το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Αλλοι κανουν Μπαμ αλλες κανουν ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ και ο ntoulis τσίου τσίου!!!

Φιλε Jhonk ειπα: "ΕΣΕΙΣ θέτετε στο φόρουμ" και οχι το φόρουμ θέτει.
Στο " ΕΣΕΙΣ" ΔΕΝ συμπεριλαμβάνω εσένα. Δεν εχω εμπειρία απο γράψιμο
αλλα εχω απο διάβασμα στα φόρουμ.

Αντε τωρα εξηγήσατε στον θεματοθέτη (που σίγουρα δεν ξέρει) τι είναι ΒΥΒ
και ολα τα συνθηματικα που γράψετε που μπήκε εδω ο άνθρωπος να μοιραστεί
με μας το όνειρο του που έγινε πραγματικότητα.
λιστα λαγκαρντ.pdf

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
Να σας κανω μια ερώτηση ετςι από περιέργεια δλδ πως ξεκινάει κάποιος ενα εκτροφείο αγοράζει με τη μια 10 με 15 καθαρόαιμα σκυλιά και μόνο τοτε θεωρείται εκτροφέας? Φαντάζομαι. πως και αυτοί που έχουν κανει καλό όνομα ξεκίνησαν με κανα δύο τρία σκυλιά στην αρχή η κανω λάθος?

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Φανταζομαι, γιατι δεν εχω ψαξει το εκτροφειο, οτι η ενσταση των προηγουμενων δεν ειναι για τον αριθμο των σκυλων αλλα για την ποιοτητα τους και το εκτροφικο πλανο των εκτροφεων.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Να σας κανω μια ερώτηση ετςι από περιέργεια δλδ πως ξεκινάει κάποιος ενα εκτροφείο αγοράζει με τη μια 10 με 15 καθαρόαιμα σκυλιά και μόνο τοτε θεωρείται εκτροφέας? Φαντάζομαι. πως και αυτοί που έχουν κανει καλό όνομα ξεκίνησαν με κανα δύο τρία σκυλιά στην αρχή η κανω λάθος?
Ξεκινάς με μια καλή θυληκιά και με τη βοήθεια έμπειρων εκτροφέων. Επίσης πας σε εκθέσεις μορφολογίας.

Ο συγκεκριμένος κύριος πρώτον έχει σκυλιά που είναι μορφολογικά πετ, δεύτερον ζευγαρώνει τη σκύλα του σε κάθε της οίστρο, τρίτον δεν κατεβαίνει καν σε εκθέσεις μορφολογίας, δεν έχει ιδέα αν οι γεννήτορες είναι ελεύθεροι δυσπλασίας γιατί δεν έχει κάνει ακτινογραφίες, δεν έχει ιδέα προφανώς ούτε για τη φυλή ούτε για τις γραμμές των σκύλων που ζευγαρώνει, και προφανώς ούτε καν τον νοιάζει γιατί σκέφτεται μόνο το χρήμα.

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
Να σου πω την αλήθεια ειναι ο πρώτος σκύλος που έχω οποτε δε γνωρίζω προσπαθώ να μάθω όμως. Βαςικα δεν εχει μια θηλυκια που τηζευγαρώνέί σε καθε οίστρο όπως λες δύο εχει . Ο αρσενικός εχει πάρει μέρος σε εκθέσεις και εχει βγει . Η θηλυκια δεν εχει βγει αλλα δεν θυμαμαι αμα εχει πάρει αλλα μου είχε πει αν θυμαμαι καλα πως ο πατέρας της και ο αδερφός της είχαν βγει σε εκθέσεις δε ξερω αμα εχει σημασία αυτό απλα το αναφέρω

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οκ, διάβασε λίγο το στάνταρ της φυλής και δες μερικές φωτό από καλά εκθεσιακά Λαμπραντορ.

Μετά έλα και πες μου αν ο συγκεκριμένος σκύλος:

http://www.labradordog.gr/attachments/Image/PHOTO6.jpg

πρέπει να ζευγαρώσει και γιατί και τι τίτλο μπορεί να πάρει αν κατέβει σε έκθεση μορφολογίας και γιατί.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
Δε ξερω ρε μου φαίνεται πως ο αρσενικός του ειναι κάπως πιο ψηλός από τα αλλα που έβαλες τα θηλυκά ίδια μου φαίνονται με τα αλλα. Αυτό παλι με τις εξετάσεις που το κατάλαβες?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο σκύλος του δεν είναι απαραίτητα πιο ψηλός, αλλά έχει πιο ρηχό στήθος και ανοιχτές γονιώσεις, επίσης απ' οτι βλέπω δεν έχει καθόλου στοπ, επίσης τα θυληκά δεν μου φαίνονται τα ίδια με τα άλλα που έβαλα, γενικότερα τα σκυλιά που ζευγαρώνει ο τύπος έχουν πιο ελαφρύ σκελετό, εγώ απλά απορώ γιατί τα ζευγαρώνει αφού δεν είναι καλά δείγματα της φυλής;

Να σου πω ο δικός μου σκύλος έχει χίλια δυο ελλατώματα που τον κάνουν πετ αλλά είναι πολύ καλύτερος μορφολογικά απ' αυτά τα σκυλιά!

Οι εξετάσεις των σκύλων θα αναφερόταν στην ιστοσελίδα αν είχαν γίνει.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Εγω δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα,κ συγνωμη αν φανω αγενης..
Αφου ψαξατε για εκτροφειο, γιατι καταληξατε εκει? Αυτη η σκυλα πια καθε τρεις κ λιγο γενναει.
Το οτι ο αδερφος του μπαμπα κλπ πηγε σε εκθεσεις δε λεει τιποτα. Η αδερφη μου ειναι οδοντιατρος παραδειγμα, θα αφησεις εμενα να σου κανω σφραγισμα??

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
Και σε άλλες σελίδες με λαμπραντορ που μπήκα δεν είδα πουθενά να αναφέρουν για εξετάσεις εκτός αν δεν έψαξα καλα. Ο ΚΟΕ δε ζητάει από τους εκτροφείς εξετάσεις των σκυλιών οταν τα ζευγαρώνουν? Κάποια στιγμή θα σε βάλω φωτο τι δικιά μου να μου πεις τη γνώμη σου γιατι τωρα ειμαι από το κινητό. Δ
Εν το μεταξύ το θέμα του φίλου το χαλασαμε

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
Δεν γεννάει η ίδια σκύλα λεμε αφου και αυτό απαγορεύεται από το ΚΟΕ αν καταλαβα σωστά. Αυτό για το πατέρα απλα ετςι το είπα δε σημαίνει κατι

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Μπράβο βρε Berna που το εξηγείς !!!!!
Χίλια μπράβο!

Αν δεν έχεις γνώση για τη φυλή, δεν μπορείς να κρίνεις αν ο σκύλος ανταποκρίνεται στο πρότυπο της φυλής του. Ολα ίδια σου φαίνονται. Η καθαροαιμία δεν εξασφαλίζει την μορφολογική ποιότητα και η ουσία της εκτροφής δεν είναι να αναπαράγεις πετ για να καλύψεις την ζήτηση.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Κι εγω για να μαι ειλικρινης αισθανομαι καπως με με την αυστηρότητα του εκτροφικου φιλτραρισματος ειδικα κατόπιν εορτής... Υπαρχουν αρκετα παρομοια θέματα για να ενημερωθει ο καθε ενδιαφερομενος , γιατι να πικραινουμε εναν ανθρωπο που εκανε το βημα και θελει να μοιραστει μαζί μας τη χαρα του;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog