σε αλλα χερια...!!!

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Κατα καιρους ειχα ζωα τουλαχιστο 2 αγορασμενα (και μπορει να υπαρχει και τριτο αυτης της κατηγοριας τωρα), και 3 εκτροφης μου που κορυφαιοι σπεσιαλιστες θεωρησαν καλο να μου συστησουν να τα "τρεξω εξω". Δεν συνεβη, κυριως επειδη ποτε δεν με ενδιεφερε τοσο το εκθεσιακο "παιχνιδι" (με ενδιαφερει η εκτροφη και μονο τελικα) και οι συνθηκες δουλειας δεν το επετρεπαν, ωστε εβρισκα δικαιολογια.. Παντως σε αλλα χερια σκυλι της γραμμης μου πηγε αριστα εξω.Και χωρις πολιτικη απο πισω. Μονο επιμονη.

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
για να κανει καποιος σωστη εκτροφη Baskal πρεπει "καποιοι ειδικοί"
του ειδους να στο αναγνωρίζουν και να σε ανταμείβουν για τον κοπο σου
(πιστευω καταλαβενεις) και ετσι περνεις κουραγιο για μια καλύτερη συνεχεία!

(μιλω γενικα οχι προσωπικα ετσι?)

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Συμφωνω.

Τελευταια αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι το οτι χανονται εργασιακα ταλεντα αναμεσα στα σκυλια μου. Και δεν βρισκω λυση...
Τα σοου τα βαριεμαι-αλλα συμμετεχω οταν σεβομαι τον κριτη μεχρι να επιβεβαιωσω καλα την αισθηση που μου δινει ο καθε σκυλος που θελω να χρησιμοποιησω. Αποκλειεται να τρεξω παντως να κανω τσαμπιον σκυλο πια.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
διόρθωση

στο πρώτο δεν ήξερα

στο δεύτερο ήξερα και εκτίμησα αλλά υπήρξε πρόβλημα

πάντως στα άλλα χέρια τα πάει περίφημα :D

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
κι εγω πιστευω οτι το αγορι μου θα πηγαινε καλυτερα σε ξενα χερια...αλλα τον αγαπω και δεν μπορω να τον αποχωριστω..ισως οταν μεγαλωσει λιγο ακομα να μιλησω με κανα handler για εξω :oops:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εγώ πάντα αναζητώ καλύτερο σκύλο για μένα και όχι καλύτερο ιδιοκτήτη για τον σκύλο μου ... ΕΚΤΟΣ κι αν δεν κάνει για έκθεση Η είναι τεράστιο ταλέντο στην εργασία 2 τέτοιες περιπτώσεις μου έχουν τύχει ώς τώρα ... τώρα δεν ξέρω τί λετε εσείς με τους παγκόσμιους πρωταθλητές που αδικούνται στον ΟΚΑ και ΚΟΕ ... :roll: :roll: :D :lol:

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Συμφωνω denis, η κουβεντα αυτη ειναι λιγο διχως νοημα. Προσωπικα ημουν σε επιγνωση σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις και προτιμησα να ζησω μαζι τους και οχι να τα τρεχουν αλλοι.Ποιος μιλησε για αδικια ; Ολα πρωταθλητες ειναι (Ψωροκωσταινης). :lol: :lol:

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
ΣΈΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΑΥΡΟ ,ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΟΣ! ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (JUNIOR) KAI ΠΕΣΑΝΕ ΣΑΓΟΝΙΑ..... :shock:

ROTTIE: Θερμή παράκληση να μην γράφεις με κεφαλαία.

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
denis said:
Εγώ πάντα αναζητώ καλύτερο σκύλο για μένα και όχι καλύτερο ιδιοκτήτη για τον σκύλο μου ... ΕΚΤΟΣ κι αν δεν κάνει για έκθεση Η είναι τεράστιο ταλέντο στην εργασία 2 τέτοιες περιπτώσεις μου έχουν τύχει ώς τώρα ... τώρα δεν ξέρω τί λετε εσείς με τους παγκόσμιους πρωταθλητές που αδικούνται στον ΟΚΑ και ΚΟΕ ... :roll: :roll: :D :lol:

Με φώναξε κανεις :?:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
:lol: :lol: :lol: :lol: ](*,)

Εσύ δεν αδικείσαι ... είπαμε ... 3-4 καλά είναι ... :lol: :lol:

Τώρα τί WDS τί ΠΙΠΕΕ ... :mrgreen:

Πρέπει να τον δώσεις σε μένα να τον αναδείξω ...
Με σένα χαντακώνεται το σκυλί ... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: ](*,)

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
αυτο ειναι και δικια μου απορια..νομιζω ομως οτι οταν ο αλλος ειναι επαγγελματιας ε ολο και κανα κολπο παραπανω θα ξερει σε στησιμο η κινηση

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Denis

Πρέπει να τον δώσεις σε μένα να τον αναδείξω ...

Mεγάλο λάθος .... σε rott ΔΕΝ γίνεται να αποδώσει...

Αποφάσισε τι θέλεις και πες μου τελικά :?

Είσαι πολύ ανισόρροπος :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: