ε...εμενα με ξεχασανε....δεν με βγαλανε...
ο ροκυ εκανε το πουλακι κι εγω τραβουσα φωτο..και ξεχασαμε να βγουμε...
Ρε Στέλιο λες τα σκυλιά μου να παίρνουν κόκα χαχαχα όχι πέρα από την πλάκα και τα δύο είναι ένα καλό παράδειγμα προς όλους για το πόσο παρεξηγημένη είναι η φυλή αλλά και πόσο υπερβολικοί είναι αυτοί που γραφούν διάφορα του τύπου '' για τα μπουλντόκ είναι άθλος ο γύρος του τετραγώνου ή ότι είναι σκυλιά του καναπέ’’ , εντάξει δεν είναι και λαγωνίκα αλλά έναν περίπατο με αρκετή άσκηση τους είναι παιχνιδάκι .........Ποοο ρε φιλε ο Αδαμ εχει τεζαρει τελειως...τ'ανασκελα ειναι...
Παντως μπραβο στα Bulldog και ετρεξαν και ακολουθουσαν και δεν κουραστηκαν καθολου...
χαχαχαχα την άλλη φορά εσύ θα είσαι το κύριο θέμα της φωτογράφησης αχαχαχαχαε...εμενα με ξεχασανε....δεν με βγαλανε...
καλά γαμάτος ο τύπος χαχααχαχακυρια μου σας ειπα ο σκυλος ειναι αριστα εκπαιδευμενος..οποτε..δεν τροει σαπιο κρεας...
Τι?...αποφασισατε να κλεψετε και εμεναΜπράβο Μπράβο!!!! Είδαμε άργα ότο τελικά έγινε η συνάντηση κρίμα που το χάσαμε άντε με το καλό η επόμενη και να μαζευτούμε περισσοτεροι.
Νομίζω ότι δεν θα κλέψουμε μόνο τον Αδαμ....
Τι?...αποφασισατε να κλεψετε και εμεναμαζι με τον Αδαμ?
χαχαχαχ το σκεφτικέ καλα !!! καλήτερα να έχεισ τον TAZ απο τα Looney tunes παρα αυτα τα 2 τέρατα χχαχαχαχαχα
Είναι μίκρη για να θέλει να σε κλέψει άλλα σίγουρα θα ζητήσει και ένα μπουλντοκάκι.....