σκυλοκαβγάς

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
1)Σύμφωνα με τον εκτροφέα δεν υπήρξε ποτέ περιστατικό μετάξι του πατέρα του Άδη και κανενός κουταβιού.
2) Τον πατέρα του Άδη τον έχω δει και σε ώρα εργασίας αλλά και ελεύθερο ανάμεσα σε κόσμο όποτε σίγουρα μπορώ να έχω καλύτερη άποψη από την Dr.Zhivago που αποκάλεσε ανισόρροπο το σκυλί χωρίς να το γνωρίζει.
Το συγκεκριμένο σκυλί είναι πολύ ισορροπημένο και πολύ καλό στην δουλεία του και το ζηλεύω (πάντα με την καλή έννοια)
3) Όσο για συμβουλές οι μόνοι θα μπορούσανε να δώσουνε στην Δέσποινα είναι ο εκτροφέας (που δεν μίλησε μαζί του) και ο εκπαιδευτής του.-
συμφωνα με τα λεγομενα του εκτροφεα κ κατωπιν δικης μου ερωτησης για την τρυπα κ το υδιμα που ειχε το κουταβι στο κεφαλι πληροφορηθηκα οτι ειχε δαγκωθει απο τον πατερα του ενω εκεινος ηταν στο κλουβι.
δεν αμφισβιτηθηκε ποτε η ικανοτητα του συγκεκριμενου σκυλου στην εργασια η ο χαρακτηρας του οπως κ πολυ σωστα ανεφερες οτι κινηται ανετα σε κοσμο κ ειναι πολυ κοινωνικος σκυλος.
εχω συμβουλευτει ηδη τον εκπαιδευτη μου κ ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.
λυπαμαι ομως που αυτο το ποστ εχει παρει αλλο δρομο χωρις λογο..

ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας κ τον χρονο σας.

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
συμφωνα με τα λεγομενα του εκτροφεα κ κατωπιν δικης μου ερωτησης για την τρυπα κ το υδιμα που ειχε το κουταβι στο κεφαλι πληροφορηθηκα οτι ειχε δαγκωθει απο τον πατερα του ενω εκεινος ηταν στο κλουβι.

Xθες το συζητάγαμε το συγκεκριμένο θέμα και μου είπε ότι ποτέ δεν υπήρξε ποτε περιστατικό.

δεν αμφισβιτηθηκε ποτε η ικανοτητα του συγκεκριμενου σκυλου στην εργασια η ο χαρακτηρας του οπως κ πολυ σωστα ανεφερες οτι κινηται ανετα σε κοσμο κ ειναι πολυ κοινωνικος σκυλος.
εχω συμβουλευτει ηδη τον εκπαιδευτη μου κ ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.
λυπαμαι ομως που αυτο το ποστ εχει παρει αλλο δρομο χωρις λογο..

Δέσποινα δεν αμφισβητήθηκε από εσένα αλλά από την Dr.Zhivago καθώς και γενικότερα η συγκεκριμένη εκτροφή.

ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας κ τον χρονο σας.
.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
το σιγουρο dimitris-b ειναι οτι ουτε εσυ αλλα ουτε κ εγω εχουμε λογω να πουμε ψεμματα.εσυ το συζητησες εχθες αλλα εγω πριν 2 χρονια.πιστεψε με δεν εχω κανενα λογω να δυσφημισω τα σκυλια κανενος κ ποσο μαλλον τον πατερα του σκυλου μου!
οσο κακο θα εκανα στον dreist αλλο τοσο κανω κ στον Αδη.

ευχαριστω κ παλι κ συγνωμη εαν δεν απαντησω σε αναλογο ποστ.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
3) Όσο για συμβουλές οι μόνοι θα μπορούσανε να δώσουνε στην Δέσποινα είναι ο εκτροφέας (που δεν μίλησε μαζί του) και ο εκπαιδευτής του.-
dimitris προφανώς η Δέσποινα έβαλε το θέμα με τον Αδη για να πούμε όλοι τις απόψεις μας..

Αν ήταν να πάρει γνώμη από τον εκτροφέα της θα το είχε κάνει ήδη που από ότι κατάλαβα δεν έχει σκοπό..

Αρα καλύτερα είναι να είμαστε αντικειμενικοί όλοι και να κοιτάμε το θέμα μακριά από προσωπικές και ίσως υποκειμενικές απόψεις.
Οσοι θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν βάση γνώσεων νομίζω ότι είναι ευπρόσδεκτοι..

Tο ποσο καλά κοινωνικοποιημένος ειναι ο Αδης αυτό είναι γεγονός, πράγμα που μπορούν να το αποδείξουν αρκετά άτομα από εδώ..
Το θέμα όμως είναι τώρα τι γίνεται..
Βοήθεια χρειάζεται και απόψεις και γνώσεις από άτομα που δεν είναι επηρεασμένα από τον κατά τα αλλα πολύ καλο χαρακτήρα του Αδη.

Last edited:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Έτσι είναι. Αν δεν ήθελε την άποψή μου η Δέσποινα δεν θα έγραφε για το πρόβλημά της εδώ.

Είναι εντελώς παράλογο να μην ψάχνουμε χαρακτήρες γονέων όταν παρουσιάζει ένας νεαρός σκύλος κάποιο πρόβλημα (ακόμη και αν είναι προσωρινό). Δεν μπορώ να κάνω τεστ χαρακτήρα σε κάθε σκύλο που αναφέρεται εδώ μέσα, μπορώ μόνο να απαντήσω ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ με βάση τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει.

Γεγονός είναι πως κάποια χαρακτήρηστικα που δεν έχουν να κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ με την κοινωνικοποίηση ή εκπαίδευση του σκύλου (οξυθυμίες), μεταφέρονται πολύ εύκολα στους απογόνους. Επιμένω πως σκύλος που δεν μπορεί να ενσωματωθεί σε αγέλη έχει πρόβλημα και με άλλες καταστάσεις (και ανθρώπινες αγέλες συχνά) και δεν πρέπει να ζευγαρώνει. Δεν είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ, απλά δεν είναι ΟΛΟΙ οι αρσενικοί σκύλο γραφτό να είναι καλοί γεννήτορες.

Τώρα, αν ο σκύλος είναι τελείως ισσοροποιημένος και με αυτοέλεγχο (και δεν πλήγωσε κουτάβι 3ων μηνών χωρίς λόγο) φυσικά και δεν ισχύουν αυτά που είπα για εκείνον. ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ απαντάμε πάντα.

Από την άλλη, θέλω να τονίσω πως δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε πολλά προβλήματα του χαρακτήρα επειδή είδαμε έναν εκπαιδευμένο σκύλο σε λουρί (ΟΣΕΣ φορές και να τον είδαμε) ή σε ελεγχόμενες καταστάσεις. Έχω εκπαιδεύσει πολλούς σκύλους με ΠΟΛΥ χειρότερο χαρακτήρα από τον πατέρα του Άδη (τον υποθετικά αρνητικό του χαρακτήρα έστω) και έμαθα στους ιδιοκτήτες πως να κρύβουν ΤΕΛΕΙΩΣ το πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτοί οι σκύλοι πρέπει να ζευγαρώσουν όμως.

Εγώ είχα έναν σκύλο με ΤΟΣΟ απαράδεχτο χαρακτήρα που αναγκάστηκα να τον θανατώσω. Σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ εκτός της οικογένειάς μου δεν κατάλαβε πως ο σκύλος έχει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα στον χαρακτήρα (γιατί μόνο οι δικοί μου τον είχαν δει ελεύθερο να αντιδράει επικίνδυνα). Κι εκείνος έχει ΠΟΛΛΟΥΣ μάρτυρες/φίλους που λένε πως είχε τον ΤΕΛΕΙΟ χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα δεν ήξεραν ΚΑΘΟΛΟΥ τον σκύλο μου, μόνο την ποιότητα της εκπαίδευσής του.

Θα βοηθούσε ο Δημήτρης να πειστώ πως η Δέσποινα άκουσε λάθος για τον πατέρα του Άδη, αν έβρισκε τον χρόνο να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έθεσα (για το πόσο καλά ξέρει τον σκύλο ακριβώς, πχ. αν τον έχει δει ελεύθερο με άγνωσους ανθρώπους και παιδιά ή έστω να παίζει με τα κουτάβια του). Είναι όμως παράξενα αρνητικός.

Εγώ δεν ξέρω τον εκτροφέα και δεν έχω λόγο να τον δυσφημώ. Το γεγονός όμως παραμένει πως όταν ένας σκύλος έχει πρόβλημα κοιτάμε ΚΑΙ τους γονείς. Δεν βλέπω να έχω κάνει κάτι αξιοπερίεργο (μάλλον η απαξίωση του Δημήτρη είναι το παράξενο εδώ).

Όσο για τον Άδη, ΟΣΟ φαινομενικά καλό χαρακτήρα να έχει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, αν συνεχίσει να επιτίθεται και να "θολώνει" με μικροσοπικές αφορμές, ούτε κι αυτός πρέπει να ζευγαρώσει.

Δεν πρέπει να ζευγαρώσει ποτέ μέχρι η Δέσποινα να είναι σίγουρη (σε 1-1,5 χρόνο) για την σταθερότητα των αντιδράσεών του, ακόμη και αν δίνει την εντύπωση σε άλλους πως έχει τον ΙΔΑΝΙΚΟ χαρακτήρα (γιατί απλούστατα δεν τον πέτυχαν ποτέ να "θολώνει").

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
να πω εγώ κ το άσχετό μου, ε; (το ότι θα ψάξεις, θα συμβουλευτείς κ θα κάνεις ό,τι θεωρείς ότι είναι καλύτερο για τον Άδη, το πιστεύω εξάλλου.)

Δέσποινα ο σκύλος σου είναι ένας κούκλος! :)

εύχομαι όλα να πάνε καλά από εδώ κ πέρα κ αυτό να ήταν μία δυσάρεστη, μεμονωμένη κ άτυχη στιγμή.

Είστε πολύ όμορφο παρεάκι :)

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Έτσι είναι. Αν δεν ήθελε την άποψή μου η Δέσποινα δεν θα έγραφε για το πρόβλημά της εδώ.

Είναι εντελώς παράλογο να μην ψάχνουμε χαρακτήρες γονέων όταν παρουσιάζει ένας νεαρός σκύλος κάποιο πρόβλημα (ακόμη και αν είναι προσωρινό). Δεν μπορώ να κάνω τεστ χαρακτήρα σε κάθε σκύλο που αναφέρεται εδώ μέσα, μπορώ μόνο να απαντήσω ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ με βάση τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει.

Είναι άλλο δίνω συμβουλές για ένα πρόβλημα και εάν θέλει ο ιδιοκτήτης της ακολουθεί και άλλο πιάνουμε και απαξιώνουμε ένα σκυλί και την δουλεία ενός επαγγελματία χωρίς να γνωρίζουμε τα γεγονότα από πρώτο χέρι

Γεγονός είναι πως κάποια χαρακτήρηστικα που δεν έχουν να κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ με την κοινωνικοποίηση ή εκπαίδευση του σκύλου (οξυθυμίες), μεταφέρονται πολύ εύκολα στους απογόνους. Επιμένω πως σκύλος που δεν μπορεί να ενσωματωθεί σε αγέλη έχει πρόβλημα και με άλλες καταστάσεις (και ανθρώπινες αγέλες συχνά) και δεν πρέπει να ζευγαρώνει. Δεν είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ, απλά δεν είναι ΟΛΟΙ οι αρσενικοί σκύλο γραφτό να είναι καλοί γεννήτορες.

Τώρα, αν ο σκύλος είναι τελείως ισσοροποιημένος και με αυτοέλεγχο (και δεν πλήγωσε κουτάβι 3ων μηνών χωρίς λόγο) φυσικά και δεν ισχύουν αυτά που είπα για εκείνον. ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ απαντάμε πάντα.

Από την άλλη, θέλω να τονίσω πως δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε πολλά προβλήματα του χαρακτήρα επειδή είδαμε έναν εκπαιδευμένο σκύλο σε λουρί (ΟΣΕΣ φορές και να τον είδαμε) ή σε ελεγχόμενες καταστάσεις. Έχω εκπαιδεύσει πολλούς σκύλους με ΠΟΛΥ χειρότερο χαρακτήρα από τον πατέρα του Άδη (τον υποθετικά αρνητικό του χαρακτήρα έστω) και έμαθα στους ιδιοκτήτες πως να κρύβουν ΤΕΛΕΙΩΣ το πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτοί οι σκύλοι πρέπει να ζευγαρώσουν όμως.

Εγώ είχα έναν σκύλο με ΤΟΣΟ απαράδεχτο χαρακτήρα που αναγκάστηκα να τον θανατώσω. Σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ εκτός της οικογένειάς μου δεν κατάλαβε πως ο σκύλος έχει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα στον χαρακτήρα (γιατί μόνο οι δικοί μου τον είχαν δει ελεύθερο να αντιδράει επικίνδυνα). Κι εκείνος έχει ΠΟΛΛΟΥΣ μάρτυρες/φίλους που λένε πως είχε τον ΤΕΛΕΙΟ χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα δεν ήξεραν ΚΑΘΟΛΟΥ τον σκύλο μου, μόνο την ποιότητα της εκπαίδευσής του.

Θα βοηθούσε ο Δημήτρης να πειστώ πως η Δέσποινα άκουσε λάθος για τον πατέρα του Άδη, αν έβρισκε τον χρόνο να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έθεσα (για το πόσο καλά ξέρει τον σκύλο ακριβώς, πχ. αν τον έχει δει ελεύθερο με άγνωσους ανθρώπους και παιδιά ή έστω να παίζει με τα κουτάβια του). Είναι όμως παράξενα αρνητικός.

Δεν έχεις καταλάβει.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα.
Αυτό που σου λέω σε τόσα μηνύματα είναι ότι με τον τρόπο σου κρίνεις ένα σκυλί που δεν γνωρίζεις ανίκανο για αναπαραγωγή και κατά συνέπεια και όλη την δουλεία του εκτροφέα άχρηστη.
Με λίγα λόγια τον δυσφημείς χωρείς να γνωρίζεις ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και τα σκυλιά του.
Όσο για της ερωτήσεις που κάνεις σου έχω απάντηση σε προηγούμενο μήνυμα.
Ο πατέρας του Άδη είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο σκυλί τόσο στην εργασία του όσο και ελεύθερο ανάμεσα σε κόσμο.

Εγώ δεν ξέρω τον εκτροφέα και δεν έχω λόγο να τον δυσφημώ.
Το κάνεις όμως
Το γεγονός όμως παραμένει πως όταν ένας σκύλος έχει πρόβλημα κοιτάμε ΚΑΙ τους γονείς. Δεν βλέπω να έχω κάνει κάτι αξιοπερίεργο (μάλλον η απαξίωση του Δημήτρη είναι το παράξενο εδώ).

Όσο για τον Άδη, ΟΣΟ φαινομενικά καλό χαρακτήρα να έχει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, αν συνεχίσει να επιτίθεται και να "θολώνει" με μικροσοπικές αφορμές, ούτε κι αυτός πρέπει να ζευγαρώσει.

Δεν πρέπει να ζευγαρώσει ποτέ μέχρι η Δέσποινα να είναι σίγουρη (σε 1-1,5 χρόνο) για την σταθερότητα των αντιδράσεών του, ακόμη και αν δίνει την εντύπωση σε άλλους πως έχει τον ΙΔΑΝΙΚΟ χαρακτήρα (γιατί απλούστατα δεν τον πέτυχαν ποτέ να "θολώνει").
.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα.

Γ' αυτό δεν με έχεις πείσει για τίποτα. Εκτός για το ότι έχεις άμεσο προσωπικό λόγο να υπεραστπίζεις τον εκτροφέα με τόσο πάθος.

Αν έχει δίκιο η Δέσποινα, ο εκτροφέας είναι υπόλογος. Αυτό λέω απλά.
Άρα, αν θεωρείς πως λέει ψέμματα, βάλε τα μ' εκείνη κι όχι μαζί μου.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τα εξωτερικά ελλατώματα ενός σκύλου όταν τον ζευγαρώνουμε.

Δημήτρη, αν η Δέσποινα είχε πει "Ο πατέρας του Άδη είχε γαλανά μάτια" κι εγώ της απαντούσα "κακώς τον ζευγάρωσε ο εκτροφέας", θα είχες πρόβλημα με την απάντησή μου, επειδή δεν τον έχω δει εγώ τον σκύλο προσωπικά;

Αν ο εκτροφέας δεν ανέχεται κριτική για το τι παράγει, θα πρέπει να κρατήσει ΟΛΑ τα κουτάβια του σπίτι και ούτε να πουλάει κανένα και ούτε να εκθέτει κανένα ενήλικο για κρίση.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και δεν πλήγωσε κουτάβι 3ων μηνών χωρίς λόγο) φυσικά και δεν ισχύουν αυτά που είπα για εκείνον. ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ απαντάμε πάντα.
Πολύ σημαντικό αυτό..
Κανεις δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα μέσα από μια οθόνη..
Αρα όλοι υποθέσεις κάνουμε..
για το πόσο καλά ξέρει τον σκύλο ακριβώς, πχ. αν τον έχει δει ελεύθερο με άγνωσους ανθρώπους και παιδιά ή έστω να παίζει με τα κουτάβια του). Είναι όμως παράξενα αρνητικός.
και επειδή έχω την αίσθηση ότι χάνεται το νόημα του topic θα ήθελα να μου απαντήσει ο Dimitris-b αν έχει δει τον Αδη, τον εχει δει όταν επιτίθεται, πως είναι με παιδιά και κόσμο, πως φέρεται γενικά και ποσες φορες τον έχει δει συνολικά στην ζωή του?

Επίσης το θέμα μας είναι εδώ ο εκτροφέας του Αδη η ο ίδιος ο Αδης?

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
θα ήθελα να μου απαντήσει ο Dimitris-b αν έχει δει τον Αδη, τον εχει δει όταν επιτίθεται, πως είναι με παιδιά και κόσμο, πως φέρεται γενικά και ποσες φορες τον έχει δει συνολικά στην ζωή του?

Τι μας νοιάζει; Υπάρχει πιθανότητα να τον ξέρει καλύτερα από την Δέσποινα;

Εγώ για τον πατέρα του ρωτάω (γιατί πιστεύω πως παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο) αν τον ξέρει κανείς καλά. Προς το παρών το μόνο που επώθηκε είναι πως κι εκείνος "θολώνει" κι θυμώνει υπερ του δέοντος...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eγώ πάλι είμαι περίεργη να μας απαντήσει..
Ποσες φορες τον έχει δει στην ζωή του για να είναι τόσο κατηγορηματικός σε όλα σε τόσα post..

Μάλλον έχει μπερδέψει το θέμα του topic..;)

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Και βέβαια δεν πρέπει ο εκτροφέας να ζευγαρώνει σκυλιά με εξωτερικά χαρίσματα μόνο, θυμάμαι ότι είχα μια μακράν συζήτηση με την εκτροφέα του Dante πάνω σ΄αυτό το θέμα...
Κι εκείνη μου είχε εξηγήσει πόσο μεγάλη σημασία δίνει και στα υπόλοιπα.
Η δε ιδιοκτήτρια του πατέρα του μου μίλησε μόνο για τον χαρακτήρα του Virgill και μου είπε συγκεκριμένα ότι είναι τόσο ήρεμο το σκυλί που πρώτη φορά τον παρουσίασε σε έκθεση η κόρη της που ήταν 6 ετών...Και άλλα πολλά, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του...
Και μου φαίνεται κι εμένα πολύ περίεργο να αντιδράει έτσι ο Άδης με τις θηλυκιές...να θολώνει δηλ., κάτι δεν μου κάθετα καλά που δεν εξηγείται μάλλον από το παρελθόν του...
Ο Dante που είναι κι αυτός στην εφηβεία το μόνο που κάνει με θηλυκιές είναι ν' αποφεύγει τις δαγκωματιές τους...
Μόνο με τ΄αρσενικά πάει και κορδώνεται και κάνει τον τσαμπουκά, αλλά δεν τον έχω αφήσει ποτέ να πλακωθεί κι έτσι δεν ξέρω τι θα γινόταν μετά...Έχω την εντύπωση ότι δοκιμάζει να δει που τον παίρνει και που όχι γιατί άμα κάποιο αρσενικό του απαντήσει με παιχνίδια λιώνει κι αυτός μετά!:p

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δέσποινα ο σκύλος σου είναι ένας κούκλος! :)

εύχομαι όλα να πάνε καλά από εδώ κ πέρα κ αυτό να ήταν μία δυσάρεστη, μεμονωμένη κ άτυχη στιγμή.

Είστε πολύ όμορφο παρεάκι :)

Συμφωνώ κι επ' αυξάνω!!!!

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
αν και αρνηθηκα σε προηγουμενα ποστ να απαντησω,ζητωντας συγνωμη για την αποχωριση μου...για να
ξεθολωσω λοιπον λιγο την υποθεση επειδη κατηγορουμαι οτι λεω ψεμματα ,πραγμα το οποιο σιχαινομαι...λεω το εξης:
γνωριζω τον εκτροφεα προσωπικα τουλαχιστον απο το 2005,αγορασα σκυλο του το 2007 κ δουλεψαμε μαζι τουλαχιστον 7-8μηνες.ξερω τα σκυλια του κ την δουλεια του κ δεν αμφισβητισα ποτε τιποτα γι αυτο αλλωστε πηρα κ σκυλο απο εκει κ κατευθυνω σ αυτον οσους θελουν εργασιακο γ.π η sch.

ο dimitris-b ειναι πελατης του εκτροφεα κ εχει εγγονο του dreist(πατερας του Αδη).
κ ειναι λοιπον ευλογο να θηγεται προσωπικα για την εκτροφη λογω της επιλογης του.
αυτο που δεν καταλαβαινω ομως dimitris-b ειναι γιατι γινεται αυτη η φτηνη μεταφορα των γραφομενων μου απο το forum στα αυτια του εκτροφεα κ δημιουργειται ασκοπες κατηγοριες εναντιον μου,δευτερον κατηγορουμαι να λεω ψεμματα για περιστατικο το οποιο ο ιδιος μου εχει πει κ τωρα το αρνηται,τριτον ας σταματησει να καθεται ως παρατηρητης μπροστα στον υπολογιστη κ ας παρει ενεργα θεση στο θεμα κ να μιλησει ο ιδιος για την εκτροφη του που επαναλαμβανω δεν αμφισβητισα ποτε!!!!κ τον προκαλω να με διαψευσει ενοπιων ολων για το περιστατικο.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
ο πατερας δεν ειχε καμια επαφη με τα κουταβια διοτι ειναι λιγο επιθετικος μαζι τους,δαγκωσε την μια αδελφη του Αδη ενω ηταν 3 μηνων περιπου κ τον πλησιασε ενω ηταν στο κλουβι του.
η μανα του ειναι πολυ καλη σκυλα κ σαν μανα,δεν εχει τασεις επιθετικοτητας καθολου.

επισης αυτη ηταν η μια κ μοναδικη απαντηση υστερα απο ερωτηση μελους κατα την οποια εδωσα στοιχεια για τον χαρακτηρα των γονιων του Αδη!
δεν καταλαβαινω λοιπον που ειναι ακριβως η δυσφημιση?
δεν ειπα κατι απ το μυαλο μου,σαφως κ δεν ειδα το συμβαν ειδα ομως την τρυπα κ το ιδυμα στο κεφαλι του μικρου.την εξηγηση δεν την φανταστηκα,απαντηση πηρα απ τον εκτροφεα...

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μάλλον το έχουμε εξαντλήσει το θέμα (και ξεφύγει μάλιστα αρκετά).
Ελπίζω να ήταν επικοδομητικό για κάποιους.

Δέσποινα, συνέχισε την καλή δουλειά!
Είστε όντως υπέροχο "ζευγάρι" με τον Άδη. Μου θυμίζετε τον εαυτό μου με το πρώτο μου εργασιακό σκύλο πριν 15 χρόνια... αυτός να δεις "κοτσάνες" που έκανε στην εφηβεία!!!! Κι όμως κατέληξε ονειρεμένος σκύλος (από τους καλύτερους που έχω δει μέχρι σήμερα στην δουλειά). Και φυσικά με μεγάλη αυτοσυγκράτηση σε ΟΛΕΣ τις καταστάσεις (ακόμη και στην μάχη, έβλεπες πως τα είχε 400% ). Άκρως κυριαρχικός (άστα να πάνε) αλλά παρ' όλ' αυτά υπέροχος με όλα τα κουτάβια του (που ήταν ανεξεραίτως "σκατόπαιδα" και ΠΙΡΑΝΧΑΣ μαζί του!!!).

Φαντάσου πως έπρεπε να ήταν νηστικός όταν πηγαίναμε να τα επισκευτούμε (σε ΆΛΛΗ γειτονιά -όχι μόνο σε άλλη αγέλη) γιατί αλλιώς πάντα έκανε εμετό για να τα ταίσει...

Όλ' αυτά βέβαια σε ώριμες ηλικίες (μικρός ήταν για πολλές "κλωτσιές"! :p ).

Μακάρι ωριμάζοντας κι ο Άδης να ισορροπίσει ορμονικά και να σκέφτεσαι αυτό το θρεντ και να γελάς!

Last edited:

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Μάλλον το έχουμε εξαντλήσει το θέμα (και ξεφύγει μάλιστα αρκετά).
Ελπίζω να ήταν επικοδομητικό για κάποιους.

Δέσποινα, συνέχισε την καλή δουλειά!
Είστε όντως υπέροχο "ζευγάρι" με τον Άδη. Μου θυμίζετε τον εαυτό μου με το πρώτο μου εργασιακό σκύλο πριν 15 χρόνια... αυτός να δεις "κοτσάνες" που έκανε στην εφηβεία!!!! Κι όμως κατέληξε ονειρεμένος σκύλος (από τους καλύτερους που έχω δει μέχρι σήμερα στην δουλειά). Και φυσικά με μεγάλη αυτοσυγκράτηση σε ΟΛΕΣ τις καταστάσεις (ακόμη και στην μάχη, έβλεπες πως τα είχε 400% ). Άκρως κυριαρχικός (άστα να πάνε) αλλά παρ' όλ' αυτά υπέροχος με όλα τα κουτάβια του (που ήταν ανεξεραίτως "σκατόπαιδα" και ΠΙΡΑΝΧΑΣ μαζί του!!!).

Φαντάσου πως έπρεπε να ήταν νηστικός όταν πηγαίναμε να τα επισκευτούμε (σε ΆΛΛΗ γειτονιά -όχι μόνο σε άλλη αγέλη) γιατί αλλιώς πάντα έκανε εμετό για να τα ταίσει...

Όλ' αυτά βέβαια σε ώριμες ηλικίες (μικρός ήταν για πολλές "κλωτσιές"! :p ).

Μακάρι ωριμάζοντας κι ο Άδης να ισορροπίσει ορμονικά και να σκέφτεσαι αυτό το θρεντ και να γελάς!
σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου κ τα καλα σου λογια!:)για οτιδηποτε νεοτερο θα σας ενημερωσω!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog