προβλημα γαυγισματος και λυση αυτου

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Λογικο ειναι οταν φευγεις να "φωναζει" με την μονη διαφορα οτι εχεις ημιαιμο Ακιτα αρα ειναι δυσκολο να καταλαβουμε και την συμπεριφορα π.χ οσα ακιτα περασανε απ'τα δικα μου χερια ειχανε παρομοιες συμπεριφορες αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο "να ουρλιαζει" απλα "εκλαιγε το κουταβι" μεχρι να ξεκινησουμε τις βολτες εξω και την βασικη εκπαιδευση 5 λεπτα δλδ εκανα οτι εφευγα πηγαινε πισω απο την πορτα αρχιζε το κλαμα γυρνουσα πισω χαρες κτλ μεχρι που τα 5 λεπτα τα καναμε 10 και παει λεγοντας και ετσι παραλληλα με παιχνιδακια και καθημερινες βολτες σταματησε το θεμα δουλειας και απουσιας για πολλες ωρες . Οπως και να χει κουραγιο κουταβι ειναι και πρεπει να βρεις μια λυση γιατι με τετιους γειτονες τι τους θελεις τους εχθρους... !
...
δηλαδη τα ακιτα με πεντιγκρι ουρλιαζουν διαφορετικα λογω σπουδων και πτυχιων των προγονων τους..?? --))

George.Akita

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2011
73
5
Greece
Οταν εχεις καθαροαιμο σκυλι ειναι αυτονοητο οτι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ πραγματα για την συμπεριφορα του σκυλιου που εχεις διαλεξει και για τις ασθενεις που μπορει να σου βγαλει .

Last edited by a moderator:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ειναι αυτονοητο οτι γνωριζεις??Οτι γνωριζεις πραγματα για τη συμπεριφορα του?Τι ειναι ολα τα καθαροαιμα, εργοστασιακα και ιδια μεταξυ τους?

George.Akita

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2011
73
5
Greece
Ειναι αυτονοητο οτι γνωριζεις??Οτι γνωριζεις πραγματα για τη συμπεριφορα του?Τι ειναι ολα τα καθαροαιμα, εργοστασιακα και ιδια μεταξυ τους?
Προφανως η προσεχετε μονο οτι θελετε γιατι δεν εχετε τι να κανετε η προσπαθεις να το παιξεις εξυπνος/η...εγραψα "γνωριζεις πραγματα για την συμπεριφορα του" τι σημαινει αυτο ? οτι εν μερη ειτε πολυ ειτε λιγο ξερεις με τι σκυλι εχεις να κανεις αναλογα με την ρατσα που εχεις διαλεξει . ΔΕΝ εγραψα γνωριζεις την συμπεριφορα του βαση τις ρατσας του .

Last edited by a moderator:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εισαι σιγουρος θες να μου πεις τωρα οτι οποιος εχει καθαροαιμο σκυλι ΓΝΩΡΙΖΕΙ πραγματα για τη συμπεριφορα του??Αυτο ειναι αποκλειστικα θεμα δικης του ενημερωσης...
Και αντε εγω παιρνω καθαροαιμο κουταβι με τους χ ψ γονεις.Που ξερω τι χαρακτηρα εχουν.Εχω διαβασει και ο,τι μπορουσα να βρω για το ακιτα.
Ειναι σιγουρο οτι το κουταβι θα παρει χαρακτηριστικα απο τους γονεις που ξερουμε ποιοι ειναι?Γιατι η κληρονομικοτητα παει πολλες γενιες πισω...
Μπορεις να πεις για την πιθανη συμπεριφορα του και για τα πιθανα προβληματα υγειας που μπορει να σου βγαλει. Και σε αυτο ειμαι απολυτα συμφωνη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn