαριστω πολυ αλλα το 6 και πιο αποκαλυπτικο κομματι σου ομολογω οτι με μπερδεψε λιγο αλλα δεχομαι οτι εισαι δειγμα εργασιας και μορφολογιας και να μην κρυβεσαι! εχει πολυ ωραιο καιρο για να βολταρεις!!!!!1 Πανέμορφη
2 Γλυκύτατη
3 Να σας ζήσει και να περάσετε πολλά πολλά καλά χρόνια μαζί
4 Συγχαρητήρια για την επάνοδο στην ουσία (παρουσίαση - φωτογραφίες - συναισθήματα) παρά τις 16 σελίδες και τα 150τόσα σχόλια περί ευγονικής
5 Να συνεχίσετε να μας ευφραίνετε με την παρουσία σας - το χρειαζόμαστε
6 Σε δυο εκ των τεσσάρων προγόνων μου δεύτερης γενιάς λογικά δεν θα έπρεπε να επιτραπεί το procreation - ευτυχώς αυτό δεν ίσχυσε και έτσι βγήκα εγώ, ένα τέλειο δείγμα τόσο εργασίας όσο και μορφολογίας (άσε δε χαρακτήρα)... και τώρα κρύβομαι!
ειναι μια κούκλα!!!!!
μεγαλώνουμε και ομορφαινουμε!!!! ελπιζω να μην προκαλεσω παλι "φασαρια" για αλλες 14 σελιδες σχολιων....
απλά ειρωνευόμουν (καλή τη πίστη και καλοπροαίρετα) την έκταση που πήρε η συζήτηση περί μορφολογίας κλπσε ευχαριστω πολυ αλλα το 6 και πιο αποκαλυπτικο κομματι σου ομολογω οτι με μπερδεψε λιγο αλλα δεχομαι οτι εισαι δειγμα εργασιας και μορφολογιας και να μην κρυβεσαι! εχει πολυ ωραιο καιρο για να βολταρεις!!!!!
Tέλειος τρόπος για κοινωνικοποίηση κουταβιού!!!!
προς το παρον βολταρουμε!