προτίμηση ξηράς τροφής

killbill

Member
10 Δεκεμβρίου 2015
6
4
49
Απο την proplan και την royal πχ που ανεφερες?
Κ οι δυο αυτες μας καναν ενα τριχωμα μ@#$ι (που έχουν να λενε ολοι για το γυαλιστερό κ μεταξένιο μας τριχωμα) μας αλλαξε τα φώτα στην πορδή κ συγκεκριμένα η proplan μας πήγε αιμα (ειναι κ μεσημέρι
..)
Κλάσης ανωτερα η Equilibrio! χωρις δεύτερη σκέψη!
Κ τις εχω δοκιμασει κ τις 4 που ανεφερες!
Sams την εχω ιδια κατηγορια με Equilibrio, κ απτις δυο εγω τουλαχιστον εμεινα πολυ ευχαριστημενη
απλα καποιοι λενε οτι με sams δεν παιρνουν κιλα τα σκυλια -εγω εχω το αντιθετο προβλημα παλι- κ οτι βγαινει μονο σε 13κιλο (?) αν θυμαμαι καλα (?)-εμενα τουλάχιστον δεν με βολευε-χρειαζομουν απαραιτητως 15κιλο για να πω οτι θα εβγαζα μηνα με την ξηρα κ μονο γιαυτο την εκοψα, για κανενα αλλο λογο!
.....εγω αντιθετος...θεμα με τριχωμα,αερια δεν ειχα με καμια...και οι τρεις του κατσανε καλα.. κοπρανα σφιχτα δυο φορες την ημερα,τριχωμα γυαλιστερο και μαλακο,τριχοπτωση καθολου,δοντια κατασπρα,μυς τουμπανο...η γιατρος μου ειπε τα καλητερα.......ισως και επειδή του δινω ενδιαμεσo γευμα BARF....απλα τωρα μου τελειωνει η Sam's Field και το σκέφτομαι να του κανω μεταβαση σε Equilibrio,(μιας και δεν εχουμε θεμα με αλλαγες τροφων,ευτυχως μεχρι σημερα)...η να συνεχισω με την Sam's???Και αυτό μονο και μονο για τον λογο που αναφέρεις....η Sam's Field είναι 13kgr ενώ η Equilibrio 15kgr(...και παιζει και 2kgr επιπλέον δωρο...δηλαδή 17kgr συνολο)...και οι δυο στα ιδια χρηματα από κει που τις παιρνω...

Last edited:

skel

Member
8 Δεκεμβρίου 2015
7
0
30
τελικά θα πάω σε Equilibrio απο αρχές του νέου έτους
σας ευχαριστώ όλους !

mike pigeon

New Member
15 Δεκεμβρίου 2015
3
0
38
καλημέρα σας. έχω να σας κάνω και εγώ παρόμοια ερώτηση περί ξηράς τροφής. χρησιμοποιώ την royal cannin mini adult. δεν έχω μείνει ικανοποιημένος διότι εδώ και ένα χρόνο που την χρησιμοποιώ ο μικρός δεν ενεργείται και πάρα πολύ καλά, είναι μαλακά τα κόπρανα του στις 80% των περιπτώσεων.κατά τα άλλα την τρώει ευχάριστα (βέβαια τρώει τα πάντα σαν λυμασμένος). ο κτηνίατρος μου πρότεινε να αλλάξω τροφή. δεν ξέρω από τροφές η αλήθεια είναι. η equilibrio adult small breeds είναι καλή? είναι jack russel 1,5 χρονών γύρω στα 6 κιλά. άλλες προτάσεις?? δεν με ενδιαφέρει το ποσό (όχι ότι θα πάω και να δώσω 75euro για την acana).

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Επειδή αναφέρεις 75 ευρώ παίρνεις τη μεγάλη συσκευασία;
Δε ξέρω πόσο ακριβώς καταναλώνεις αλλά δεν πρέπει η ξηρά να μένει καιρό ανοιχτή. Φρόντισε ώστε το σακί να καταναλώνεται μέσα σε 1-1,5 μήνα.
Υπάρχουν πολλές τροφές. Ρίξε μια ματιά αν θέλεις και στην N&D, την arden, την barking heads.
Σκληρά κόπρανα κάνει πάντως πάντα η acana με αρνί και μήλο.

Αν έχεις όρεξη ψάξε και λίγο στο φόρουμ για τη barf, είναι άλλος τρόπος διατροφής αλλά όσοι το δοκιμάσαμε είμαστε ευχαριστημένοι.

Last edited:
  • Like
Reactions: Aslan and zaher

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, αλλά όσο για την cibau την έδινα και γω, αλλά πηγαίνοντας σε ένα διαφορετικό πετ σοπ από κει που την έπαιρνα μου είπε το παιδί να μην την προτιμώ γιατί λέει έχουν σημειωθεί αλλοιώσεις και διαφορές στην ποιότητα από σακί σε σακί και ότι γίνοται συχνά παράπονα. Να σημειωθεί οτι και ο ίδιος την πουλούσε στο μαγαζί του. (πληροφοριακά το λέω)

D

Deleted member 14614

Guest
Χμ κοίτα, τι να σου πω, εγώ του την δίνω πάνω από χρόνο τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Την θεωρώ value for money, αλλά σαφώς, ο καθένας έχει τις εμπειρίες του.

• Like
Reactions: bat-iris

Giannis.

New Member
16 Δεκεμβρίου 2015
2
0
32
Καλησπερα εχω ενα Siberian husky 2 χρόνων, 21κιλα θυλικο...θελω να του πάρω τροφή... Τοσο καιρο του επερνα josera puppy και μετα για ενηλικα (λογω τιμής προτιμησα αυτη την τροφη)
Διαθέτω μέχρι τα 45-50ε για 20κιλο η λιγοτερα για 15κιλο...ειναι ενεργιτικο πολυ,μενει σε διαμέρισμα... Αλεργιες κ τετοια δεν έχει κάτι...εχω δει καποιες τις purina tonus,brekies, farnima team breader, royal canin(εκει στα 50ε αλλα 15κιλο) η optima 15κιλο στα 35-37 ευρω.
Εχω μπερδευτει γενικότερα με τόσες τροφές γιατι δεν Γνωρίζω κιολας πράγματα για την ποιότητα κλπ....
Οποτε οπως μπορει ας δώσει τα φώτα του!!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
farmina team breeder ,,, απο οσες ανεφερες ειναι η μονη που εξιζει αν εχεις πολυ ενεργητικο σκυλο... ,,, 43,50 το εικοσακιλο.... το adult,,,, μονο σε εικοσακιλο βγαινει σε super premium ποιοτητα,,,!!

• Like
Reactions: zaher

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Χμ κοίτα, τι να σου πω, εγώ του την δίνω πάνω από χρόνο τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Την θεωρώ value for money, αλλά σαφώς, ο καθένας έχει τις εμπειρίες του.
Να σου πω την αλήθεια και γω όσο την έδινα μια χαρά τα πήγαινε η μικρή και δεν είχα παρατηρήσει καμιά διαφορά στα σακιά καθώς έπαιρνα τις μικρές συσκευασίες, αλλά μου ήρθε φλασιά και είπα να το αναφέρω. :p

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
καλησπέρα σας !

έχω έναν σκύλο ημίαιμο 2 ετών περίπου και θα ήθελα να μου προτείνετε τι να κοιτάξω από μάρκες ξηράς τροφής που είναι και καλές αλλα και οικονομικές μιας και είμαι φοιτητής δεν μπορώ να δίνω πολλά.

στην αρχή του έδινα μια χύμα τροφή planet pet μιας και είχε πει ο πωλητής πως ήταν καλή αλλά, δεν παχαίνει ιδιαίτερα καθώς πρέπει να πάρει κάποιο βαρος (φαίνονται λίγο τα κόκαλα της ) και την βλέπω να πεινάει συνέχεια.Της δίνω 170gr/day πιστεύω πως είναι καλά για τα κιλά της όποτε μάλλον κάτι έχει η τροφή
Επίσης μαδάει πολύ τώρα τελευταία παρόλο που είναι κοντότριχη

έχετε να μου προτείνετε κάτι σε καλή τιμή ?

έχω δει κάτι TONUS και optima αλλά δεν ξέρω αν είναι καλές μάρκες
το σκυλάκι είναι 11 κιλά.

ευχαριστώ !!
καλημέρα φίλε μου.
Γράψου στο zoofast.gr εχει πάρα πολλες τροφές στις καλύτερες τιμές. Απλά κανει καμια 10αρια μερες να έρθει σπίτι σου. Με παραγγελίες πάνω από 29 ευρω έχεις δωρεάν μεταφορικά.. Εγω παίρνω τη BRIT PRENIUM και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Δίνω 27 ευρώ το 15kg και την τρώνε με πολύ ορεξη και δεν έχω δει καμια παρενέργεια....

• Like
Reactions: skel

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
Για την Equilibrio (adult large ομως εχουμε παρει εμείς) κ γω εχω να πω τα καλύτερα!
Value for money 100%
η equilibrio λένε πως εχει πολλά μεταλαγμένα συστατικά και τεχνιτές γεύσεις. Δεν ξέρω αν ισχυει καλύτερα τσεκαρέ το

killbill

Member
10 Δεκεμβρίου 2015
6
4
49
η equilibrio λένε πως εχει πολλά μεταλαγμένα συστατικά και τεχνιτές γεύσεις. Δεν ξέρω αν ισχυει καλύτερα τσεκαρέ το
....μολις μου τελειωσε το 13κιλο της Sam's field και μιας και την βαρεθηκε ειπα να του την αλλαξω..Εχτες πηγα για να του παρω την equilibrio.....αλλα τελικα του πηρα την Profine junior large breed chicken & potatoes( Super Premium) 15kgr + 3kgr δωρο 53ευρο συνολο 18kgr....και ναι...κλασεις ανωτερη θεωρω την Profine...τοσο σε συστατικα(... ιδια μπορω να πω με της Sam's Field)...οσο και σε ημερησια ποσοτητα(...ιδια με της Sam's)....ασε που του αρεσει...ευτυχως..

• Like
Reactions: tryphon13

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Η profine είναι ίδια με τη Sam's ..ίσως κάποιες λεπτομέρειες να αλλάζουν... Ίδια συστατικά, ίδιο εργοστάσιο διαφορετική συσκευασία και ποσότητα.

Theodora (akita)

New Member
18 Δεκεμβρίου 2015
1
0
28
Γειά σας έχω ένα ακίτα 19 μηνων και ύστερα απο πολλές αλλαγές τροφών θέλω να αγοράσω την sam's field τι γνωμη εχετε???;)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
19 μηνων και εχει κανει ηδη πολλες αλλαγες τροφων..?? πρεπει να ρωτησεις το σκυλο καλυτερα... αφου τη φαει πρωτα !!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog