εαν θα τον εχεις σε παρκο πχ περιορισμενο η σε κρεητ, σκεψου η ψαξε το θεμα κολαρου γιατι απο οσο εχω πληροφορηθει, εχουν κατα καιρους πνηγει σκυλακια ετσι αδικα....
αν κ δεν ειμαι η πιο σχετικη, θα σου ελεγα να δεις τι θα κανεις με το θεμα τουαλετας. Και εαν εισαι του προγραμματισμου, εχε ενα πλανακι με το πως θα περνας τη μερα μαζι του. εγω αυτο που εκανα ηταν να φανταζομαι (μεχρι να την εχω) διαφορες καταστασεις κ να σκεφτομαι πως να αντιδρασω. Το εμαθα απο ενα φιλο μου αυτο, βασικα με θεμα την οδηγηση μηχανης αλλα ειδα οτι πιανει κ εδω. Οχι οτι ολα λειτρουργουν βασει προγραμματος, αλλα εμενα με βοηθησε.
Τελος, πανες να παρεις εαν θα χρησιμοποιησεις, δεν ξερω. Η εφημεριδες. Εχει ενα φαρμακειο καλου κακου, σφουγγαριστρα ετοιμη ανα πασα στιγμη με καθαριστικο που να ειναι φιλικο για κατοικιδια(υπαρχει στα σουπερ, μυριζει ωραια και ειναι κοκκινου χρωματος ...). και βεβαιως δες τι θα κανεις με τα εξωπαρασιτα. Επισης εχε τηλ οπως απο πετ σοπ, κτηνιατρους, κληνικη, ταξι για σκυλους. Ειμαι βλαμμενη, το ξερω .
Α! και κατι για το ζαχαρο σου. θα παθεις οβερ ντοουζ με μαθηματικη ακριβεια,οπως ολοι μας.
με το καλοοοοοοοοοοοοοο!!!!μουτς!
Υγ: ξεχασα βασικο! κανε το σπιτι ασφαλες για σκυλο. κοιτα τα καλωδια, πριζες(υπαρχουν προστατευτικα να βαλεις) σε τραπεζια σαλονιου πχ πραγματα οπως κερια ποτ πουρι που αν τα φαει το νινι δεν θα ειναι καλο, κρυψε τροφες που βλαπτουν το σκυλι, καθαρισε το φιλτρο του αρδουδισιον και εχε λιχουδιτσες!το πιο βασικο!χιχι!'