σκυλοβολτες στην θεσ/νικη

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)
Καλημερα σε ολους!με βαση το θεμα του st3lios για την κοινονικοποιηση του αδαμ εγινε μια αρχη για συναντηση των μελων του φορουμ στην θεσ.νικη..οι ιδεες του εχουν πεσει μεχρι τωρα ειναι στο αλσος της πολυχνης και στο σκυλοπαρκο κατω στην νεα παραλια..και στον ποταμο(ετσι λεγετε η περιοχη)στην επανωμη..(διπλα στο interni)λεμε για μια νεα συναντηση!οποτε δωστε ιδεες(για το μερος) ελπιζω ν αυπαρχει διαθεση και να μαζευτουν πολλα σκυλουνια αλλα και ιδιοκτητες!!

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
ναι μερη υπαρχουν να ειναι περιφραγμενα για να τα ξαμολησουμε να τρεξουν!!πιστευω πως απο βδομαδα ειναι πιο βολικα εσεις τι λετε?θελετε να το κανονισουμε για την αλλη τριτη29 νομιζω ειναι κατα τις 5 το απογευμα??που βολευει και τους μικρους μελοντικους σκυλοφιλους να τρεξουν και να παιξουν με τα σκυλακια?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Επειδη ειναι τετοιες οι μερες που τρεχουμε για ψωνια:D σε συγγενεις ετοιμασιες κτλ κτλ αφηστε τη ανοιχτη την συναντηση!

Αν και δεν εχω κανενα προβλημα εγω τουλαχιστον θα μπορεσω να απαντησω σιγουρα κατα Κυριακη μερια!

Αλλα μαλλον κατι θα κανω για βρισκομαι απικο στην συναντηση!:cool::D

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Οποτε κανονισετε και εγω μεσα ειμαι..εχω νεαρα σκυλια που θελω να κοινωνικοποιησω...Δεν ειμαι τοσο υπερ το ..
Περιφραγμενο χωρο και αμολαω..αλλα στο περπατιμα με λουρι ...Υπαρχει πολυ ωραια διαδρομη στην Ηρακλεια παραλια που φτανει σχεδον στην Καλλικρατεια και ειναι ησυχα τετοια εποχη και στην Πυλαια μετα το τουνελ πηγαινοντας για Δυτικη πλευρα της Θεσ/νικης υπαρχει μια πολυ ωραια διαδρομη στο δασος..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Οποτε κανονισετε και εγω μεσα ειμαι..εχω νεαρα σκυλια που θελω να κοινωνικοποιησω...Δεν ειμαι τοσο υπερ το ..
Περιφραγμενο χωρο και αμολαω..αλλα στο περπατιμα με λουρι ...Υπαρχει πολυ ωραια διαδρομη στην Ηρακλεια παραλια που φτανει σχεδον στην Καλλικρατεια και ειναι ησυχα τετοια εποχη και στην Πυλαια μετα το τουνελ πηγαινοντας για Δυτικη πλευρα της Θεσ/νικης υπαρχει μια πολυ ωραια διαδρομη στο δασος..
Α μαλιστα!Εσυ παιρνεις τα βουνα βλεπω:rolleyes:!Το καλυτερο πραγμα!

Εμεις ομως ειμαστε κουταβακια ακομα!:D
Μετα χαρας να σας συντροφεουμε σε διαδρομη στο βουνο αργοτερα!

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
τι θα λεγατε να συνδιασουμε βολτα με λουρακι(στο πλακοστροτο της παραλιας(νεα παραλια θεσ/νικης)..με παιχνιδια σε παρκο (για οσους εχουν παιδια)..και εκτονωση των σκυλιων στο σκυλοπαρκο που εχει και παγκακια για να κατσουμε και νερακι για τα σκυλια και ειναι και περιφραγμενο για να μην το σκασει κανενα..

πιστευω οτι για αρχη ειναι καλο το μερος!!γιατι μπορουμε να τα συνδιασουμε ολα..και μετα κανονιζουμε και το βουνο μας σε κανα χιονακι..τι λετε??

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
george εισαι σιγουρος για σκυλοπαρκο διπλα στο ιντερνι?

Γιατι νομιζα πως σκυλοπαρκο στην παραλια εχει μονο εκει διπλα στα γηπεδακια μπασκετ. Εκεινο το μικρο.
(εγω σε αυτο εχω παει αρκετουτσικες φορες)

Διπλα στο ιντερνι δεν ηξερα οτι εχει και φαινεται ετσι οπως το λες να ειναι πολυ μεγαλυτερο. Μηπως δεν ειναι αποκλειστικά για σκύλους?

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
george εισαι σιγουρος για σκυλοπαρκο διπλα στο ιντερνι?

Γιατι νομιζα πως σκυλοπαρκο στην παραλια εχει μονο εκει διπλα στα γηπεδακια μπασκετ. Εκεινο το μικρο.
(εγω σε αυτο εχω παει αρκετουτσικες φορες)

Διπλα στο ιντερνι δεν ηξερα οτι εχει και φαινεται ετσι οπως το λες να ειναι πολυ μεγαλυτερο. Μηπως δεν ειναι αποκλειστικά για σκύλους?
αν λες εκεινο το μικρουλι γεματο κακακια...οχι δεν ειναι αυτο..ειναι ενα τεραστιο..κατα95%παν μονο ατομα με σκυλακια...και το αλλο 5%ειναι περαστικοι που θελουν να κοψουν δρομο..πιστευω πως..το καναν σκυλοπαρκο με πολυ τσαμπουκα και πολυ καυγα...γιαυτο παν μονο σκυλακια..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Eγώ προτείνω
1η συνάντηση στο σειχ σου Δευτέρα 2812
5 το απόγευμα τι λέτε;:)
Ααα εσυ θελεις να μας παραπλανησεις!:p:p:p

Τι θα κανουμε βρε 5.00 στο Σειχ Σου?Νυχτωνει 5.00!Για δες εξω!

:D

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Eγώ προτείνω
1η συνάντηση στο σειχ σου Δευτέρα 2812
5 το απόγευμα τι λέτε;:)
Εσας όχι άλλα τον Αδαμ αν θα τον δεί η μικρή μου θα μου πει μαμα να το παρουμε σπίτι μας ε και πως να τις χαλάσω το χατήρι:D:D
Στην παραλία θεσσαλινίκης;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Λοιπον ως επιλογες εχουμε:

• [highlight]Σκυλοπαρκο στην παραλια[/highlight]
  • [highlight]Σειχ Σου[/highlight]
  • [highlight]Επανωμη[/highlight]
  • [highlight]Αλσος Πολιχνης[/highlight]

Το καλο ειναι οτι εχουμε πιασει...

Ανατολικα (Επανωμη)
Δυτικα (Αλσος Πολιχνης)
Βορεια (Σειχ Σου)
Νοτια (Σκυλοπαρκο Παραλιας)

...ολη την Θεσσαλονικη!:D

Ας καθιερωσουμε αυτες τις περιοχες για συναντησεις λοιπον!Τι λετε?

Καλο θα ηταν τις συναντησεις να τις κανουμε πρωινες η μεσημεριανες ωρες μιας που τωρα τον χειμωνα νυχτωνει νωρις και οσο να πεις δεν θα ευχαριστιομαστε και πολυ μεσα στα σκοταδια!

Γιατι δεν το κανουμε την ιδια μερα και ωρα που το καναμε αυτην την φορα?Την Κυριακη στις 12.00 στο Σκυλοπαρκο της Παραλιας?

Ε φανταστικοι συμφορουμιτες μου?

Last edited: