το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πολυ ομορφη κουταβα! Να τη χαιρεσαι!

Θελουμε και φωτογραφια μπροστα στα λιτρα ε?:rolleyes:

idamanos

Member
15 Νοεμβρίου 2013
23
21
https://www.facebook.com/pages/Χειροποίητα-Μαξιλάρια-Σκύλων/244548095682033?fref=ts
(sorry για το τεραστιο λινκ δεν ξερω πως να το μαζεψω)

οι κοπελες κανουν απιστευτα πραγματα και οτι τους ζητησεις!! δυστυχως δεν τα πουλανε απευθειας αλλα συνεργαζονται με πολλα πετ σοπ! τους λετε την περιοχη που σας εξυπηρετεί και σας λενε τα συνεργαζομεντα!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.254
3.092
πόσο γρήγορα μεγαλώνουν ομως...
ωραίο το μαξιλάρι αλλά θελω και εγώ φωτό της κούκλας μπροστά στα λίτρα!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
και πως βολτάρετε δηλαδή; δεν σας σταματάει όοοοοολος ο κόσμος;;

υγ 400 λίτρα ενυδρείο ε;;; Εγώ μόλις 100 και τώρα ετοιμάζομαι για 200ρι. Πρέπει να ναι μεγάλη μανούρα όμως το 400ρι..

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia

μεγαλώνουμε και ομορφαινουμε!!!! ελπιζω να μην προκαλεσω παλι "φασαρια" για αλλες 14 σελιδες σχολιων....
1 Πανέμορφη

2 Γλυκύτατη

3 Να σας ζήσει και να περάσετε πολλά πολλά καλά χρόνια μαζί

4 Συγχαρητήρια για την επάνοδο στην ουσία (παρουσίαση - φωτογραφίες - συναισθήματα) παρά τις 16 σελίδες και τα 150τόσα σχόλια περί ευγονικής

5 Να συνεχίσετε να μας ευφραίνετε με την παρουσία σας - το χρειαζόμαστε

6 Σε δυο εκ των τεσσάρων προγόνων μου δεύτερης γενιάς λογικά δεν θα έπρεπε να επιτραπεί το procreation - ευτυχώς αυτό δεν ίσχυσε και έτσι βγήκα εγώ, ένα τέλειο δείγμα τόσο εργασίας όσο και μορφολογίας (άσε δε χαρακτήρα)... και τώρα κρύβομαι!

idamanos

Member
15 Νοεμβρίου 2013
23
21
και πως βολτάρετε δηλαδή; δεν σας σταματάει όοοοοολος ο κόσμος;;
χαχαχα δεν μας σταματανε μας βλεπουν και γελανε ή σκανε ενα χαμογελο απο το αυτοκινητο ή φωναζουν...."αρχοντισα σε εχουν!!!!" εχει πολυ πλακα το διασκεδαζουμε και εμεις οταν βγαινουμε βολτα!!! σκοπος μας ειναι το καλοκαιρι να το εχουμε "τελειοποιησει" στην εκπαιδευση το μοντελακι μας ωστε να ειναι συνεχεια χαλαρο στο δικο του ποδηλατο!!!

idamanos

Member
15 Νοεμβρίου 2013
23
21
1 Πανέμορφη

2 Γλυκύτατη

3 Να σας ζήσει και να περάσετε πολλά πολλά καλά χρόνια μαζί

4 Συγχαρητήρια για την επάνοδο στην ουσία (παρουσίαση - φωτογραφίες - συναισθήματα) παρά τις 16 σελίδες και τα 150τόσα σχόλια περί ευγονικής

5 Να συνεχίσετε να μας ευφραίνετε με την παρουσία σας - το χρειαζόμαστε

6 Σε δυο εκ των τεσσάρων προγόνων μου δεύτερης γενιάς λογικά δεν θα έπρεπε να επιτραπεί το procreation - ευτυχώς αυτό δεν ίσχυσε και έτσι βγήκα εγώ, ένα τέλειο δείγμα τόσο εργασίας όσο και μορφολογίας (άσε δε χαρακτήρα)... και τώρα κρύβομαι!
σε ευχαριστω πολυ αλλα το 6 και πιο αποκαλυπτικο κομματι σου ομολογω οτι με μπερδεψε λιγο αλλα δεχομαι οτι εισαι δειγμα εργασιας και μορφολογιας και να μην κρυβεσαι! εχει πολυ ωραιο καιρο για να βολταρεις!!!!!

idamanos

Member
15 Νοεμβρίου 2013
23
21

και επειδη ειναι Παρασκευη σημερα! τα πρωτα 380λιτρα ειναι εδω χωρις την vida γιατι εχει τασεις να μπει μεσα να κολυμπήσει!!! το σκυλακι μας εχει τασεις μεγαλη κολυμβήτριας με αποτελεσμα οπου δει νερο ειτε μισο λιτρο ειτε παρα πολλα οπως η θαλασσα να βουταει!

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
σε ευχαριστω πολυ αλλα το 6 και πιο αποκαλυπτικο κομματι σου ομολογω οτι με μπερδεψε λιγο αλλα δεχομαι οτι εισαι δειγμα εργασιας και μορφολογιας και να μην κρυβεσαι! εχει πολυ ωραιο καιρο για να βολταρεις!!!!!
απλά ειρωνευόμουν (καλή τη πίστη και καλοπροαίρετα) την έκταση που πήρε η συζήτηση περί μορφολογίας κλπ

το πάθος και η ενέργεια που διοχετεύτηκαν στην παραφυάδα που ξεπετάχτηκε με αφορμή την προέλευση της "χαράς" σας (διάβασα όλα τα σχόλια) με εντυπωσίασαν

επαναλαμβάνω, καλοπροαίρετα πάντοτε :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893

προς το παρον βολταρουμε!
Tέλειος τρόπος για κοινωνικοποίηση κουταβιού!!!!

Μπράβο σου μας δίνεις ιδέες για το επόμενο! :D

Nα σου ζήσει η κούκλα σου ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog