τι κανει κανεις οταν υποψιαζεται καποιον για φολα;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εμάς φέτος στο χωριό μας πυροβόλησε το beagle ένας τσοπανης... :(
Χωρίς να έχω σχετική εμπειρία, νομίζω ότι το θέμα με τους τσοπάνηδες είναι αρκετά "λεπτό".
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη νομοθεσία στην Ελλάδα, αλλά έχω διαβάσει πως π.χ. στις ΗΠΑ ο νόμος επιτρέπει στον τσοπάνη να πυροβολήσει και να σκοτώσει ένα (αδέσποτο ή ιδιόκτητο) σκυλί που κινείται ελεύθερο στα βοσκοτόπια, επειδή του τρομάζει τα ζώα.:confused:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ούτε εγώ ξέρω την νομοθεσία
Απλά διαβάζοντας για της φόλες μου ήρθε στο μυαλό το σκηνικό αυτό. Δεν ήταν δικός μου αλλά ενός ξαδέρφου. Όλο το χωριό είχε ξεσηκωθεί και απο τότε δεν του επιτρέψαμε να έρχετε κοντά στο χωριό μας
Επίσης να πω ότι βοσκοτόπια εκεί δεν υπάρχουν, δεν είναι 'χέρσα' τα χωράφια, ανήκουν σε γεωργούς...

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ενας γείτονας απειλει να βαλει φολα γιατι λεει τα σκυλια (αδεσποτα) του "μαγαρίσαν" τις ντοματες που φυτεψε.
Πολυ σωστα θα διερωταστε γιατι δεν φτιαχνει περιφραξη γύρω απο τις ντοματες.

Χμμμ.. Το οικοπεδο που έχει φυτεψει τις ντοματες δεν είναι δικο του!!! Το εκμετελευεται αλλα δεν του ανηκει κατι που είναι παρανομο.
Δεν με ενδιαφερε καθολου.
Ας φυτευει ότι θελει, αλλα αν τραβας το σχοινι πολυ....

Σημερα το έμαθα και χαρηκα.
Προς το παρον θα στειρώσω το θηλυκο που "εξαιτίας του" έχει αναστατωθει ο γερος και μετα θα καλεσω τις αρχες.
Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλες σας.
Ελπιζω να προλαβω...
:)

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Ενας γείτονας απειλει να βαλει φολα γιατι λεει τα σκυλια (αδεσποτα) του "μαγαρίσαν" τις ντοματες που φυτεψε.
Πολυ σωστα θα διερωταστε γιατι δεν φτιαχνει περιφραξη γύρω απο τις ντοματες.

Χμμμ.. Το οικοπεδο που έχει φυτεψει τις ντοματες δεν είναι δικο του!!! Το εκμετελευεται αλλα δεν του ανηκει κατι που είναι παρανομο.
Δεν με ενδιαφερε καθολου.
Ας φυτευει ότι θελει, αλλα αν τραβας το σχοινι πολυ....

Σημερα το έμαθα και χαρηκα.
Προς το παρον θα στειρώσω το θηλυκο που "εξαιτίας του" έχει αναστατωθει ο γερος και μετα θα καλεσω τις αρχες.
Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλες σας.
Ελπιζω να προλαβω...
:)
Κανε του καταγγελια για το οικοπεδο με τις ντοματες και θα δεις πως σταματησει τις απειλες για το σκυλο (αρχικα απειλησε τον οτι θα του κανεις καταγγελια αν σκεφτει να πειραξει τα σκυλια, σιγουρα θα το ξανασκεφτει γιατι δε θα θελει να πληωσει προστιμο για καταπατηση ξενης ιδιοκτησιας)