.....εγω αντιθετος...θεμα με τριχωμα,αερια δεν ειχα με καμια...και οι τρεις του κατσανε καλα.. κοπρανα σφιχτα δυο φορες την ημερα,τριχωμα γυαλιστερο και μαλακο,τριχοπτωση καθολου,δοντια κατασπρα,μυς τουμπανο...η γιατρος μου ειπε τα καλητερα.......ισως και επειδή του δινω ενδιαμεσo γευμα BARF....απλα τωρα μου τελειωνει η Sam's Field και το σκέφτομαι να του κανω μεταβαση σε Equilibrio,(μιας και δεν εχουμε θεμα με αλλαγες τροφων,ευτυχως μεχρι σημερα)...η να συνεχισω με την Sam's???Και αυτό μονο και μονο για τον λογο που αναφέρεις....η Sam's Field είναι 13kgr ενώ η Equilibrio 15kgr(...και παιζει και 2kgr επιπλέον δωρο...δηλαδή 17kgr συνολο)...και οι δυο στα ιδια χρηματα από κει που τις παιρνω...Απο την proplan και την royal πχ που ανεφερες?
Κ οι δυο αυτες μας καναν ενα τριχωμα μ@#$ι (που έχουν να λενε ολοι για το γυαλιστερό κ μεταξένιο μας τριχωμα) μας αλλαξε τα φώτα στην πορδή κ συγκεκριμένα η proplan μας πήγε αιμα (ειναι κ μεσημέρι
..)
Κλάσης ανωτερα η Equilibrio! χωρις δεύτερη σκέψη!
Κ τις εχω δοκιμασει κ τις 4 που ανεφερες!
Sams την εχω ιδια κατηγορια με Equilibrio, κ απτις δυο εγω τουλαχιστον εμεινα πολυ ευχαριστημενη
απλα καποιοι λενε οτι με sams δεν παιρνουν κιλα τα σκυλια -εγω εχω το αντιθετο προβλημα παλι- κ οτι βγαινει μονο σε 13κιλο (?) αν θυμαμαι καλα (?)-εμενα τουλάχιστον δεν με βολευε-χρειαζομουν απαραιτητως 15κιλο για να πω οτι θα εβγαζα μηνα με την ξηρα κ μονο γιαυτο την εκοψα, για κανενα αλλο λογο!
Last edited: