σαμαρακι

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
μηπως γνωριζετε κανενα σαμαρακι να παρουμε γιατι τα απλα τα σπαμε!το θεμα μας ειναι οτι βαζει στο στομα την μερια που ειναι στο στηθος και τρωει το πλαστικο που αυξομειωνει το μεγεθος και το σπαει. εχουμε χαλασει ηδη 2 τον τελευταιο μηνα. δεν ειναι και φθηνα για να αγοραζουμε καθε βδομαδα! εχετε κατι υποψην σας να κοιταξω να παραγγειλω?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Για να φτανει να το τρωει μηπως το εχεις πολυ χαλαρο;;;

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
οχι. απλα οταν παμε βολτες και καθεται κατω σκυβει τοσο πολυ που το βαζει στο στομα του και τρωει το πλαστικο...αυτο συμβαινει οσο και να το σφιξω. σιγουρα θα υπαρχει κατι απλα εδω στην επαρχια δεν τα εχουν στα πετ σοπ

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Κάτσε καλέ εσύ δεν είσαι μπροστά όταν τον δαγκώνει;;
Μήπως το φοράς πολύ λάσκα και βάζει το στόμα και στο κόβει ή παίρνεις μεγάλο μέγεθος.
Και ο δικός μου με το σαμαράκι του έχει θέμα το συχαίνεται μου το έκανε φέτες γιατί το είχα ξεχάσει σε σημείο που μπορεί να το φτάσει και ήμουν εκτός σπιτιού, με το λουράκι κάτι γίνεται.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δεν τον βλεπω οταν το κανει γιατι καθομαστε καπου και ξαπλωνει χωρις να φαινεται τι κανει. και στο σπιτι αν το δει παει το παιρνει και το μασουλαει. αυτο το κανει βεβαια με ολα του τα πραγματα ακομα και με το στρωμα απο το κρατε. το βγαζει και το περιφερει στο σπιτι

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
και εγώ ένα απλό του έχω δεν μπορεί να το δαγκώσει και όταν γυρνάμε του το βγάζω και το βάζω κάπου να μην το φτάνει, για δες μήπως είναι πολύ χαλαρό

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καταρχάς, όταν ξαπλώνει οπουδήποτε, να προσέχεις να φαίνεται τι κάνει, για πολλούς και διάφορους σοβαρούς λόγους. Οπότε και θα προλαβαίνεις να τον μαλλώσεις, που είναι το σωστότερο, απ'το να του ανανεώνεις συνεχώς την προίκα του. Αν πάλι, κάθεται στην βόλτα του απαρατήρητος, τόση ώρα, όση να προλαβαίνει να καταστρέψει το σαμαράκι του, τότε αυτό δεν είναι βόλτα. Είναι έξοδος για καφέ και τσιγάρο. Οπότε, καλύτερα να αναπροσαρμόσεις και την βόλτα σας :)

Γιατί δεν του φοράς, κανονικό κολλάρο;

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Να του βάζεις το σαμαράκι μόνο για τη βόλτα, αλλά εγώ αν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα θα χρησιμοποιούσα σκέτο κολάρο.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Γιατι πρεπει να φοραει σαμαρακι? Ειδικα αφου βλεπεις οτι τον πιανει τρελα να το μασησει δεν υπαρχει λογος. Κανονικο κολαρο λεω κι εγω. ;-)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν είναι στο χερι του να περπατάει ή όχι με κολάρο ή σαμάρι και επίσης δεν είναι στο χέρι του να αποφασίσει ότι μπορεί να μασήσει το στηθόλουρο.

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να βάλεις όρια στο κομμάρι του στηθόλουρου, εάν δεν θέλεις να προσπαθήσεις να μάθει το κολάρο.

Πες πως το σαμαρι του είναι ο καναπές σας... θα τον άφηνες να τον μασουλάει όποτε ήθελε???

Και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες στο θέμα της βόλτας, ίσως θα έπρεπε να κάνεις κάτι λίγο πιο ενδιαφέρον για το σκυλάκι σου (και για εσένα φυσικά) ώστε να μην σκέφτεται καν ότι φοράει το σαμάρι. :)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δεν ειπα οτι αυτο συμβαινει συνεχεια. με μια μονο φορα που θα το βαλει στο στομα του το καταστρεφει. αυτο μπορει να συμβει και οταν θα ειναι στο αυτοκινητο για να παμε στο χωρο που θα κανουμε το παιχνιδι μας!αλλωστε η βολτα μας ειναι παιχνιδι σε ενα τεραστιο γκαζον και οι υπολοιπεσ βολτες ειναι απλα για τα τσισα του! κατι τετοιο εννοω kathrinf1!σε ευχαριστω!