τουαλετα

sandysandy

Member
8 Σεπτεμβρίου 2015
6
0
36
Σαν παρακαλω σας ικετευω,εχω φτασει στο αμην κλαιω! Εχω ενα γερανικο ποιμενικο ειναι 4 μηνων δεν τον χτυπαω κοιμομαστε στο ιδιο κρεβατι μενει μαζι μου στο σπιτι ειμαστε μαζι 24 ωρες τον βγαζω εξω καθε δυο ωρες με το ζορι δεν θελει να βγενει εξω με τιποτα παει μεχρι εκει που βλεπει το σπιτι .Εχω πολλα προβληματα και κατηγορο τον εαυτο μου , ειχε μαθει την εφημεριδα απο την δευτερη μερα χωρις ξυλο! Μετα του εβγαζα εξω την εφημεριδα και του ελεγα τουαλετα εξω τιποτα ! Μπορει να τον ειχα εξω πανω απο 8 ωρες πηγαμε θαλασσα τιποτα κρατιεται μεχρι το σπιτι και λεω δεν πειραζει θα μαθει αυτο που με στεναχωρει ειναι τι εχει παθει κατουραει τωρα παντου ακομα και στο κρεβατι που κοιμομαστε εχω τρελαθει του λεω μη αλλα δεν τον νοιαζει μετα απο 5 λεπτα το ιδιο του λεω παλι μη και το ξανα κανει μετα απο λιγες ωρες ερχετε στο κρεβατι γυρναω το κεφαλι και το βλεπω κατουριμενο δεν ξερω τι να κανω !!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Λυπάμαι, αλλά η απόκτηση σκύλου και η συμβίωση μαζί του, είναι μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων, μια πολύ δαπανηρή υπόθεση.

Εβαλες στην ζωή σου, έναν μεγαλόσωμο σκύλο. Δεν θα ρωτήσω, πως σκοπεύεις να τον συντηρήσεις. Δεν θα ρωτήσω, που τον βρήκες. Και δεν ρωτάω, γιατί είναι σίγουρο, ότι δεν θα μου αρέσουν οι απαντήσεις.

Είναι όμως σαφές ότι α) δεν έχεις την παραμικρή ιδέα πως να διαχειριστείς ένα κουτάβι [και είναι απορίας άξιο, γιατί βρέθηκες με ένα στα χέρια σου] και β) κάνεις τα πάντα φάουλ. Τα πάντα όμως. Οπότε, ΠΡΕΠΕΙ να επικοινωνήσεις ΑΜΕΣΑ, με σωστό εκπαιδευτή, μπας και καταφέρεις να διορθώσεις όλα όσα έχεις ήδη χαλάσει. Και όταν επικοινωνήσεις, θα μάθεις και αν σε παίρνει οικονομικά ή όχι.

sandysandy

Member
8 Σεπτεμβρίου 2015
6
0
36
Λυπάμαι, αλλά η απόκτηση σκύλου και η συμβίωση μαζί του, είναι μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων, μια πολύ δαπανηρή υπόθεση.

Εβαλες στην ζωή σου, έναν μεγαλόσωμο σκύλο. Δεν θα ρωτήσω, πως σκοπεύεις να τον συντηρήσεις. Δεν θα ρωτήσω, που τον βρήκες. Και δεν ρωτάω, γιατί είναι σίγουρο, ότι δεν θα μου αρέσουν οι απαντήσεις.

Είναι όμως σαφές ότι α) δεν έχεις την παραμικρή ιδέα πως να διαχειριστείς ένα κουτάβι [και είναι απορίας άξιο, γιατί βρέθηκες με ένα στα χέρια σου] και β) κάνεις τα πάντα φάουλ. Τα πάντα όμως. Οπότε, ΠΡΕΠΕΙ να επικοινωνήσεις ΑΜΕΣΑ, με σωστό εκπαιδευτή, μπας και καταφέρεις να διορθώσεις όλα όσα έχεις ήδη χαλάσει. Και όταν επικοινωνήσεις, θα μάθεις και αν σε παίρνει οικονομικά ή όχι.
το σκυλακι μου το εδωσε η γειτονησα η γονοις της δεν το ηθελαν και μου ειπε να τον εχω εγω σπιτι μου που δεν εχω προβλημα αυτη κανει τα εμβολια και του φερνει φαγητο royal canin αλλα δεν μπορει να πληρωσει και εκπεδευτη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.

Εχετε υποχρέωση και εσύ και η γειτόνισσα, να κάνετε τα πάντα για το κουτάβι.
Αν δεν μπορείτε [που δεν είναι κακό], φροντίστε να του βρείτε ένα άλλο σπίτι, στο οποιο θα μπορούν να ασχοληθούν όπως του πρέπει. Μέχρι στιγμής, καταστρέφετε το μωρό και θα καταλήξετε στο άμεσο μέλλον, με έναν εντελώς ανεξέλεγκτο μεγαλόσωμο σκύλο, που στην καλύτερη, θα βρεθεί μια μέρα, αδέσποτος.

Εσύ είχες εμπειρία από κουτάβια και ανέλαβες την διαμονή του; Προφανώς όχι, ε;

• Like
Reactions: Aslan

sandysandy

Member
8 Σεπτεμβρίου 2015
6
0
36
Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.

Εχετε υποχρέωση και εσύ και η γειτόνισσα, να κάνετε τα πάντα για το κουτάβι.
Αν δεν μπορείτε [που δεν είναι κακό], φροντίστε να του βρείτε ένα άλλο σπίτι, στο οποιο θα μπορούν να ασχοληθούν όπως του πρέπει. Μέχρι στιγμής, καταστρέφετε το μωρό και θα καταλήξετε στο άμεσο μέλλον, με έναν εντελώς ανεξέλεγκτο μεγαλόσωμο σκύλο, που στην καλύτερη, θα βρεθεί μια μέρα, αδέσποτος.

Εσύ είχες εμπειρία από κουτάβια και ανέλαβες την διαμονή του; Προφανώς όχι, ε;
οχι δεν εχω αλλα ειμαι προθημη να μαθω διαβαζω βλεπω video ασχολουμε παρα πολλες ωρες μαζι του

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Χαίρομαι!
Ασχολείσαι λάθος όμως.
Και μόνο από κοντά, μπορεί κάποιος να σε συμβουλεύσει σωστά.
Και η ανάγκη σου, είναι άμεση.

sandysandy

Member
8 Σεπτεμβρίου 2015
6
0
36
Χαίρομαι!
Ασχολείσαι λάθος όμως.
Και μόνο από κοντά, μπορεί κάποιος να σε συμβουλεύσει σωστά.
Και η ανάγκη σου, είναι άμεση.
μιλησα με εναν εκπεδευτη μου ειπε περνει 30 ευρο το μαθημα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Αν είσαι Αθήνα, προσπάθησε να βρεις χώρους, όπου να γίνονται ομαδικά μαθήματα. Μαθαίνεις τα βασικά σχεδόν μόνο, αλλά είναι συνήθως φθηνότερα πακέτα. Και είναι μια καλή αρχή, την οποία έχεις ήδη καθυστερήσει πάρα πολύ.

• Like
Reactions: Aslan