Και οι δυο όμως στρεσαρονται πολυ στο κτηνιατρειο. Τους φευγει η μαγκιά τελειως.
Υπάρχει σκύλος που να μην του φεύγει η μαγκιά στον κτηνίατρο; Ο δικό μου καταστρώνει σχέδιο απόδρασης κάθε φορά! Ευτυχώς μπαίνει μέσα άνετα! Και φυσικά!!!! Βγαίνει τρέχοντας!
Ο Ορφέας, όταν ήταν 9 μηνών περίπου, άρχισε να φοβάται πολύ τα ποδήλατα... σε σημείο, που ορμούσε κατά πάνω τους γαβγίζοντας!
Έτσι, πήρα το ποδήλατό μου το εγκατέστησα στο σαλόνι για 2 εβδομάδες κι έβαζα πάνω στη σέλα μπισκοτάκια... (τα οποία σαφέστατα χλαπάκιαζε), μετά τις 2 βδομάδες βγαίναμε το βράδυ βόλτα, τον κράταγε ο πατέρας μου στο λουρί κι εγώ έκανα ποδήλατο!
Δείχνει να το ξεπέρασε! Και μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν γρήγορο... Για να δούμε!
Δυστυχώς όμως μετά από ταξίδι με πλοίο (1η φορά) στρεσσαρίστηκε πολύ με την κατάσταση στο πλοίο και το ταξίδι!
Αλλά ακόμα χειρότερα φοβήθηκε τα λεωφορεία - νταλίκες! Αυτό δεν ξέρω πώς ξεπερνιέται!
Στρεσσάρεται σίγουρα με τις γάτες, που θέλει να τις κυνηγήσει (κι αυτό δεν πιάνει στο στρες; )
Και το πιο "αστείο" από όλα είναι πως φοβάται να μπει ολόκληρος κάτω από πολύ κοντά έπιπλα, αλλά και σε ασανσέρ!
Με την ηλεκτρική σκούπα τα δικά σας σκυλιά τι κάνουν; Εμένα, την κρατάει σε απόσταση 5 μέτρων περίπου!