τα πουλαει;;;;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Θυμαστε τα σκυλια απεναντι που δεν εχουν αφησει τη γειτονια να κοιμηθει και της εχουν παει υγιειονομικο,κτλ;;;

Ε,σημερα το πρωι ηταν ενας τυπος που τσακωνοταν με την ιδιοκτητρια,ειχε βαλει αμαξι μεσα,φωναζανε,εβριζε αυτος αυτη να μη φωναζει αυτη,τα σκυλια ειχαν αποσυρθει απο την μπροστινη μερια,καποια φαση βλεπω να κυνηγανε ενα και να το πιανουν και να το πηγαινουν απο πισω,κτλ

Καποια φαση λοιπον ακουν ενα ξεμπαρκο "ποσα θες,γμτ το ....". Δεν ξερω σε τι αναφεροταν...

Λετε να τα πουλαει;Εννοουσε ποσα χρηματα θες;Εννοουσε ποσα κουταβια θες να σου αφησω;Δεν ξερω.

Ειχα βγαλει τον δικο μου βολτα και δεν μπορουσα να καταλαβω τι γινοταν.

Τωρα συνειδητοποιησα οτι αυτος ειχε ερθει αλλη μια φορα αργααα τη νυχτα και ειχε φτιαξει το χαλαρωμενο συρμα να μην πηδουν εξω.Ειχαν ξεσκιστει τα σκυλια να φωναζουν και βγηκαμε αρκετοι να δουμε τι συνεβη.

Γι' αυτο ειχα ξαναναφερει οτι καπου ειχα χασει τα κουταβια...Πλακα θα εχει να τα εμπορευεται!

ΙΙΙΙΙ! Παιδια πρεπει να τα πουλαει!Κατι πεταξε για "τζαμπα".Δεν μιλαει καλα ελληνικα και δεν πολυκαταλαβαινω.Φανταστειτε ποσο γκαριζει που καθομαι στο καθιστικο και την ακουω!!!Τι ωραια ε;Να ακουμε τα σκυλια,να ακουμε κι αυτη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Που ρε παιδιά, να 'ρθουμε κι εμείς;
Ναι ρε συ Ελένη. Μην ασχολείσαι ρε κοπέλλα μου και χαλιέσαι.
Πάρε το γομάρι σου και το κουτάβι και άντε για καφέ.
Παραγγείλτε και ερχόμαστε :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μα φρικαρα!Δεν το πιστευα!Η μαλακ.....νη,η αναισθητη,η....η.....η....!Εδω δεν παλευουμε να μη γινονται αυτα και μου λετε να χαλαρωσω;;;;:eek:

Κι εσεις πουλατε,ε;:cool:

Μπα...λεω να παμε θαλασσιτσα και μετα καφεδακι...
Να σου κρατησουμε ξαπλωστρα;Το καφεδακι,γλυκο;:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Γενικώς στην ζωή μου, έχω μια (από τις πολλές) θεωρία: σε κάτι που σε ενοχλεί και είναι και παράνομο, ή ασχολείσαι με τον σωστό τρόπο ή δεν ασχολείσαι καθόλου. Η λοιπόν, βάζεις δικηγόρο, μόνη σου ή συνεταιρικά και το λύνεις -κάποτε- όλο αυτό ή σταματάς να στενοχωριέσαι. Διαλέγεις και παίρνεις. Εκτός...αν είσαι άντρας δύο μέτρα και εκατό κιλά και το λέει η ψυχή σου....τότε έχεις πολλές επιλογές...

(Γλυκό με γάλα, εννοείται και δύο ξαπλώστρες, μία για μένα και μία για τα μαυράκια) :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δισταζω μονη μου ρε γμτ!!!!!:mad:Αν υπηρχαν κι αλλοι,πρωτη-πρωτη θα πηγαινα!:rolleyes:
Για πες το σεναριο των 2 μετρων και 100 κιλα!Ειναι ο αντρας μου!:D

Α,θες κι εσυ ξαπλωστρα...Για τα μαυρακια το ηξερα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Άμα κάνει φασαρία και την ακούτε μέχρι το σπίτι μπορείτε να φωνάξε την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας ή για όποιον τελοσπάντων θόρυβο. Θα πρέπει να υπάρχει τέτοιος νόμος στην Ελλάδα. Ο φίλος μπάτσος στη χαβΟΥΖΑ πάντως τους μπαγλαρώνει όλους έτσι και ξεπεράσουν τα 90 Ντεσιμπέλ αν θυμάμαι καλά. Δες τι γίνεται και με τα σκυλιά μπας και ησυχάσετε όλοι. Δεν είναι ανάγκη πάντως να ξέρει η γκιόσσα ποιος φώναξε την αστυνομία. Α ναι, επιτρέπεται να πουλάει σκυλιά?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Για να γινουν ολα αυτα,πρεπει να παω στην αστυνομια να κανω καταθεση και να παραπεμφθει η υποθεση στο δικαστηριο.Δε σε μπουζουριαζουν για απλη διαταραξη κοινης ησυχιας.Κανουν απλα συσταση.Και καλα την πρωτη φορα που τους καλω ερχονται.Ερχονται και τη δευτερη.Μετα δε θα ξαναερθουν προφασιζομενοι οτι το περιπολικο ειναι σε αλλη κληση.Για να συνεχισω πρεπει να κανω μηνυση.Εννοειται δεν επιτρεπεται να πουλαει σκυλια απο το νομο.Ποιος το αποδεικνυει;Επειδη ακουσα καποιες εκφρασεις και ειδα περιεργη κινηση;Κι αν παρεξηγησα;Παω για δυσφημιση,κτλ;Ειμαι ενα χρονο εδω και τον τυπο τον εχω δει 2-3 φορες.Μονη μου δεν τολμω να ξεκινησω τετοια βαβουρα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κατάλαβα, κοινώς μπουρδέλλο η κατάσταση... :( Πάω τώρα να πάρω τον μπάτσο φίλο τηλέφωνο να του κλαφτώ ώστε να τον ακούσω να μου λέει τα δικά του για όταν μπουζούριασε διάφορους διότι έχει μεγάλη πλάκα να λέει "And whatever they said, I threw them in jail!":D:D:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμ δεν έχει δικαιοδοσία! Αλλιώς είναι πολύ της τάξης και της ασφάλειας...:D:D:D:D:D Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλαφτώ ώστε την επόμενη φορά που η ΕΛΑΣ θα τρέξει στους Αμερικάνους να κλαφτεί "Αχ, βαχ, δεν έχουμε λεφτά, για ρίξτε καμιά υποτροφία να 'ρθουμε να μας εκπαιδεύσετε" να τους κάνουν καμιά δύσκολη ερωτησούλα από δω...:p:D:D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μμμμ...Για να σκεφτω.Θα κοιμομαστε σε ενα διαμερισμα:4,5 ατομα:D και 5 μεγαααλα σκυλια.Ουουου!Μια χαρα χωραμε!Φερτε κι αλλους!:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν