σαρ-πει φρανκενσταιν!!!! οχι αλλα πειραματα απο ''κτηνιατρους''..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αν όλοι τονίζαμε συνέχεια όπου αναφερόμαστε τις διαφορές μετάξι "εκτροφέων" "κουταβέμπορων" και "pet shop" τότε ίσως κάτι να άλλαζε και οι υποψήφιοι κάτοχοι να γινόντουσαν πιο απαιτητικοί πιο πονηρεμένοι!!!
Υπάρχει αυτό:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=370
Και είναι sticky.

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
οχι, κτηνιατρους!!! που δεν κανουν την επεβαση αλλα σου λενε οτι πρεπει να κανει ο σκυλος και πρεπει να πας στον ταδε... ειναι κριμα αλλα το εχω δει... :eek:
Ειναι συνηθισμενη πρακτικη...συμβαινει και στους ανθρωπογιατρους!!!
Οι κτηνιατροι θα αποτελουσαν εξαιρεση ??

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
οχι, κτηνιατρους!!! που δεν κανουν την επεβαση αλλα σου λενε οτι πρεπει να κανει ο σκυλος και πρεπει να πας στον ταδε... ειναι κριμα αλλα το εχω δει... :eek:
και που το βλεπεις το παραξενο ???

ενας ανθρωπος σου λεει οτι δεν ξερει να κανει την εγχειριση και σε στέλνει σε καποιον που ξερει

κριμα θα ηταν να κανει την εγχείρηση ενω δεν θα ειχε γνωση

αλλο το αν ειναι αναγκαια και αλλο να σε στέλνει σε γνώστη

μη τα ισοπεδώνουμε ολα

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
και που το βλεπεις το παραξενο ???

ενας ανθρωπος σου λεει οτι δεν ξερει να κανει την εγχειριση και σε στέλνει σε καποιον που ξερει

κριμα θα ηταν να κανει την εγχείρηση ενω δεν θα ειχε γνωση

αλλο το αν ειναι αναγκαια και αλλο να σε στέλνει σε γνώστη

μη τα ισοπεδώνουμε ολα Σήμερα 08:56

Ενας κτηνιατρος που σε παραπεμπει στον ειδικο-εξειδικευμενο,
αναγνωριζοντας τα ορια του και προσπαθωντας να παρεχει την καλυτερη δυνατη περιθαλψη στο σκυλο σου,ειναι ενας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ κτηνιατρος. Οταν ομως αυτο το κανει εναντι προσυμφωνημενης αμοιβης με τον ειδικο,τοτε μου δινει καθε δικαιωμα να αμφισβητησω τα κινητρα του και τις αρχες του.
Κατι αλλο που για εμενα θα ειχε σημασια ειναι,ποιος θετει τη διαγνωση?
Ο γενικος κτηνιατρος η ο εξειδικευμενος? η κατα περιπτωση? η αναλογα την ταριφα?

Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
Υπάρχει αυτό:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=370
Και είναι sticky.
Ωραίο είναι αυτό άλλα κάποιος που όπως λέω που σκέφτεται παρορμητικά και θα βρει το θέμα με μια απλή αναζήτηση σε κάποια μηχανή με την λέξη σαρ-πει δεν θα δει παράλληλα και το ωραίο σου Link θα δει την ερώτηση “Κάποιοι εκτροφείς εννοείς?” θα βγάλει ένα συμπέρασμα και τελείωσε!!! Ποιο θα είναι αυτό?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Φίλε Pal κοίτα πόσα post έχω ... να είσαι σίγουρος ότι πολλά είναι άχρηστα αλλά πολλά είναι και ουσιαστικά ... άν κάποιος δεί λοιπόν το "κάποιοι εκτροφείς εννοείς" με αναζήτηση στο google και βγάλει και συμπέρασμα :rolleyes: ... πρόβλημά του ... αλλά μεγάλο πρόβλημα :D

Ο τόσο παρορμητικά σκεφτόμενος (δηλαδή βλάκας να το πώ κόσμια :)) δεν σώνεται φίλε μου ούτε γράμμα να του στείλεις ...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κάποιος που διαβάζει αποσπασματικά χωρίς εστω το απο πάνω και το απο κάτω post ότι και να κάνεις θα τα καταλάβει λάθος!;)

Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
Φίλε Pal κοίτα πόσα post έχω ... να είσαι σίγουρος ότι πολλά είναι άχρηστα αλλά πολλά είναι και ουσιαστικά ... άν κάποιος δεί λοιπόν το "κάποιοι εκτροφείς εννοείς" με αναζήτηση στο google και βγάλει και συμπέρασμα :rolleyes: ... πρόβλημά του ... αλλά μεγάλο πρόβλημα :D
Σίγουρα δεν έχεις γράψει όλα αυτά και έχεις γίνει εχπερ στο τυφλό σύστημα για να περάσει η ώρα σου εγώ λέω ότι από τη στιγμή που είναι ανοιχτό το φόρουμ και προσπαθεί να βγάλει κάτι κάλο από όλα αυτά που γράφονται πρέπει να μην είναι δεδομένο ότι αυτός που διαβάζει ξέρει είδη τι γίνεται!

Κάποιος που διαβάζει αποσπασματικά χωρίς εστω το απο πάνω και το απο κάτω post ότι και να κάνεις θα τα καταλάβει λάθος!;)
Μέχρι τώρα οι περισσότεροι πρώτα παθαίνουν και μετά μαθαίνουν, μετά αρχίζουν να το ψάχνουν μήπως όμως μπορούμε να τους προβληματίσουμε από την αρχή οταν γενικεύονται τέτοιες λεπτομέρειες μήπως για τον “αρχάριο” είναι αδιέξοδο και στα πρώτα βήματα αναζήτησης σκέφτεται «ωχ μια από τα ίδια είναι και αυτοί οι εκτροφείς»?

Τελικά το φόρουμ απευθύνεται σε νέους που αρχίζουν να μαθαίνουν ή σε είδη γνωστές και απλά είναι ανοιχτό?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κάτσε βρε Pal!Στο forum γίνονται συζητήσεις!Σε αυτή την συζήτηση αναφέρθηκε κάτι και ζητήθηκε διευκρινίση αν αναφέρεται σε εκτροφείς ή κάτι άλλο...Δηλαδή πως αλλιώς μπορεί να γίνει;:confused:

Θεωρώ ότι είναι ένα forum που μπορεί να σταθεί ο πιο αρχάριος μέχρι ο πλέον έμπειρος στα κυνοφιλικά!
Για τους αρχάριους, υπάρχουν θέματα που αναφέρονται στο πως να επιλέξεις σωστό εκτροφέα, εκπαιδευτή, κτηνίατρο, πανσιόν, θέματα εκπαίδευσης, διατροφής, τα πάντα κια φυσικά υπάρχουν πολύ εξειδικευμένα θέματα που συζητάνε κάποιοι και οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούμε και μαθαίνουμε!

Αλλά δεν γίνεται να αποκλειστεί ας πούμε η λέξη "εκτροφέας" από κάθε συζήτηση μην τυχόν και κάποιος δεν διαβάσει όλο το θέμα ή κάποια άλλα θέματα και βγάλει εσφαλμένα συμπεράσματα!:rolleyes:

Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
Όσα ποστ έχω δει σε όλες τι φίλες οπoυ αναφέρεται ένα πρόβλημα της φυλής η κάτι ανήθικο το πρόβλημα συνοδεύεται από την λέξη “εκτροφείς” ας γράφονται π.χ. "κουταβέμποροι που κρύβονται πίσω από εκτροφεία" ή “γέννες με μόνο κριτήριο το χρήμα” είναι κρίμα για ορισμένους που κάνουν μια καλή προσπάθεια ειδικά σε φυλές που αν πάρεις τον ΚΟΕ θα σου δώσει από 1 μέχρι 3 τηλέφωνα!!!

Εγώ για το φόρουμ το ίδιο είδα και γράφτηκα μετά μπερδεύτηκα λίγο όμως είμαι καινούργιος και ακόμα δεν ξέρω αρκετά... πάντως νομίζω ότι βγήκα λίγο off topic απλά έτυχε και το έγραψα στον Denis γιατί το έχω παρατηρήσει ότι γίνεται και το είδα μπροστά μου την ώρα που διάβαζα το συγκεκριμένο ποστ!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μα πρακτικά τί άλλο μπορεί να γίνει ? Να γράφω "δεν εννοώ τίποτα κακό αλλά εκτροφείς είναι αυτοί - κτηνίατροι - ή groomer ?? " :D

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
να σας επαναφερω λοιπον λιγο..
προσπαθησα να δω τι μπορει να γινει με το σαρ-πει της βιτρινας κ τελικα ακρη δεν βγαινει.μιλησα με κτηνιατρους κ μου παν πως δεν μπορω μνα τον κατηγορησω ουτε εγω ουτε κ κανεις αλλος, γιατι μπορει να ισχιριστει χιλιους δυο ασχετους λογους για τους οποιους εκανε την ..''πλαστικη'' στο σκυλο.να κατηγορησει δε κτηνιατρος αλλο κτηνιατρο δεν παιζει, ειναι αντιδεοντολογικο.
εκτος αυτου, μολις το θεμα επερνε διαστασεις απλα το κουταβι τυχαια θα ''εξαφανιζοταν''.οποτε το αφησα ως εχει, μπας κ τουλαχιστον βρεθει κανενας πονοψυχος κ το σωσει(αγορασει)..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog