προταση για διαγραφη τοπικ

Status
Κλειδωμένο θέμα

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Δεν είναι αστείο (ανάμεσα σε άλλα) να "κυνηγάμε" ενήλικες ανθρώπους από θέμα σε θέμα για να μη "φαγώνονται";

Δεν θα συνεχιστεί για πολύ, απλά θα υπάρξουν απαγορεύσεις (ban)!
θα το λαβω σοβαρα υποψην μου, δυσκολα ομως θα το τηρησω, οσο το τοπικ με την γεννα του omaroc , που δεν ειναι εκτροφεας, υπαρχει στο φορουμ..το οτι κλειδωθηκε , δεν μου λεει τιποτα.
κι ολα αυτα , οχι τοσο για το καλο της εκτροφης (που σιγα μην περιμενε απο τετοιου ειδους "προβληματακια" ) αλλα επειδη καποτε το μελος GAIA LYKAIA δεχτηκε συνεχεις επιθεσεις , για το νικ του και για τις υπεροχες φωτογραφιες των κουταβιων του .
βεβαια τωρα, αλλαξαν πλεον οι οροι, δεν νομιζω ομως πως επιτρεπεται να ανοιγουμε τοπικ με γεννες χωρις να ειμαστε εκτροφεις.
σωστα, η κανω καπου λαθος?

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το μέλος GAIA LYKAIA αντιμετωπίστηκε και εκείνο με αρκετή ανοχή από την διαχείριση , σε καιρό που οι κανόνες περί διαφήμισης ήταν σαφώς αυστηρότεροι.

Αρκετή ανοχή υπήρξε και στο θέμα του μέλους omarock πρωτίστος γιατί είναι δύσκολο να γίνει σαφές το ποιός είναι τι και πως και σε δεύτερο λόγο γιατί υπήρξε δική μας ολιγορία.

Η άνιση μεταχείριση ήταν εμφανής και για αυτό και κλειδώθηκε το θέμα.
Ο λόγος που δεν διαγράφεται είναι γιατί υπάρχουν χρήσιμες δημοσιεύσεις και χρήσιμη έκβαση.

Αν η διαχείριση λειτουργεί τελείως μηχανικά (πράγμα πολύ δύσκολο) δε θα είναι ευχάριστο για κανέναν.

Να τονίσω πως αποφάσεις για κλειδώματα , απαγορεύσεις , μετακινήσεις και λοιπών ενεργειών της διαχείρισης δεν είναι προς συζήτηση δημόσια.Αν κάποιος νιώθει ότι αδικείται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με π.μ..Προσπαθούμε να απαντάμε σε όλους.

Επίσης δεν γίνονται διαγραφές και απαγορεύσεις κατόπιν υποδείξεως.

Κατ'εξαίρεση αυτό το θέμα δε θα σβηστεί , αλλά θα κλειδωθεί σε 15 λεπτά από τώρα.

Ευχαριστούμε πολύ!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
οποτε να θεωρησω πως ισως να εχω και το ελευθερο καποτε, εαν κανω γεννα με τα σκυλια μου, να σας την δειξω σε τοπικ, με χρησιμες πληροφοριες για αυτα και χρησιμοτατη εκβαση..φυσικα δεν θα εχω κανενα προβλημα εαν κλειδωθει.
ευχαριστω:)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Αν όλα λειτουργήσουν σωστά και δεν έχει προηγηθεί αλλαγή στους κανονισμούς , το θέμα δεν θα προλάβει να έχει έκβαση.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
και στο αλλο τοπικ, που η εκβαση εκανε να ερθει μετα απο 18 σελιδες, τι εγινε?..ο σκοπος επετευχθει που λενε:rolleyes:

Status
Κλειδωμένο θέμα