1)Ενα καλο κ ευχρηστο eshop (θα μπορουσα να δωσω παραδειγματα) ουτε που θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που επισκεφτηκα φυσικο καταστημα,το σημαντικοτερο ολων θεωρω ειναι το eshop
2)ποικιλια,στα παντα,να μπορω να βρισκω ανα πασα στιγμη αυτο που ψαχνω,γιατι αμα αναγκαστω να συνδυασω καταστηματα στο επομενο που θα κοιταξω δε θα κοιταξω μονο αυτο που ψαχνω την συγκεκριμενη στιγμη,θα ψαξω τα παντα να εχω μια ιδεα τι παιζει κ αμα με συμφερει καλυτερα εννοειτε θα προτιμησω τον επομενο
3)ποιοτικα προιοντα,απο τροφες μεχρι κολλαρα κ απο κομπους μεχρι βρακια
4)α)να κανετε παραδοσεις σε ολη την χωρα (εγω ας πουμε μετακινουμε πολυ) β) να μπορω να σας πληρωσω ποικιλοτροπως,κ αντικαταβολη κ καρτα κ paypal κ τα παντα (πχ οταν βλεπω πληρωμη ΜΟΝΟ με τραπεζικη καταθεση σταματαω επιτοπου,πολυ απλα γιατι εμενα μπορει να μου ρθει να παραγγειλω στις 3 το πρωι,πρεπει να μπορω να το κανω,δεν ειναι δυνατον να τρεχω στην τραπεζα) κ γ)εαν οχι δωρεαν μεταφορικα τοτε νορμαλ ποσα,ειναι γελοιο να φερνω απο Κρητη ή Θεσσαλονικη ακομη κ απο εξωτερικο με δωρεαν μεταφορικα κ καποια πετσοπς να με χρεωνουν 12 ευρω μεταφορικα
5)φυσικα κ να μπορω να προμηθευτω φαρμακα κ αντιπαρασιτικα,κ παλι θα αποφυγω να συνδυασω καταστηματα
6)καταρτισμενο εξυπηρετικο κ ευγενικο προσωπικο.