σκυλοβολτες στην θεσ/νικη

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
να σας πω εμεις που δεν εχουμε σκυλακια στηνθεσσαλονικη αλλα στο χωριο μας θελετε σε καμια βολτα να δουμε τα μικρουλια σας???:D:D:p:p

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Φτανουμε με τον Γιωργο στο σκυλοπαρκο...απο διαφορετικες κατευθυνσεις ο καθενας...εγω βρισκομουν πρωτη φορα εκει...!Με το που παταμε το ποδι μας μεσα στο σκυλοπαρκο και κλεινοντας την μεγαλη καγκελοπορτα...ακολουθει σκηνικο...

Μ#@:%σμενη Γιαγια: Νεαρεεεεε,νεαρεεεε λεω (τον Γιωργο φωναζε)...

...Γιωργος και εγω γυρναμε να δουμε τι φωναζει ετσι...

Γιωργος : Οριστε...

Μ#@:%σμενη Γιαγια: Τον σκυλο ξερεις να το βγαλεις βολτα τα σκατα του ομως δεν τα μαζεψες...

Γιωργος : φωναζοντας,"ειστε σιγουρη οτι ειναι του σκυλου μου"?

...εγω απο μεσα μου λεω,η μ@#%κο ειναι η γιαγια και μας δουλευει η ο Γιωργος εκανε μαλακια χαχαχα...

Μ#@:%σμενη Γιαγια: Ναι δικα σου ειναι αφου ερχομουν απο πισω!

Γιωργος : Μα ο δικος μου δεν αφοδευσε πουθενα...αν τα εκανε καποιος αλλος δεν φταιω εγω...

Μ#@:%σμενη Γιαγια: Ε πως αφου σε ειδα...

Στελιος : Αντε γιαγια,αντε γιαγια κανε μας την χαρη και πανε σπιτι σου ωρα για υπνο μην αρχισω τα γα@#%σταυριδια...

Η σκεψη μου πιο πανω σχετικα με το αν η γιαγια ειναι ηλιθια η αν ο Γιωργος εκανε οντως μαλακια επιβεβαιωνετε περιτρανα οτι τελικα η γιαγια ειναι για δεσιμο αφου μολις μπηκαμε πιο μεσα στο παρκο και ακουγοντας ολοι εκει οι ιδιοκτητες το επικοδομητικο διαλογο μας με την γιαγια μας πλησιαζει ενας απο τους ιδιοκτητες και μας ρωταει ποια ηταν αυτη και γιατι φωναζαμε!Ο Γιωργος εχοντας παει και αλλες φορες στο σκυλοπαρκο και εχοντας πετυχει και αλλη φορα αυτην την γιαγια εξηγησε...!Ο κυριος καταλαβε και αυτος για ποια γιαγια μιλουσαμε και κουνησε το κεφαλι του σαν να ελεγε "βρε δε ταμ τιριριμ"!!!

:D:D:D

Η ολη φαση ηταν για γελια βασικα...γιατι δεν μπορεις να δωσεις και πολυ σημασια σε αυτους τους ανθρωπους...ωστοσο αναρωτιεμαι, και αυτο παει στο τοπικ που ανοιξε η Σαρα σχετικα με την παιδεια, τι παιδεια εχει περασει αυτη η γιαγια στα εγγονια που πιθανον θα εχει!Οχι μονο σε κυνοφιλικο επιπεδο αλλα γενικα...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μιλανε αυτοι οι ανθρωποι...με ποιο δικαιωμα πας και φωναζεις το παιδι η οποιοδηποτε την στιγμη που δεν συνεβη κατι?Που πας να φωναξεις?Μη εχοντας δικιο!Και που ξερεις αν ο αλλος δεν ειναι τρελος και αρχισετε μπουνιδακια...

Εχει χαζεψει ο κοσμος...

Last edited:

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
μετα τις γιορτες αν κανονισετε κατι και με βολευει και με τα μαθηματα εγω παντως θα ερθω να κοινωνικοποιησω (ζουληξω:D:D) τα κουταβια σας!!!

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)
ασε ρε στελιο ....σου λεω ειναι γνωστη αυτη..αλλα μια φορα ενας κυριος την εκανε καλα..παλι φωναζα αυτη γιατι ο κυριος ειχε τον σκυλο ελευθερο..και παει και του λεει..καλα..γιατι τον εχεις ελευθερο αν κανει κακακια του οπου ναναι??απανταει αυτος...εκανε πριν και τα μαζαψα...ξαναλεει αυτη..και αν επιτεθει σε κανα παιδακι..απανταει αυτος..ειναι τελεια εκπαιδευμενος και δεν υπαρχει καμια περιπτωσει να κανει κατι τετοιο...ξαναλεει αυτη...και αν ορμηξει τωρα και με δαγκωσει??....και απανταει αυτος..με πολυ γλυκο τροπο(και δεν κανω πλακα)και λεει..κυρια μου σας ειπα ο σκυλος ειναι αριστα εκπαιδευμενος..οποτε..δεν τροει σαπιο κρεας...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Παναγια μου...:paja1::paja1::paja1:

fotis_bri

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2009
37
0
Θεσσαλονίκη
Ποοο ρε φιλε ο Αδαμ εχει τεζαρει τελειως...τ'ανασκελα ειναι...

Παντως μπραβο στα Bulldog και ετρεξαν και ακολουθουσαν και δεν κουραστηκαν καθολου...
Ρε Στέλιο λες τα σκυλιά μου να παίρνουν κόκα χαχαχα :cool: :D :eek:όχι πέρα από την πλάκα και τα δύο είναι ένα καλό παράδειγμα προς όλους για το πόσο παρεξηγημένη είναι η φυλή αλλά και πόσο υπερβολικοί είναι αυτοί που γραφούν διάφορα του τύπου '' για τα μπουλντόκ είναι άθλος ο γύρος του τετραγώνου ή ότι είναι σκυλιά του καναπέ’’ , εντάξει δεν είναι και λαγωνίκα αλλά έναν περίπατο με αρκετή άσκηση τους είναι παιχνιδάκι .........
που λες Στέλιο ο αρσενικός είχε πολλά νεύρα και έκανε τον μάγκα στο πάρκο αλλά μόλις πήραμε σπίτι η θηλύκια των έκανε με τα κρεμμυδάκια όταν αυτός τόλμησε να μυρίσει το μπολ της, φαίνεται του τα είχε μαζεμένα που της έκανε σκηνές στο πάρκο και της χάλασε τα κόνε με το γκομενάκι το χασκι χαχαχαχαχαχαχα

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Μπράβο Μπράβο!!!! Είδαμε άργα ότο τελικά έγινε η συνάντηση κρίμα που το χάσαμε άντε με το καλό η επόμενη και να μαζευτούμε περισσοτεροι.
Νομίζω ότι δεν θα κλέψουμε μόνο τον Αδαμ....:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μπράβο Μπράβο!!!! Είδαμε άργα ότο τελικά έγινε η συνάντηση κρίμα που το χάσαμε άντε με το καλό η επόμενη και να μαζευτούμε περισσοτεροι.
Νομίζω ότι δεν θα κλέψουμε μόνο τον Αδαμ....:)
Τι?...αποφασισατε να κλεψετε και εμενα
μαζι με τον Αδαμ?

fotis_bri

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2009
37
0
Θεσσαλονίκη
:D:D:D
Είναι μίκρη για να θέλει να σε κλέψει άλλα σίγουρα θα ζητήσει και ένα μπουλντοκάκι.....
χαχαχαχ το σκεφτικέ καλα !!! καλήτερα να έχεισ τον TAZ απο τα Looney tunes παρα αυτα τα 2 τέρατα χχαχαχαχαχα

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Εχτές γνωρίσαμε ένα ροτ και ενα λυκο μεγάλα άλλα πολύ ήμερα ε λοιπον τη μικρή μου την έκαναν γλυφιτζούρι και μετά ήθελε να τα πάρουμε όλα σπίτι μας:)
Καλη χρόνια!!!!!
Το 2010 να εχουμε υγεία και πολλές συναντήσεις:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εμας ειναι μικρα και τρελα...δεν νομιζω να πειραζει...

Γαυγιζει ο Αδαμ μεσα στο αυτι του Ροκυ και ο Ροκυ τον γραφει κανονικα...:paja1::paja1::paja1:

Να τωρα που σου μιλαω τελειωσε η 15κιλη συσκευασια και μεχρι να ανοιξω την αλλη την εχει βρει καινουργιο μασουλητιρι...