προβλημα γαυγισματος και λυση αυτου

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για να λυσω το αιωνιο προβλημα του αποχωρισμου λογω δουλειας της μικρης μου Τατσι εχω διαβασει καποιες λυσεις αλλα θελω τη γνωμη σας λογω γειτονων φοβαμαι για καμια φολλα!!οταν φευγω περιοριζω την μικρη σε ενα δωματιο με λιγο ανοικτο το παντζουρι για να βγαινει εξω στο μπαλκονι να κανει την αναγκη της!!!αλλα ακουω παραπονα απο τους γειτονους για τα περεργα ουρλιαχτα της μικρης που δεν σταματουν καθολου!!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω κ εχω ακομα φυσικα με την δικια μου,αναγκαστηκα κ εκλεισα ολες τις μπαλκονοπορτες ωστε να μην ακουγεται πολυ. Παρειγγειλα κρειτ για να της μαθω να μενει εκει οσο λειπω,κατι αλλο αμεσο δεν μπορεις να κανεις. Ποσο ειναι η μικρη;

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
η μικρη ειναι 80 ημερων και το κρειτ τι ειναι ακριβως κλουβι? και αν ναι η δικια μου θα μεγαλωσει σχετικα γρηγορα τι μεγεθος να παρω ???οσο για την φολα το διπλα σπιτι ειναι ημιτελες και υπαρχει προσβαση για να πεταξει καποιος διπλα στο μπαλκονι μου οτι θελει!!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Πως ακριβως θα σου ριξουν φολα μες στο σπιτι??
Εχει τυχει περιστατικο να ριξουν φολα στο μπαλκονι. Η κοπελα ειχε 3 γατια δικα της και 2 φιλοξενουμενα και μπορεσε και εσωσε μονο το ενα φιλοξενουμενο..

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
η μικρη ειναι 80 ημερων και το κρειτ τι ειναι ακριβως κλουβι? και αν ναι η δικια μου θα μεγαλωσει σχετικα γρηγορα τι μεγεθος να παρω ???οσο για την φολα το διπλα σπιτι ειναι ημιτελες και υπαρχει προσβαση για να πεταξει καποιος διπλα στο μπαλκονι μου οτι θελει!!
Κρειτ ειναι κλουβι εκπαιδευσης για κουταβια,το μεγεθος που θα παρεις θα πρεπει να ειναι για να χωραει το σκυλι κ οταν θα φτασει στο τελικο του μεγεθος.κανε μια αναζητηση στο φορουμ κ θα μαθεις οτι χρειαστεις γιαυτο.

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
ευχαριστω πολυ αλλα θα ηθελα να ρωτησψ αν θα εχει θεμα το σκυλακι μου μεσα στο κλουβι μονο του λογω και ρατσας εννοω ξερετε κατι για αυτο?

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Απο την στιγμή που θα την μάθεις στο κρέιτ θα το βλέπει σαν το τουριστικό θέρετρο που θα περνάει την ώρα της όσο λείπεις....
Μέχρι να πάρεις κρέιτ δούλεψε οσο είσαι στο σπίτι με τ στρες αποχωρισμού.... φεύγει απο το σπίτι σταδιακά για 3 5 10 20 λεπτά για να της δώσεις να καταλάβει οτι πάντα θα γυρνάς πίσω, και μόλις μπαίνεις στο σπίτι ασε την να ηρεμεί λίγο απο τις χαρούλες και μετά επιβράβευε την με λιχουδιά ή παιχνίδι για να συνδέσει την απουσία σου με κάτι θετικό όταν γυρνάς...δοκίμασε να αφήνεις ένα ραδιόφωνο ανοιχτό μπορεί να την ηρεμεί....
Οι γείτονες σου λένε οτι γαυγίζει για όση ώρα λείπεις?

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
σε ευχαριστω για την απαντηση απλως δεν ξερω λογω ρατσιας μην αγριεψει μεσα στο κλουβι!!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
σε αυτό δεν ξέρω να σε βοηθήσω....λόγο ράτσας δεν θα έπρεπε επίσης να γαβγίζει και πολύ! (ετσι γράφεται δλδ μην την βγάλουμε και εκτός ''προτύπου''!! ) είναι μικρή πάντως και σε καλή ηλικία για να μάθει στο κρέιτ πράγμα που θα σε βολέψει πολύ και στο μέλλον!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει καλα. Τι εννοεις να αγριεψει λογο ρατσας??
Το crate θα το βλεπει σαν το κρεβατι του. Δεν θα το βαζεις εκει για τιμωρια.
Θα του βαλεις το μαξιλαρι του μεσα και τα παιχνιδια του και θα αφηνεις και καμια λιχουδιτσα μεσα στην αρχη για να το συνδιασει με κατι θετικο. Οταν το μαθει μετα, τελος. Θα πηγαινει απο μονο του εκει μετα για να ηρεμισει.

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
38
Πελλοπόνησος
καλησπέρα, εγώ δεν ακολούθησα το δρόμο του crate. βέβαια το σωστό ήταν να πάρω αλλά δεν ξέρω γιατί με έπιανε μία στεναχώρια όταν έβλεπα σκύλο σε crate βέβαια δεν ισχύει αυτό. επειδή είναι μικρό το σκυλί σου αφού του αφήνεις χώρο στο μπαλκόνι, λογικά ο παραμικρός θόρυβος-ερέθισμα από έξω μπορεί να το κάνει να γαβγίσει. πάρε του ένα παιχνιδάκι όπου μέσα μπαίνει τροφή (κονγκ ας πούμε) για να απασχολείται και κάποια παιχνίδια που θα του τα δίνεις μόνο όταν φεύγεις. επίσης δεν θεωρώ καλή ιδέα το μπαλκόνι. μπορείς ακόμη να του αφήνεις τηλεόραση ανοιχτή και να μην του δίνεις σημασία κάμποση ώρα πριν φύγεις. εγώ αυτά έκανα κλείνω την πόρτα ακούω ένα γαβ και δεν θα ξαναγαβγίσει.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Εγω παρειγγειλα το κρειτ κ περιμενω να μου ερθει να δω πως θα της το μαθω. Μεχρι τοτε για να ειμαι ειλικρινης ενω τις προηγουμενες μερες ειχα κλειστες ολες τις πορτες,σημερα αφησα την μια ανοιχτη για να πηγαινει να κανει την αναγκη της γιατι μια χαρα ειχε μαθει να πηγαινει εξω να τα κανει κ την εκλεισα την καιμενη 2 μερες μεσα,θα μπερδευτει στο τελος κ δεν θα ξερει που ειναι το σωστο να πηγαινει. Ε και πια με τα 10 λεπτα γκρινιας που εχει μολις φευγω δεν νομιζω οτι ειναι κ τοσο τραγικο για την γειτονια.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
να αγριέψει λόγω ράτσας ...ουρλιάζει λόγω λύκου... ακίτα έχεις όχι καμία αρκούδα!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Αμα δε θες να κινδυνευει απο φολα να μην την βγαζεις στο μπαλκονι.
Να την εχεις μεσα στο σπιτι, ΜΟΝΟ.
Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κρειτ και δε ξερω...αλλα οι περισσοτεροι εδω ειναι υπερ,οποτε κατι θα ξερουν.

George.Akita

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2011
73
5
Greece
Λογικο ειναι οταν φευγεις να "φωναζει" με την μονη διαφορα οτι εχεις ημιαιμο Ακιτα αρα ειναι δυσκολο να καταλαβουμε και την συμπεριφορα π.χ οσα ακιτα περασανε απ'τα δικα μου χερια ειχανε παρομοιες συμπεριφορες αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο "να ουρλιαζει" απλα "εκλαιγε το κουταβι" μεχρι να ξεκινησουμε τις βολτες εξω και την βασικη εκπαιδευση 5 λεπτα δλδ εκανα οτι εφευγα πηγαινε πισω απο την πορτα αρχιζε το κλαμα γυρνουσα πισω χαρες κτλ μεχρι που τα 5 λεπτα τα καναμε 10 και παει λεγοντας και ετσι παραλληλα με παιχνιδακια και καθημερινες βολτες σταματησε το θεμα δουλειας και απουσιας για πολλες ωρες . Οπως και να χει κουραγιο κουταβι ειναι και πρεπει να βρεις μια λυση γιατι με τετιους γειτονες τι τους θελεις τους εχθρους... !

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn