πως θα ηταν η ζωη σας χωρις τα τετραποδακια μας?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς τα ζουζούνια μου, γιατί είχαμε σκυλιά πριν καν γεννηθώ! Αλλά σίγουρα ξέρω πως κάτι θα μου έλειπε!

Ένα χρόνο έξω για σπουδές μου έλειψαν τόσο πολύ που έφτασα σε σημείο να ευφέρω 3 σκυλάκια, με τα οποία έπαιζα και έκανα κουβέντες και τα οποία έβαζα τιμωρία όταν δεν με άφηναν να διαβάσω! Και πολλά πολλά άλλα! Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή!

Δε με νοιάζει καμία κούραση απολύτως! Ούτε βόλτες, ούτε τίποτα! Αρκεί να τα έχω στη ζωή μου και να είναι χαρούμενα και να ξέρω πως τους δίνω όσα περισσότερο μπορώ υλικά και όχι μόνο! Κι αν είχα τη δυνατότητα (οικονομικά και πρακτικά) θα είχα κι άλλα! (μαζεύτε τη :) )

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Τι να πω και γω που χάνω πριν λίγο καιρό το Ηράκι μου και τώρα δεν έκατσε να πάρω το νέο μπεμπε..
Ξανά στο ψάξιμο λοιπόν γιατί το δαφνί μας πέφτει λίγο μακριά και η νευρική κρίση είναι κοντά..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ο πρώτος μου σκύλος ήταν ένα γκέκας,όταν ήμουν μικρό παιδί...Μια εμπειρία ζωής που μας σημάδεψε και κατάλαβα τι θα πει να έχεις σκύλο στο σπίτι και ποση πολλή χαρά και αγάπη σου δίνει!
Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια,μέχρι που πριν δυομισυ χρόνια αποκτήσαμε το Ρόκυ,που πραγματικά έχουμε δεθεί πολύ μαζί του,οπως κι εκείνος μαζί μας,και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ τη ζωή μου χωρίς αυτόν!!!
Μπροστά σε αυτά που μου δίνει,παραβλέπω τα έξοδα τους περιορισμούς κλπ. Η αγάπη του,η αφοσίωση του,η συντροφιά του και τόσα άλλα είναι πάνω απο όλα για μένα!
*agapoylas*

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
ήταν το όνειρο μου από μικρή να έχω σκύλο.για μένα η άλις είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.όταν σκέφτομαι πως θα ήταν να μην την έχω σταματάω εκεί τη σκέψη μου!οκ σίγουρα θα είχα πιο άνετη ζωή , γιατί τώρα για να πάω οπουδήποτε πρέπει να σκεφτώ την άλις.και δεν μου αρέσει καθόλου αν πρέπει να πάω κάπου που δεν μπορώ να την πάρω και να την αφήσω μόνη.
αλλά δεν μετανιώνω καθόλου που υπάρχει στη ζωή μου!ποτέ δεν έχω πει''μακάρι να μην την είχα πάρει''.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Βαρετη και πολυ ρουτινα.
Ισως να ημουν καμμια 10 κιλα βαρυτερος μιας και εχω τον Αλπεν τωρα να μου θυμίζει οτι πρεπει να παρω τον κωλο μου απο το πισι και να παμε να παιξουμε.
Χωρις σκυλο δεν ξερω πως θα ηταν,χωρις τον Αλπεν ομως δεν μπορω να το σκεφτομαι.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σιγουρα πολυ βαρετη.
Αλλα και με πιο καθαρο σπιτι, πιο καθαρο ιχ- πιο λιγα εξοδα- και μια προτοφανες ξενιασια.
Αλλα βαρετη!!

Εμεις ζουμε βασικα για τα σκυλια μας- ειναι η ζωη μας και εχουμε φτιαξει ολο τον περιγυρο μας, ωστε να ταιριαζουν εκει και να περναμε ολοι καλα.
Και δεν θα ηθελα να το αλλαξω αυτο με τιποτα.

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς τα τετραποδάκια μου????
Ίσως τέλεια!!!
Χωρίς καβγάδες με τους γονείς,
χωρίς έξοδα,
χωρίς ευθύνες,
χωρίς άγχος,
χωρίς περιορισμούς,
χωρίς κούραση,
χωρίς υποχωρήσεις κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ!!!!

Όμως θα ήταν αδιάφορη και συνηθισμένη!!
Δεν αλλάζω ούτε μια μέρα!!
Με κάνουν κάθε μέρα να χαμογελάω!Οκ και να εκνευρίζομαι κάποιες φορές.. :rolleyes:
Αλλά είναι το ίδιο γλυκό κι αυτό!!:cool: Τα λατρεύω και θα θυσίαζα τα πάντα για να συνεχίσουμε έτσι!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
πιο καθαρο σπιτι πιο ξεγνοιστη ζωη αλλα αυτο το να μπαινεις σπιτι
να μην σε περιμενει κανεις
να μην σου κουναει κανεις την ουρα του
να μην χωροπηδαει πανω σου
να μην μυριζεις την μυρωδια του πουθενα
να μην εχεις κανεναν να ερχεται στα ποδια σου για χαδια και να στα ανταποδιδει με φιλια
δεν υποφερεται

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ