το γνωρίζατε;

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Ξέρετε γιατί οι σκύλοι του Αγίου Βερνάρδου κουβαλάνε ένα βαρελάκι στον λαιμό τους; Τι έχει μέσα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Τίποτα δεν κουβαλάνε. Μια ...μούφα ενός Άγγλου ζωγράφου ήταν το 1832 που έκανε πίνακα με δύο σκύλους Αγίου Βερνάρδου και στον έναν έβαλε ένα βαρελάκι-μινιατούρα με μπράντι. Από τότε τους έμεινε το...στίγμα ότι κουβαλάνε και μπράντι μαζί τους. Μα αν πάθει κάποιος υποθερμία και το δώσεις μπράντι καλύτερα να του πάρει και φέρετρο!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ποια απορια ειχες Κωστα?
Αν κουβαλάει στ’αληθεια ο Α. Βερναρδου βαρελακι ή αν πρεπει στο χιονοδρομικο να πινεις μπραντι?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μια θεωρια στην οποια πιστευα απο μικρος καταρριφθηκε.
Γκρεμιστηκε ενας ολοκληρος κοσμος μεσα μου :(:maria::D

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Το αλκοολ στο ψυχος; απο μικρος; δλδ μικρος οταν κρυωνες επινες ; :D:D:D

Παντως ειναι ωραιο το αξεσουαρ "βαρελακι" και ας μην εχει τιποτα μεσα !!!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Μου άρεσε "το γνωρίζατε" σαν ιδέα, θα βάλω και εγώ μερικά

Το γνωρίζατε οτι η Βασίλισα Ελισάβετ είναι εκτροφέας Λάμπραντορ με την επωνυμία Sandringham Labradors ?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Το καρτέλ της Κολομβίας έχει επικιρήξει αυτά τα 2 λάμπραντορ για 500.000 δολάρια, μετά απο τις αλλεπάληλες επιτυχίες τους στο κυνήγι των ναρκωτικών.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν εχω σχεδον καμια ιδεα από λαμπραντορ. Δεν ηξερα ότι μπορουν να γινουν αστερια στο τρακινγκ.

Σε ειδησεις ή ρεπορτάζ ολο ΓΠ βλεπουμε για ναρκωτικα και εκρηκτικα.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Έγω πάλι έχω προσέξει κάμποσες φορές Λαμπραντόρ να δουλεύουν σαν διασώστες (πχ σε σεισμούς)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
O σκύλος ήρωας της χρονιάς. Η γιαγιά έπεσε ο αλιγάτορας πήγε να φάει ένα σνακ, ο "Blue", ένα Australian Blue Heeler έπιασε δουλειά
Σκύλος 1 - Αλιγάτορας 0

Προσέξτε χαμόγελο

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πισω στο θεμα των λαμπραντορ, μετα την επικήρυξη με τετοια τεραστια αμοιβη, θα πιασουν δουλεια οι ελευθεροι σκοπευτές κυνηγοι επικηρυγμένων. Αν εκτος από κτιρια δουλευουν και σε ανοιχτο πεδίο, οι μερες τους είναι μετρημενες. Θα πρεπει να βαλουν για προστασια άλλα σκυλια ειδικα στην ανιχνευση ελευθερων σκοπευτων.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog