συμπεριφορα αλλων ιδιοκτητων και μη

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Ο μικρός παραείναι κοινωνικοποιημένος θα έλεγα,δε φοβάται καθόλου να πλησιάσει σκυλί ανεξαρτήτου μεγέθους.

σα παράδειγμα έχω την Τζέση μου που τόσα χρόνια προσπαθούσα μάταια να την καταφέρω να θέλει κάποιο σκυλί σε ακτίνα μικρότερη του 1μ χωρίς να φοβάται.
;)

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
εχω αντιμετωπισει παντως και κατασταση που του επιτεθηκε ενα θηλυκο ημιαιμο μεσαιου μεγεθους και δεν βοηθησα καθολου...τον αφησα ελευθερο και το δικο μου χειριστηκε το θεμα δειχνοντας υποταγη (ετσι καταλαβα) και εκει και σταματησε το θηλυκο......παντως εχει ερθει σε επαφη και με πιτ μπουλ και με ροτβαιλερ και με μολοσο (το λεω επειδη ειναι μεγαλοσωμα και δυνατα σκυλια , μην παρεξηγηθω) και απλα δεν του εδιναν σημασια (επειδη το δικο μου ηθελε να παιξει μαζι τους) η θα ανταποκρινοντουσαν...τοσο απλα...δεν υπαρχει λογος να ειμαστε προκατειλλημενοι και επιφυλακτικοι κυριως με σκυλια δεσποζομενα...

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Ναι αλλά εξαρτάται και πάλι, δίπλα μας ο γείτονας έχει ένα κόλει που μόλις δει τον δικό μας από το φράχτη, λυσάει, βγάζει δόντια και γρυλίζει σε φάση που νομίζεις οτι θα τον κατεδαφίσει. Το δικό μου που είναι κουτάβι ακόμα με τη μία έρχεται κάτω από τα πόδια μου και κρύβεται. Μιλώντας με τον γείτονα τελικά έμαθα οτι το σκυλί του γενικά έχει πρόβλημα με οτι σκύλο και αν δει. Επίσης μετά την επίθεση με τα σκυλιά εγώ έπαθα φοβία βλέπω αδέσποτο και αλλάζω πεζοδρόμιο από τα 10 μέτρα με ή χωρίς σκύλο. Μεγάλη ζημιά σας λέω:(.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog