σαρ-πει φρανκενσταιν!!!! οχι αλλα πειραματα απο ''κτηνιατρους''..

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
αναρωτιεμαι, γιατι μερικοι ''κτηνιατροι'' δεν παραδεχονται οτι υπαρχουν κ καποια θεματα κτηνιατρικα (εστω) που δεν γνωριζουν...
αναρωτιεμαι γιατι δεν ζητανε ποτε βοηθεια κ δευτερη γνωμη απο εναν πιο εμπειρο...
κ τελος γιατι γινονται κτηνιατροι αν οχι απο αγαπη πρως τα ζωα....
σημερα κανοντας βολτα με το ποδηλατο, περασα κ απο ενα γνωστο καταστημα με ζωα (αλυσιδα πετ σοπ, αν μπορω την λεω κιολας την επωνιμια) κ αυτο που ειδα δεν το χω ξαναδει ποτε μου..
πραγματικα εχουν δει πολλα τα ματια μου σε οτι αφορα εγχειρησεις σαρ-πει για ''διορθωση ορασης'', αλλα αυτο πρωτη φορα το χω δει..
εχουν λοιπον ενα σαρ-πει στην βιτρινα 4-5 μηνων περιπου, κοντοτριχο αλλα πια δεν μιαζει ουτε με σαρ-πει ουτε με σκυλο...μονο με φρανκενσταιν...
ο ''τυπος'' που δουλειει εκει ως κτηνιατρος αποφασισε να κανει ολικο λιφτινγκ στον σκυλο (καλα αυτο το εχουμε ξαναδει..) αλλα δεν μπορειται να φανταστειτε το αποτελεσμα...κ εχουν κ το θρασσος να το βαζουν στην βιτρινα κ να το πουλανε..
τα ματια φυσικα ουδεμια βελτιωση δεν εχουν παρα μονο χειροτερα γιναν γιατι απο το πολυ ''τραβηγμα'' το υποτιθεμενο εντροπιο που θα πιστευε οτι ειχε το κουταβι τωρα εγινε εκτρωπιο, κ αν ειδα καλα νομιζω ειχε κ chery eye (πραγματικα δεν αντεχα να το βλεπω).
το κουταβι λοιπον ειναι κομμενο κ ραμμενο παντου στο κεφαλι μεχρι πισω το σβερκο! κ οι ουλες ειναι κατι παραπανω απο εμφανεις κ εχουν ηδη κλεισει, που παει να πει οτι το κουταβι θα μεινει για παντα ετσι..
εχει κανει λοιπον ο μ....ας μια τομη στο δερμα απο το κρανιο μεχρι το σβερκο κ αφεραισε κ εραψε εκει το δερμα, αλλη μια τομη στη μεση του προσωπου πανω απο τα φρυδια οπου μαζευωνται οι ζαρες κ εχει φτιαξει μονος του κ εχει αφησει μονο μια.. κ τελος εχει κοψει εχει αφεραισει κ εχει ξαναραψει ολη την περιοχη γυρω κ κατω απο τα ματια μεχρι το σαγονι κ τα προγουλια...
τα ματια του κοντευουν να πεταχτουν εξω..
κ αναρωτιεμαι, ειναι περηφανος για το πειραμα του?
πενευεται για τις γνωσεις του?
πρωτινει τετοιες λυσεις κ σε αλλα σκυλια?
αναρωτιθηκαι τι θα γινει οταν το κρανιο του σκυλου αρχιζει να μεγαλωνει κι αλλο(γιατι μεχρι δυο ετων αυτο θα συνεχιζει να μεγαλωνει)τι θα γινει με το δερμα που το περιβαλει κ τωρα ειναι τσιτα?
εχει υποψην του πως γινονται οι εγχειρησεις για εντροπιο κ σε ποια ηλικια?
βασικα ξερει να ξεχωριζει το εντροπιο ή ειναι απο αυτους που συνδεει το σαρ-πει με το χειρουργικο τραπεζι?
κ τελος αλλα πιο σημαντικο, πιστευει οτι αυτο το σκυλακι θα πουληθει ετσι οπως το κατιντησε, ή θα καταληξει κ αυτο πειραματοζωο?
ντροπη!το ονομα του θα θελα να μαθω..τιποτα αλλο..

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το ονομα δεν το ξερω,αλλα το επαγγελμα το ξερω "κανει τον Γιατρο" ελεγε ο παππους μου, αλλα ειναι χασαπης.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι μάλλον την εγχείριση την έκανε ενώνοντας και το χειρουργικό τραπέζι..

Ναι είναι πες η ματαιοδοξία του ανθρωπου που δεν έγινε αυτό που ήθελε (π.χ. καρδιολογος) και είπε καλιο αυτό παρα τίποτα..?
Πήρε νύχτα σε κάποια Ρουμανια το πτυχίο..?
Είναι τρελός..?
Ολα πιθανά και όλα απίθανα..
Το σίγουρο είναι πως το μαγαζί είναι για φτύσιμο και τίποτα άλλο..
και ο γιατρός..
για ένα δικό του ολικό μαζί με το μυαλό lifting..:mad::mad:

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
...και τέλος , πόσο το πουλάνε τώρα που είναι "new and improved"? :rolleyes:
τι να σου πω..δεν ξερω..ηταν κλειστο το μαγαζακι...
πλακα θα χει να το δινει καμια 600σαρα..το συνηθιζουν.
τοσα εδινε κ ο διπλανος τους ενα σχεδον ενηλικο πιτ μπουλωειδες (το πουλαγαν για σταφορσαιερ), κ οταν ρωτησα ''μα καλα το δινεται τοσα λεφτα, οταν μπορεις να παρεις με τοσα ενα κοταβι 2 μηνων?'', ξερεις τι μου παν? -''μα μην το βλεπεις ετσι..κουταβι ειναι πολυ μικρο, ειναι η ρατσα του τετοια, θα γινει αυτο..θηριο οταν μεγαλωσει!''
doctor πραγματικα ειμαι περιεργη, τετοια περιστατικα δεν πρεπει να δηλωνωνται στον κτηνιατρικο συλλογο?ειμαι υπερβολικη?

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
doctor πραγματικα ειμαι περιεργη, τετοια περιστατικα δεν πρεπει να δηλωνωνται στον κτηνιατρικο συλλογο?ειμαι υπερβολικη?
Αν και όσο είμαι dj , άλλο τόσο είμαι και doctor...θα σου πω πως υπερβολική δεν ξέρω αν είσαι , δε ξέρω το περιστατικό , δεν έχω δεί το σκύλο.

Όσο για καταγγελία στον κτηνιατρικό σύλλογο με ένα τηλέφωνο ίσως μπορείς να λύσεις την απορία σου αν μπορεί να γίνει και με πιο αιτιολογικό.

Μια 2η απορία μου είναι γιατί ένα pet-shop να μπεί στον κόπο να κάνει ένα τέτοιο χειρουργείο?

Λες να το έκανε ο γιατρός για εξάσκηση?

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
Αν και όσο είμαι dj , άλλο τόσο είμαι και doctor...θα σου πω πως υπερβολική δεν ξέρω αν είσαι , δε ξέρω το περιστατικό , δεν έχω δεί το σκύλο.

Μια 2η απορία μου είναι γιατί ένα pet-shop να μπεί στον κόπο να κάνει ένα τέτοιο χειρουργείο?
ε, τοτε τι μας ψαρωνεις?:D:p
α, αυτοι για να το πουλησουν κ τσιουαουα στο φτιαχνουν!λιγο κοψε ραψε ηθελε ακομη..
μπορει να το φερε πισω κανενας πελατης, να του παν θα το εγχειρησουν κ τελικα να μην εμειναν ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα κ το σκυλι να μεινε εκει για μεταπωληση...πολλα περνανε απο το μυαλο μου:(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ρε μηπως φαγωθηκε το σκυλι πουθενα και για αυτο και τα ραματα..?

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
ρε μηπως φαγωθηκε το σκυλι πουθενα και για αυτο και τα ραματα..?
εσυ εχεις επηρεαστει απο αλλα topic μου φενεται:D:D
ολικο λιφτινγκ του εκανε παιδι μου!παμε να το δεις!
ρε τωρα που το λες..μηπως δεσποινα περασες απο κει με τον αδη?:p

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
εσυ εχεις επηρεαστει απο αλλα topic μου φενεται:D:D
ολικο λιφτινγκ του εκανε παιδι μου!παμε να το δεις!
ρε τωρα που το λες..μηπως δεσποινα περασες απο κει με τον αδη?:p
ο Αδης μετα τη Νεδα σταματησε να τρωει κινεζικο...:D

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
ο Αδης μετα τη Νεδα σταματησε να τρωει κινεζικο...:D
μετα τη σοκο εννοεις!:p
τη νεδα θα την αφηνα του επεφτε''βαρια''!:D:D
πλακα πλακα τωρα , να σοβαρευτουμε.τι μπορει να γινει με αυτο?κ τι θα γινει το κουταβι?θα παει για πειραματα κ αυτο?
εγω το κατειγγειλα σε καποιο site αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσουν να ασχοληθουν..

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Πιστεύω πως εκτέλεσε τον σκοπό του (ως πείραμα/εξάσκηση του κτηνιάτρου). Αν δεν πουληθεί σύντομα, ο ίδιος κτηνίατρος μάλλον θα του κάνει ευθανασία.

Με τον κτηνιατρικό σύλλογο μίλησες; Με τον ίδιο τον κτηνίατρο;

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Πιστεύω πως εκτέλεσε τον σκοπό του (ως πείραμα/εξάσκηση του κτηνιάτρου). Αν δεν πουληθεί σύντομα, ο ίδιος κτηνίατρος μάλλον θα του κάνει ευθανασία.

Με τον κτηνιατρικό σύλλογο μίλησες; Με τον ίδιο τον κτηνίατρο;
συμφωνω.

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
οχι δεν μιλησα με τον ιδιο, ουτε ξερω κ ποιος ειναι. δουλευα εκει ενα χρονο κ με ξερουν δεν θελω να φανω. θα δω πως θα το κανω. το θεμα ειναι να βρεθει μια λυση κ για το σκυλακι.
φωτο πρεπει να βγαλω οταν θα χει κλεισει το μαγαζι...θα παω με την πρωτη ευκαιρια κ θα σας στειλω.να σας δωσω στοιχεια να πατε να το δειτε?με πμ

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Eγω τωρα ειδα το post και εχω να πω οτι εχω ακουσει παρα πολλα αναλογα. Γνωστος γιατρος ειπε σε ενα φιλο με σαρ πει οτι πρεπει να του αφαιρεσει το sculp...για να φυγει η ζαρα(7 μηνων αρσενικό κουταβι)... οχι οτι το σκυλι ειχε εντροπιο αλλα για να βλεπει καλυτερα... του ελεγα θα μεγαλωσει και θα ερθει αλλα εκεινος μου ελεγε μα ειναι γιατρος ξερει τι κανει... τον επεισα να παει και σε αλλον... Ο αλλος τον ειδε ετσι ακουσε αυτα περι sculp και του ειπε ααααα θελεις οπως επεμβαση... του εκανε επεμβαση για εντροπιο(1200 ευρω) και τωρα το σκυλι που μεγαλωσε κανει ελκος στα ματια... γιατι? .... αυτο το εχω δει με παρα παρα πολλα σαρ πέι... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΡ ΠΕΙ ΕΝΤΡΟΠΙΟ ή Να το πω αλλιως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΡ ΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ..

PS: ξερω βεβαια οτι καποιοι περνουν μιζα απο συγκεκριμενους κτηνιατρους οταν τους στελνουν για επεμβαση εντροπιου... η ταριφα ειναι 200 ευρω...

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
οχι, κτηνιατρους!!! που δεν κανουν την επεβαση αλλα σου λενε οτι πρεπει να κανει ο σκυλος και πρεπει να πας στον ταδε... ειναι κριμα αλλα το εχω δει... :eek:

Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
Κάποιοι εκτροφείς εννοείς ?
Η λέξη "εκτροφείς" είναι λίγο γενική και σε όσα θέματα έχω προλάβει να δω δεν έχω ακούσει τίποτα καλό για κανένα!!! Εγώ από όσα ξέρω νομίζω ότι υπάρχουν "εκτροφείς" και "κουταβέμποροι που κρύβονται πίσω από εκτροφεία" αλλά για να καταλάβει κάποιος την διαφορά πρέπει να μπει να διαβάσει 100 άλλα θέματα και γνώμη μου είναι ότι λίγοι είναι αυτοί που θα το κάνουν!!!

Η δουλειά μου είναι να κατασκευάζω σελίδες στο ίντερνετ και θέλω να πω ότι όλα αυτά που γράφονται βγαίνουν στις μηχανές αναζήτησης , καλώς η κακώς αυτό το φόρουμ είναι ανοιχτό και οποιοσδήποτε μπορεί να διαβάσει 2-3 θέματα μονό να μην έχει το χρόνο να γραφτεί και να ενημερωθεί καλύτερα να βγάλει ένα συμπέρασμα ότι όλα τα εκτροφεία κοιτάνε και αυτά το συμφέρον τους και να πάει στην εύκολη λύση του pet shop!!! Αν όλοι τονίζαμε συνέχεια όπου αναφερόμαστε τις διαφορές μετάξι "εκτροφέων" "κουταβέμπορων" και "pet shop" τότε ίσως κάτι να άλλαζε και οι υποψήφιοι κάτοχοι να γινόντουσαν πιο απαιτητικοί πιο πονηρεμένοι!!!

Αλώστε αν έχω καταλάβει καλά όλο το πρόβλημα ξεκινάει από όλους που σκέφτονται παρορμητικά στην αγορά ενός κουταβιού άρα πρέπει σε αυτούς να τα λέμε ξεκάθαρα και με λέξεις που θα ελπίσουμε να τους προβληματίσουμε σωστά?

Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα και πολλές φορές ξεφεύγω και εγώ και είναι λογικό συνήθως στις συζητήσεις σε ένα φόρουμ τα άτομα που απευθυνόμαστε μπορούν να καταλάβουν τις διαφορές απλά πολλές φορές ξεχνάμε ότι στο ίντερνετ όλα αυτά που
θα ειπωθούν μπορούν να παρερμηνευτούν εύκολα από λιγότερα πληροφορημένους χρήστες ειδικά σε ένα φόρουμ που δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να δεις κάποια θέματα!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αυτο που διαβασα δεν το χωραει το μυαλο μου. . .

Και αναρωτιεμαι υπαρχουν τοσο λιγοψυχοι ανθρωποι
ειτε αυτοι ειναι γιατροι, ειτε καταναλωτες, ειτε εκτροφεις
που κανουν τοσο κακο σε ζωα??

Αφου θελουν sharpei γιατι προσπαθουν να αλλαξουν τη
φυση του ζωου και να το κανουν κατι αλλο??? Απλα ας
αγοραζανε μια αλλη ρατσα.

Αυτο το ζωο που ειναι πληρως εξαρτημενο απο τον ανθρωπο-
ιδιοκτητη του τι τους φταει να υποφερει ετσι??

Για μενα αυτος ο ανθρωπος οχι απλα πρεπει να τον καταγγειλουν
αλλα να του αφαιρεσουν και τα διπλωματα του και να μην
ξαναδουλεψει ποτε ως γιατρος. Για να μην πω τιποτα χειροτερο.

Επιτελους δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος σ΄αυτη τη χωρα??

Το κατοικιδιο που θα διαλεξουμε δεν το παιρνουμε για να
ξεσπαμε ολα μας τα ψυχολογικα πανω του.
Υπαρχουν και οι ψυχιατροι. . .

Ας υπαρχει και λιγο σεβασμος και μην δειχνουν την φιλοζωια τους
τοσο διαχυτα.

Υγ: Μας εκανες την καρδια περιβολι βρε Ελενα. . .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog