θα παω Κροατια ,οχι τωρα αλλα το φεβρουαριο ,ομως επειδη ειναι το παρθενικο μου ταξιδι για εξω δεν εχω ιδεα για τιποτα,πρεπει να αρχισω την οργανωση απο τωρα ,στην αρχη σκεφτηκα να παω μεσω Ιταλιας ,ομως τσεκαρα τις τιμες που παιζουν και ειναι πανακριβα συν οτι δεν εχει καθημερινα δρομολογια και ειναι σοβαρο μιας και η ημερα αναχωρησης θα αποφασιστει την ιδια στιγμη ,ετσι λοιπον αποφασισα να κανω ολοκληρο το ταξιδι οδικως ,λοιπον θελω τα φωτα σας ,οποιος ειναι απο εκεινα τα μερη οποιος εχει κανει ταξιδι που να εχει περασει απο εκει ,ας μου πει τη γνωμη του
θελω να μαθω
1)απο που πρεπει να περασω ,που θα βρω χαρτες, διαδρομη
2)θα εχω ενα σκυλο ,μπορει να ειμαι μονη μου ,δεν ξερω αν μια φιλη τελικα θα μπορεσει να ερθει ,ποσο ασφαλες ειναι ταξιδι για μια γυναικα ή δυο
3)τι χαρτια πρεπει να εχω για να μην εχω προβλημα στους ελεγχους
4)που εκει μπορω να βαλω βενζινη ,χυμα κανονικα οπως εδω σε οποιο βενζιναδικο ή μπορει να την πατησω και πρεπει να προσεξω κατι
5)υπαρχει κατι εκει που απαγορευεται και πρεπει να το προσεξω
6)ο καιρος εκει δημιουργει προβληματα στο οδικο δικτυο ,μιας και θα παω χειμωνιατικα
ή οτι αλλο που πρεπει να εχω το νου μου αλλα δεν το γνωριζω
θελω να μαθω
1)απο που πρεπει να περασω ,που θα βρω χαρτες, διαδρομη
2)θα εχω ενα σκυλο ,μπορει να ειμαι μονη μου ,δεν ξερω αν μια φιλη τελικα θα μπορεσει να ερθει ,ποσο ασφαλες ειναι ταξιδι για μια γυναικα ή δυο
3)τι χαρτια πρεπει να εχω για να μην εχω προβλημα στους ελεγχους
4)που εκει μπορω να βαλω βενζινη ,χυμα κανονικα οπως εδω σε οποιο βενζιναδικο ή μπορει να την πατησω και πρεπει να προσεξω κατι
5)υπαρχει κατι εκει που απαγορευεται και πρεπει να το προσεξω
6)ο καιρος εκει δημιουργει προβληματα στο οδικο δικτυο ,μιας και θα παω χειμωνιατικα
ή οτι αλλο που πρεπει να εχω το νου μου αλλα δεν το γνωριζω