τεστ προγεστερονης - η πρωτη μας γεννα!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
καλη επιτυχια αλεξια!!!
να ρωτησω..περα απο την κουραση,υπνο κλπ η συμπεριφορα αλλαζει κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης η μονο μετα τον τοκετο??
Ευχαριστώ mathousalix. Μετά τον τοκετό δεν ξέρω τι γίνεται, είναι βλέπεις η πρώτη μας γέννα. Σήμερα πήγαμε στον κτηνίατρο και λέει ότι μάλλον θα γεννήσει πιο νωρίς και αυτό με ανησυχεί.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Το ξέρω ότι η παρακάτω είναι βλακώδης ερώτηση αλλά πραγματικά έχω μεσάνυχτα από εκτροφή: ποιος ξεγεννάει τη σκύλα? Ο εκτροφέας? Ο κτηνίατρος? Η ίδια?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Σήμερα πήγαμε στον κτηνίατρο και λέει ότι μάλλον θα γεννήσει πιο νωρίς και αυτό με ανησυχεί.
τι ειδε ο γιατρος και το νομιζει αυτο ?

Sara εκτος βεβαιως της ιατρικης στενης παρακολουθησης που υπαρχει σε ολες τις σκυλες σε φαση εγκυμοσυνης και τοκετου ,
πρεπει σε "πρωτοτοκο" ιδιοκτητη-εκτροφεα την ωρα που αρχιζει ο τοκετος , να υπαρχει καποιος εμπειρος , ειτε γιατρος , ειτε εμπειρος εκτροφεας , αφενος για να επεμβει σε περιπτωση που χρειαστει και αφετερου να δειξει στο νεο εκτροφεα πως να χειριζεται αυτες τις καταστασεις

Last edited by a moderator:

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
συνηθως οσο πιο πολλα κουταβια τοσο πιο γρηγορα ο τοκετος ,χωρις ομως αυτο να ειναι κανονας και βεβαια χωρις αυτο να σημαινει οτι θα γεννησει προωρα ,να μην ανησυχεις ,ακολουθησε πιστα τις εντολες της εκτροφεας σου και με το καλο να ερθει η ωρα αυτη

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
krina στο είχα πει και πιο παλιά.Μεγάλη η αγωνία του εκτροφέα για το που πάνε τα σκυλιά του και που βέβαια ξεκινά απο το πως θα πάει η γέννα!:)

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
να ρωτησω κ εγω καθ οτι ασχετος..
τωρα που ειναι εγκυος η σκυλιτσα να φανταστω χρηζει ιδιετερης φροντιδας ετσι?
κανει ειδικη διατροφη?
παιζει κανονικα?τρεχει κτλπ η οχι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ε πόσο να τρέχει μωρέ το κακόμοιρο; Δεν βλέπεις πως έχει απλώσει; Σαν πατάκι έχει γίνει... Πόση όρεξη να έχει για τρεχάλα; :p

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Από την πρώτη ημέρα του οίστρου πήρε επί 7 εβδομάδες φολικό οξύ.

Κανονικά έπρεπε να τρώει τροφή για κουτάβια, αλλά η κυρία δεν την αγγίζει. Έφτιαξε δικό της μενού το οποίο αποτελείται από ωμό ή ψητό κρέας, πουλερικά εντόσθια και λίγο ψάρι. Ο κτηνίατρος είπε να μην ανησυχώ. Έχει πάρει 1.600 γραμμάρια (+18% του βάρους της).

Τις πρώτες εβδομάδες πηγαίναμε κανονικά τις βόλτες μας, από την έκτη περίπου άρχισε να κουράζεται γρήγορα και να μένει πίσω, τώρα βγαίνει μόνο στο κήπο.

Τα μικρά κουνιούνται συνεχώς και αυτή βογκά και βαριαναστενάζει.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλό ξενύχτι!
Να πάνε όλα καλά!Και να ξεμπερδέψει η πιτσιρίκα γρήγορα!!!!