σκυλακι με ωτιτιδα δεν δεχεται θεραπεια

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
συμφωνω απολυτα με το foibo ομως
να προσθεσω:εγω ανησυχω με σενα ,θα το παω μαλακα ,βρε παιδι μου εχει προβλημα ο σκυλος και εσυ καθεσε και δικαιολογεις τα αδικαιολογητα ? τι παει να πει δεν θελει το γιατρο ? τι παει να πει δεν καθετε για τις σταγονες ? λες εδω και καιρο ξυνει το αυτακι του αλλα εσυ δεν καταλαβες τιποτα ,μετα λες εδω και ενα μηνα εχει καφε υγρο αλλα δεν θελει το γιατρο ,δεν μπορεις να καθαρισεις το αυτακι του και να βαλεις φαρμακο ?παμε με τα καλα μας ? θα τραβηξω τα μαλλια μου να μακρυνουν και αλλο,βουτα το σκυλο και στο γιατρο θελει δεν θελει οπως λεει η mareco κεφαλοκλειδωμα φιμωτρο κλπ φοβασε το σκυλο σου ? φοβατε ο γιατρος? γινεται επικυνδυνος ? για ολα υπαρχουν λυσεις ,αρκει να το θελεις και εσυ δεν μου φαινεσε και τοσο ζεστη ,α μαλακα το πηγα
Έτσι ακριβώς!!!

και κατι αλλο ασχετο αλλα σχετικο ,εγω εμπιστευομαι παντα τα σκυλια μου ,αν καποιος δεν τους αρεσει εχουν λογο που δεν τους αρεσει
Καλά αυτό εξαρτάται.... πχ αν ο σκύλος είναι κακομαθημένος ή φοβικός, δεν ισχύει. (εγώ ας πούμε θα έπρεπε να κλειστώ σε μοναστήρι αν λάμβανα υπόψη τις απόψεις του Γκογκόλ για τους γύρω μου.....) ;)

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Και εμείς είχαμε θέμα ωτίτιδας όταν ήταν περίπου 4 μηνών. Όταν της έκανε ο γιατρός ωτοσκόπηση (το λέω σωστά?) καθόταν πολύ ήσυχη, και ακόμα και σήμερα, και μετά της έβαλε και υγρό και αυτή πάντα ήσυχη οπότε λέω και εγώ μια χαρά θα τα καταφέρω και εγώ αφού κάθετε καλά.
Εμ έτσι νόμιζα, πάμε σπίτι και με το που πάω να βάλω τις σταγόνες σιγά μην καθότανε, η γυναίκα μου είναι και λίγο φοβητσιάρα οπότε δεν είχα και δεύτερο άτομο να την κρατάει.
Το πάλευα κάνα μισάωρο μέχρι που αγανάκτησα, γιατί έβλεπα ότι την παίδευε και το αυτί, της πατάω κάτι φωνές και παιδιά έκατσε ήσυχα και αυτή και η σύζυγος :).
Απλός δεν κατάφερα να βάζω σταγόνες άλλα να εκτοξεύω το υγρό, και μετά απο 5-6 λεπτά την κρέμα.
Το μόνο πρόβλημα ότι ακόμα και σήμερα που κάνουμε τον καθαρισμό με υγρό και γάζα είναι ότι με το που θα το μυρίσει απο μακριά θα αρχίσει να την κάνει προς τα έξω και πρέπει να την δελεάσω μα κάνα παιχνίδι μέχρι να έρθει και να κάτσει.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Αρχικό μήνυμα απο Krina
και κατι αλλο ασχετο αλλα σχετικο ,εγω εμπιστευομαι παντα τα σκυλια μου ,αν καποιος δεν τους αρεσει εχουν λογο που δεν τους αρεσει

Καλά αυτό εξαρτάται.... πχ αν ο σκύλος είναι κακομαθημένος ή φοβικός, δεν ισχύει. (εγώ ας πούμε θα έπρεπε να κλειστώ σε μοναστήρι αν λάμβανα υπόψη τις απόψεις του Γκογκόλ για τους γύρω μου.....) ;)
συμφωνω απολυτα για ειχα ειπα και το παρακατω

βεβαια στη δικια σου περιπτωση ειναι αλλιως ,λες δεν αφηνει κανεναν αρα ο σκυλακος δεν φταιει, εσεις εχετε κανει καποια βλακεια ειτε τωρα ειτε στο παρελθον και τον εχετε φοβησει ,για αυτο κοιτα πως θα κανεις διορθωτικη στη βλακεια που εχει τρομαξει το σκυλακο σου γιατι αν ο μη γενοιτο συμβει κατι σοβαροτερο στο μελλον θα τραβας εσυ μετα τα μαλλια σου και ο καημενος θα υποφερει αβοηθητος
το λαθος μου ηταν που δεν ανεφερα την περιπτωση να μην εχει κανει βλακεια ο ιδιοκτητης και ο σκυλος να ειναι απλα φοβικος ,ε και παλι βλακεια του ιδιοκτητη που δεν δουλεψε τη φοβια αυτη για να μπορει να χειριστει καταστασεις ,και για να προλαβω καποιους που θα πουν "δεν ηξερε,δεν ειχε εμπειρα κλπ",θα πω και τα παιδια μας οταν τα γενναμε δεν γνωριζουμε δεν ειμαστε εμπειροι γονεις ,αλλα επειδη αγαπαμε και νοιαζομαστε μαθαινουμε και χειριζομαστε εκτος περιπτωσεων ανευθυνοτητας που μετα οι καταστασεις φευγουν εκτος ελεγχου

foxy+lea

Member
19 Αυγούστου 2010
8
0
δεν ειμαι τοσο κακη μαμα Krina.. :( το ξερω οτι τον εχω μαλλον λιγο κακομαθημενο, αλλα τι να κανω, ειναι το πρωτο μου σκυλακι..τον βρηκα οταν ηταν ενος μηνos, καποιοι αναισθητοι τον ειχαν παρατησει διπλα απο κατι καδους (ευτυχως για μενα, που βρηκα το αγορακι μου δηλαδη)
παντως σημερα θα τον παω στον κτηνιατρο, θα κανω την καρδια μου πετρα, θα τον ζορισω, εστω και αν χρεαιστει κεφαλοκλειδωμα οπως ειπατε :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν σε είπε κακή η Krina... απλά πολλές φορές τα έχουμε κακομαθημένα τα καμάρια μας με αποτέλεσμα να είμαστε ελαστικοί και όταν χρειάζεται να μας κάνουν ότι θέλουν! Και όταν τίθεται θέμα υγείας δεν πρέπει να χωράει συναισθηματισμός για θεραπεία που πρέπει να γίνει:) Τα λέω σε σένα να τα ακούω και εγώ μην σκας....;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.883
20.262
Να σας πω κάτι off topic να γελάσετε και λίγο...
Τα σκυλιά μου και τα δύο, όταν μπαίνουν για μπάνιο στην μπανιέρα, παραμένουν κάγκελο μέχρι να τα βγάλω. Παίρινουν εντολή "ακούνητοι γιατί σας έφαγα" και that's it... Στην αρχή από την τρομάρα τους και μετά από συνήθεια πια. Ο μεγάλος δεν τινάζεται καν αν δεν του "πω". Στην μικρή το τίναγμα το δουλεύω ακόμα. Ψες το βράδυ, την έβαλα στην μπανιέρα γιατί ήθελα να της κάνω ένα σούπερ θεραπευτικό μπανιάρισμα. Το πλάνο ήταν να παραμείνει με το σαμπουάν πάνω της μετά από μασάζ για κανά 10λεπτο. Δεν ξέρω πόσοι μπορείτε να το πετύχετε αυτό. Η πλάκα ήταν, ότι έπιασα το τηλέφωνο και μετά κανά 20λεπτο βλέπω το φως του μπάνιου ανοιχτό και μου 'ρχεται η φλασιά... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ξέχασα την Δάφνη... Είχε παραμείνει το καημένο όλη αυτή την ώρα, με την σαπουνάδα πάνω της και τα πόδια πνιγμένα στο νερό μέχρι πάνω, γιατί είχα βουλώσει την μπανιέρα για να μαζέψει το νερό επίτηδες. Ακούνητη-αμίλητη-αγέλαστη (αυτό μου έλειπε δηλαδή, να ήταν και χαρούμενη). Μετά που τινάχτηκε στην κρεβατοκάμαρα, είπα να μην την μαλώσω :)

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
χαχα!
Και εμεις ολο με αυτες τις θεραπειες ειμαστε... Καθε φορα την αφηνω με σαμπουναδες γυρο στα δεκα λεπτα..
Το αστειο της υποθεσης ειναι πως λιγο πριν τελειωσει ο χρονο αρχιζει να της αρεσει μαλλον γιατι ετσι οπως καθεται.... κοιμαται...
Κλεινει τα ματια της και γερνει σιγα σιγα το κεφαλι...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Παίρινουν εντολή "ακούνητοι γιατί σας έφαγα" και that's it... Στην αρχή από την τρομάρα τους και μετά από συνήθεια πια.
Τα έχεις τρομοκρατήσει τα κακόμοιρα !!!
Σε φαντάζομαι μ' αυτό το ύφος ... :D:paja1:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.883
20.262
Η φωνή μου είναι ψιθυριστή. Ο τόνος είναι που κάνει την διαφορά ;) Πάντως τρομοκρατημένα δεν είναι :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Εγώ το κρεμάω με μανταλάκια από το μπαλκόνι,εξου και τα σηκωμένα αυτιά,όταν του έβαζα σταγόνες 4 μηνών και όταν τον έκανα μπάνιο!
Δόξα τώ θεό από τότε δεν ξαναχρειάστηκαν ούτε οι σταγόνες γιατί δεν είχε ωτίτιδα ξανα ούτε μπάνιο τον εχω ξανακάνει!Ότι έκανε το καλοκαίρι στην θάλασσα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.301
Μέλη
20.062
Νεότερο μέλος
Hroula