σώστε τα μαλινουά...

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
με αφορμή το βιντεο που δημοσιευτηκε στην φατσομπούκια σελίδα του φόρουμ
που ανεφερετα σε αυτή την ταινία:
με λιγα λογια από το τρειλερ της ταινιας , μου μοιαζει ως ενα αμάλγαμα κάπταιν αμούρικα και ριν τιν τιν.
σε καποιες σκηνες χρησιμοποίησαν μαλινουά και σε άλλες , τις γλυκούλικες καποιο μαλι ημίαιμο-υποθέτω πως η σουβλερή φατσα των βελγων θεν θα ήταν το ίδιο ελκυστική και γουτσου για το κοινό.
.....
και καπως ετσι θα πάρουν και τα μαλινουά τον δρόμο που πήρε ο γπ(ριν τιν τιν και ενα καρο λοιπές σειρες), τα δαλματιας, τα κόλει (η λάσση μου γυρισε σπίτι...), τα ακίτα με τον χάτσικο κλπ
.....
Υ.Γ ενημερωτικά η μόδα ήδη εχει ξεκινήσει στην ακριτική Αλεξεδρουπολη. συχνα στις μαντρες εκτός πόλης βλεπεις μάλια να φερνουν σβουρες σαν ελικόπτερα πίσω από την περίφραξη, εχω ήδη εντοπίσει μια θηλυκια μάλι να αλωνίζει τους δρομους της πόλης ασυνόδευτη και πρόσφατα βρεθηκε και ενα ημιαιμο μάλι -παρατημένο κουτάβι(το οποίο υιοθετήθηκε μεσα σε κλασματα δευτερολέπτου.).

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Τα καινούργια ημίαιμα αδέσποτα που αρχίζουν να εμφανίζονται είναι μαλι-κάτι και ακίτα-κάτι.

• Like
Reactions: GRDANE and Lavernne

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
παιδια προσπαθώ να δω το ''Max'' αυτη τη στιγμή.
ειμαι στα πρωτα 30 λεπτα και ειναι σκετη φρικη.
το χειροτερο ειναι το κοινό στο οποίο απευθυνεται. ετοιμαστειτε να δειτε παιδακια να τραβανε τα σκυλια τους με το λουρι για να μη τους παρουν την αρχηγια της αγελης.:p

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
1:49 χαμένου χρόνου είναι η ταινία.
Οι σκύλοι ερμηνεύουν καλύτερα από τους ανθρώπους...
Έχει και κάτι ροτ ίδιο μέγεθος με τα μαλ...

• Like
Reactions: GRDANE

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
το σκυλί που παιζει τον μαξ στις γλυκουλικες σκηνες δεν ειναι μαλ.
μαλλον τα μαλινουά τους φαινονταν ασχημα.

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Τα αίσχη έχουν ξεκινήσει ήδη στην Αμερική, όπου μετά την πρεμιέρα της ταινίας, ΒΥΒς παρότρυναν τον κόσμο με το μοτό "Come and get your Max"...

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Την ειδα την ταινια με μια φιλη απο το 'murica και κλαψαμε με τους διαλογους...
Μια προχειρη ταινια με κλαμενες ερμηνειες, δεν υπηρχε και σεναριο οποτε δικαιολογημενα, που κοτσαρανε και εναν πιστο σκυλο, την αφιερωσαν και στους "ηρωες" πολεμου και ολα καλα. Τα αμερικλανακια να 'χουν να βλεπουν και να ζηταν κροκοδειλακια σε λιγο!

υ.γ. Η υποθεση της ταινια ουτε σε επιστημονικη φαντασια...

υ.γ.2 Οντως @ioanna a σε μερικες σκηνες[οχι απαραιτητα τρυφερες] εμενα μου φανηκε πως ηταν Γ.Π..

υ.γ.3 Στο 13:30 παραλιγο να πιαστει το αυτι του σκυλου με την πορτα...:confused:

• Like
Reactions: ISKENDER

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
βασικά πηραν εναν σκυλο με πολύ ''μαλακό'' προσωπο , το επεξεργαστηκαν κιολας και το γλυκαναν περισσοτερο
αυτος ειναι ο κυριος ηθοποιός σκυλος .σαν τι τον κόβετε;
εκτος και αν αρχισαν να βγαινουν και τα μαλια σε εργασιακή και ομορφη γραμμη.
εδω εχει τα γυρισματα και την εκπαιδευση του σκυλου
ειναι τοσο χαζουλα η ταινα που αισθανομαι ασχημα που της δινω τοσο πολύ χρονο!!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093