ροτβάιλερ

Status
Κλειδωμένο θέμα

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Το σκύλι μου είναι καθαρόαιμο ροτβάιλερ 3 χρόνων, την Ρότυ. Κάπου διάβασα ότι πρόκειται για πολύ έξυπνα και πονηρά σκυλιά και ότι σκοτώνουνε για την ακρίβεια πνίγουνε μικρά παιδιά. Η Ρότυ μας, είναι πολύ φιλική με τα παιδιά και όποτε κάνουμε βόλτες και περνούμε από παιδικές χαρές κοντοστέκεται και τις αρέσει να κάθεται και να παρατηρεί τα παιδιά που παίζουνε, είναι πολύ φιλική με τα παιδιά δεν ξέρω αν αυτό είναι πονηριά της και κάθεται και τα βλέπει για να πνίξει κανένα στην πορεία. Είναι επιθετική με τους σκύλους και πολλές φορές επιτέθηκε σε άλλα σκυλιά. Ισχύουν όλα αυτά γιατί με τρομάξανε λίγο αυτά που διάβασα. Επίσης η Ρότυ είναι έγκυος ζευγάρωσε με ένα αδέσποτο και θα θα κάνει ημίαιμα ροτβαλεράκια ξέρετε πώς θα μπορούσα να τα δώσω πουθενά να τα χαρήσω, γιατί εμείς δεν μπορούμε να έχουμε στο σπίτι τόσα σκυλιά;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αν δει ότι τα μωρά της είναι ημίαιμα δεν θα τα θηλάσει. Επίσης αυτό που διάβασες είναι εν μέρει αλήθεια. Δεν τα πνίγει, τα πιάνει τα σέρνει και μετά τα θάβει ζωντανά και όταν αρχίζει η σήψη πάει τα ξεθάβει και τα τρώει. Αυτό όμως το κάνει μόνο με τα πολύ μικρά παιδιά. Από τριών ετών και πάνω δεν κινδυνεύουν. Γιατί να μην τα πουλήσεις τα κουτάβια; Είναι δύσκολοι καιροί, ξέρεις πόσοι θα θέλανε ένα ροτβάιλερ με καμιά 100άρα €; Μια χαρά θα σου βγει και σενα.

Υ.Γ. Ασφαλώς αστειεύομαι και ελπίζω και εσύ το ίδιο, για όλα όσα γράφεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Eγώ πάντως γέλασα που σκέφτεσαι ότι μπορεί να τα παρακολουθεί στην παιδική χαρά με πονηριά για να τα πιάσει και να τα φάει μετά. :p
H Ρότυ σας πρέπει να είναι πανέξυπνη, από που να πήρε άραγε?! :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και τώρα με τη ζέστη, δεν τους κοβεται η ορεξη? ακομα και τώρα κοιτάνε να φάνε παιδάκια?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Eγώ πάντως γέλασα που σκέφτεσαι ότι μπορεί να τα παρακολουθεί στην παιδική χαρά με πονηριά για να τα πιάσει και να τα φάει μετά. :p
AXAXAXAXA!!!
H Ρότυ σας πρέπει να είναι πανέξυπνη, από που να πήρε άραγε?! :D
ειναι φως φαναρι το απο που πηρε.... :rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ασε δε, που δεν είναι καθαρόαιμη η Ρότυ... που το πάτε αυτό?

Αρα, από που να το πήρε, άραγε?

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Κοιταξε,αν παρουν τα κουταβακια απο τη μαμα τους,εγω θελω ενα.Εχουμε πολλα παιδακια στην παιδικη χαρα κατω απο το σπιτι μου και κανουν πολλη φασαρια,θα μου φανει χρησιμο το κουταβι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κοιταξε,αν παρουν τα κουταβακια απο τη μαμα τους,εγω θελω ενα.Εχουμε πολλα παιδακια στην παιδικη χαρα κατω απο το σπιτι μου και κανουν πολλη φασαρια,θα μου φανει χρησιμο το κουταβι.
Δεν ειναι κακη ιδεα... θελω και εγώ! Από το να καραδοκώ με το αεροβολο... καλύτερα να χαρει και το κουτάβι!

TARA ασε μας να το κανιβαλισουμε λιγο:rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
TARA "μου"!!!

Είναι απόγευμα ΤΕΤΑΡΤΗΣ (ούτε κάν Παρασκευής!)...
Είναι 7 Αυγούστου και είμαι ΑΚΟΜΑ εδώ, να φυλάω "Θερμοπύλες"...
Ασε με λιγάκι να παλιμπαιδίσω!!!:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
ΤARA γιατί είσαι τόσο καχύποπτη κατ'αρχάς?!
Aν είχες εσύ την Ρότυ και ξεροστάλιαζε έξω από παιδικές χαρές θα βλέπαμε αν ήσουν τόσο cool! :cool:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
TARA "μου"!!!

Είναι απόγευμα ΤΕΤΑΡΤΗΣ (ούτε κάν Παρασκευής!)...
Είναι 7 Αυγούστου και είμαι ΑΚΟΜΑ εδώ, να φυλάω "Θερμοπύλες"...
Ασε με λιγάκι να παλιμπαιδίσω!!!:D
ωπα μισο κυριε Γιαννη μας... εχουμε νουμερο προτεραιοτητας!
.. εχω και νευρα και ελεγα τι μου φταιει.. τι μου φταιει..

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα