Η μικρή μου - 7 μηνών επανιελ μπρετον - ετρωγε τα κακα της από μωρο. Τελικα το κοψαμε με τριμενο κολοκυθι στο φαγητό της. Δεν ειχε δουλεψει ουτε η σκονη ουτε ο ανανας. Το κολοκυθι απεδείχθη σωτήριο. Οταν εφτασε 3,5 μηνων και βγηκε πια στην αυλή, όλα καλά. Ειχε μαθει πια να μη τρωει τα κακα της. ΟΜΩΣ εδω και κανα δίμηνο τρώει τα κακά των άλλων!!! Και μάλιστα με ιδιαίτερη προτίμηση στα κακά της μεγάλης μου θυληκιάς 8 ετών. (το περίεργο είναι ότι της 8ετούς θυληκιάς τα κακά, τα προτιμάει με τρέλα και ο σκύλος του γείτονα!!) Είμαστε δυο σπίτια με κοινό κήπο (εμεις με τρια σκυλια και οι διπλανοί με δυο) Ολη μερα δεν κανουμε αλλη δουλεια απο το να μαζευουμε κακα μη τυχόν τα βρει ο γείτονας σκυλος ή η μικρή και τα φάνε. Ολο και θα βρουν σε καποια γωνία κανενα υπολειματάκι και θα το μασουλήσουν όμως...
Μου ειπε μια γνωστή ότι της μικρής μου της λείπει χονδροειτίνη γλουκοζαμίνη. Διάβασα γι αυτα και ειδα οτι εχει να κανει με την αναπτυξη των αρθωσεων και των νυχιων.... Η μικρή μου επισης εχει μανια να τρωει τα νυχια της!! (τα κόβει κανονικά, δεν τα γλείφει απλως) και πολυ συχνά τα βράδια που αράζει στον καναπε, γλειφει τους καρπούς της.... Μηπως εχει δίκιο η γνωστή και της λειπει χονδροειτίνη και γλουκοζαμίνη???